Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in intervalul 03-09 august, nativii Fecioara se bucura de surprize

Nativii acestei zodii au o surpriză dintre cele mai frumoase: sunt anunțați că vor pleca într-o călătorie, dar nu orice călătorie, ci una interesantă, în locuri cu adevărat excepționale.

Din această călătorie se vor întoarce mai evoluați, mai înalți spiritual și intelectual. Poate să fie vorba și de o călătorie de afaceri sau de studii cu un impact deosebit asupra pregătirii intelectuale a nativului.

Nativii sunt pasionați de aspectele profesionale pe care le derulează în această perioadă. Poate se simte și influența acelei călătorii, care a fost exact ce le-a trebuit pentru ca activitatea profesională să devină una plăcută.

Nativii care au plecat la studii sunt tentați de o aventură amoroasă pe acel drum.

Astrologul zodiacool.ro se bucură că nativii cărora partenerul de cuplu le propune o călătorie savurează din plin evenimentul, din toate punctele de vedere.

Banii sunt ai partenerului. Acesta vine cu surpriza, vine și cu banii, vine cu tot ce se poate pentru ca lucrurile să meargă din plin în viața romantică.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la probleme legate de gambe în primele zile ale săptămânii. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!