Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: pentru nativii Leu, intervalul 9-15 decembrie este o perioada de agitatie, munca fizica, migala/analiza, de a desface firul nu in 4, ci in 44.

Nativii muncesc foarte mult și există riscul de a se epuiza sau de a deveni efectiv cicălitori. Analizează prea mult, urmăresc fiecare mișcare a celor din jur și ajung, la un moment dat, cu această agitație, să-i agite pe toți cei din jur.

Aveți nevoie de un pic de rupere de realitate, deci realitatea imediată, rațională vă înnebunește pentru că aveți senzația sau poate chiar așa e, v-au ajuns niște treburi din urmă și aveți ambiția să le rezolvați acum pe toate.
Impuneți-vă momente de repaus, meditație, rugăciune, relaxare. Fiecare persoană știe care este modalitatea de relaxare și care e modalitatea de a ieși din realitatea imediată.

O altă parte dintre nativi vă bazați prea mult pe angajați sau pe subalterni și stați pe aceștia și îi sufocați și cu treaba, și cu critica. Îngăduiți-le și acestora momente de relaxare sau poate chiar împreună cu ei, să aveți momente de ieșire din realitatea imediată.

Vezi previziunile pentru horoscop Leu 2020!

Prima chestiune este să vă impuneți să nu le dați atenție o perioadă de timp, să vă aranjați treburile, să le puneți în ordine, să vă delegați competențele și să îi delegați pe fiecare cu treaba lui, dar atât, și după aceea retrageți-vă.
Impuneți-vă acest lucru, pentru că altfel mai mult încurcați treburile și vă epuizați.

Pe de altă parte, e bine să vă bucurați de o persoană cu care ați trăit momente extraordinare, o persoană apropiată care va stârnit pasiunea și cu care veți trăi momente amoroase deosebite.

Pe partea de sănătate, sunteți destul de predispuși la afecțiuni de toate felurile, pentru că va-ți epuizat corpul fizic, mintea și sunteți pasibili de niște afecțiuni.

Bineînțeles, toate sunt predispoziții, nu e obligatoriu să se întâmple și, în primul rând, e foarte important să nu cădeți în ipohondrie, pentru că ipohondria poate chiar să genereze afecțiuni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Leu

Horoscop zilnic 09 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!