Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in intervalul 05-11 octombrie vor fi interesati sa faca doar ceea ce le place, se concentreaza pe pasiuni

Nativii zodiei Fecioară au devenit brusc pasionali și plini de idei.

Creativitatea le-a fost amorțită o perioadă sau atunci când încercau să iasă cu o producție proprie nu erau apreciați la valoarea prestației.

Acum pleacă cu toată viteza înainte și se simt puțin amețiți. Odată pornită, creativitatea duce nativii pe o treaptă superioară de dezvoltare.

Unii dintre nativi sunt acceptați la școli/cursuri speciale, alții încep să cocheteze cu o activitate didactică. Și mai sunt unii care își desăvârșesc opere, lucrări, etc.

Banii sunt bine aspectați, dar ideile pe care nativii Fecioară le au pot să dăuneze efectiv încasărilor.

Nu îi interesează nimic practic, nu îi interesează să își etaleze calitățile de organizator, de bun lucrător, de bun gospodar ci numai și numai ce își dorește el, așa din pasiune.

Și mai este acea latură impulsivă care se manifestă într-o zonă mai puțin vizibilă: nu știe de unde și ce îl lovește (la figurat!) și acest sentiment îl tensionează.

Poate să însemne și lovituri financiare.

Viața romantică este plină de peripeții și de provocări. Partenerul unui nativ Fecioară este provocator și nativul, puritan cum este, se simte de-a dreptul agresat/violat moral!

Glumim noi, dar cam aceasta este atmosfera. Există și posibilitatea să existe încercări ale unora de a manipula sexual un nativ Fecioară.

Este în puterea fiecăruia dintre oameni să reușească să determine unde este manipulare și unde este atracție adevărată.

Atenție la sănătate, mai ales la mici probleme legate de cord.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!