Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 07 - 13 decembrie sunt agitati profesional, se implica in prea multe proiecte si risca sa se epuizeze

Horoscopul săptămânii pentru nativii zodiei Berbec este horoscopul celor care au o implicare socială importantă și își asumă, fiecare în funcție de posibilități, responsabilități importante.

Nu stau locului, nu vor să știe de odihnă, doresc cu orice preț acțiunea. Uneori însă riscă să se angajeze peste posibilitățile lor și să intre în colaps.

Nativii zodiei Berbec au o perioadă în care problemele profesionale au intrat într-o agitație specifică perioadelor de mari schimbări, de sfârșit de etapă.

Nativii au satisfacția unor proiecte pe care le-au dus la bun sfârșit și a altor proiecte pe care le lasă în bună regulă. Dar vor mai mult!

Banii nu sunt pe primul plan. Interesul este să capete autoritate, să știe lumea că ei sunt peste tot. Dar avantajul lor este că înțeleg să se sfătuiască cu oameni de la care pot să învețe ce au de făcut.

Banii vin din activități mai puțin obișnuite și pot avea surpriza unui ajutor de la familie, de la partenerul de viață, sume din credite.

În dragoste nu se aruncă la întâmplare. Dar totul trece prin interesul profesional.

Aceia dintre nativi care au cu partenerul de cuplu afaceri comune sau interese profesionale convergente, aceia au cea mai mare liniște în cuplu. Altminteri, partenerii acestor nativi se pot simți neglijați.

Sănătatea poate pune probleme în cazul în care nativii se suprasolicită!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!