Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Gemeni sunt binedispusi

Gemenii cei comunicativi și plini de viață, sunt și mai comunicativi decât în alte dăți. Forfotesc încoace și încolo. Este o perioadă care le priește, sunt vibrații care se potrivesc firii lor adolescentine.

Nativii se simt bine în mijlocul prietenilor. Sunt cu persoana iubită, formează un cuplu. Sunt deschiși către prieteni și către noi relații și cunoștințe.

Nativii care se află într-o relație frecventează aceleași grupuri (cluburi, echipe diverse, partide, trupe etc.) cu persoana iubită și acest lucru îi apropie.

Nativii Gemeni s-au bazat pe niște bani ce vin de la prietenii care le-au promis că îi ajută și se pare că s-au ivit neînțelegeri sau piedici. Ajutorul fie trenează, fi nu mai vine deloc. Nativii se văd în situația de a apela la un credit sau la banii comuni ai familiei, posibil la o moștenire.

Partenerul de viață este și el într-o situație financiară cel puțin delicată. Este de preferat ca nativii să mai aștepte un pic până când să se antreneze în cheltuieli.

Nativii au avut o perioadă foarte romantică, iar această săptămână nu se lasă mai prejos. Văd frumusețea peste tot, viața pare mai roz decât este de fapt. Aproape că dansează pe străzi.

Sănătatea nu pune probleme grave, dar astrologul zodiacool.ro recomandă atenție la mici aritmii, spasme musculare, cel mai probabil provocate de o lipsă de calciu sau alte minerale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!