Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetator, in intervalul 05-11 octombrie incep treptat sa iasa din perioada de stagnare, lucru care va atrage avantaje financiare

A început procesul de deblocare al banilor, al valorilor personale, al calităților cu care se aventurează în această lume materială a nativilor zodiei Săgetător.

Grijile nu dispar cu totul, dar a început mișcarea către ieșirea din stagnarea care a pus serios nervii nativilor la încercare.

Dar pentru ca toate acestea să înceapă să se întâmple, nativii ar trebui să lase deoparte pasiunile și să se îndrepte către munca de migală.

Începe o perioadă plictisitoare dar care aduce după ea un avantaj financiar clar. Unde mai pui că perioada contribuie la dezvoltarea anumitor calități personale ale nativilor care îi vor folosi și altădată.

Viața romantică se arată a fi plină de suspans. Nativii sunt foarte insistenți pe partenerul de cuplu și riscă să îl facă pe acesta să se simtă presat și să bată în retragere.

Indiferent că este vorba de un cuplu tânăr sau unul bine sudat, presiunile nu sunt benefice.

Pe de altă parte, nativii au profesional niște realizări, prima dintre ele și cea mai importantă fiind aceea că le place ce fac, se simt bine înconjurați de treburi și responsabilități, și lucrul acesta poate naște suspiciuni: „ce o fi așa de bine la tine la muncă?”

Sănătatea poate face probleme în primele 2-3 zile ale săptămânii, în special în zona gâtului și a vertebrei cervicale. Atenție și la mandibula inferioară cu dantură cu tot.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!