Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in intervalul 06-12 iulie, au parte de tensiuni la locul de munca

Aveți un fel foarte impulsiv de a relaționa. Poate cu motiv sau fără, dar cu toate acestea este cazul să vă stăpâniți. Beneficiați de protecție și cunoaștere, care ar trebui să insufle celorlalți respect. Cu toate acestea, doriți, sau chiar este necesar, să vă faceți dreptate cu pumnul în masă. Și această tensiune este din cauză că simțiți nevoia, cu toată ființa, să vă retrageți în cuib! Poate v-a ajuns o oboseală cronică, poate ați avut o perioadă mai puțin plăcută la serviciu, poate pur și simplu v-ați implicat profesional și ați petrecut prea puțin timp acasă și acum vă e dor. Poate câte puțin din toate acestea.

În ceea ce privește banii, aceștia pot veni dintr-un contract pe care îl încheiați și care are legătură cu casa, familia, ca de pildă o afacere de familie. Nativii Balanță nu sunt prea romantici în această săptămână. Romanticul lasă loc afacerilor de familie, afacerilor cu partenerul de cuplu. Există armonie în cuplu, este posibil ca nativii să facă o călătorie alături de iubit/iubită. Evoluează împreună cu aceștia și acest lucru este foarte important într-un cuplu! Din punct de vedere al sănătății, continuă problemele legate de intoxicații și retenții de apă, dar nu sunt grave.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.