Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Taur isi dedica timpul si veniturile activitatilor alaturi de grupul de prieteni, vor sa socializeze, sa se distreze

Nativii Taur au redus puțin motoarele și în ultima vreme sunt ocupați cu prietenii. Simt nevoia să socializeze. Au stat blocați în casă unii, alții s-au mișcat, dar numai când a fost nevoie și cu socoteală.

Acum simt nevoia de o șuetă, de o cafea, de o agapă, bineînțeles, prudenți cum îi știm, numai în număr restrâins!

În dragoste, nativii preferă compania prietenilor. Și aceia dintre nativii Taur care au prieteni comuni cu persoana iubită sunt cei mai fericiți pentru că nu sunt în situația neplăcută de a trebui să se împartă sau să supere pe cineva.

Domnii sunt destul de direcți în exprimare, dar doamnele, de obicei mai misterioase în a-și exprima dorințele, acum sunt și mai și!

Pentru nativii Taur profesia rămâne și în această săptămână o preocupare majoră. Au pus niște lucruri la punct și acum nu au decât să mențină treburile pe linia de plutire, dar sunt foarte atenți la acest lucru.

Banii, care sunt esențiali pentru nativii acestei zodii, vin din activitatea profesională, cu atât mai mult, sunt atenți la cum merg lucrurile acolo unde au responsabilități. Singurele sincope le au atunci când prietenii îi antrenează în activități interesante, dar costisitoare.

Sănătatea poate pune probleme în primele zile ale săptămânii și aceasta în zona rinichilor. Atenție, hidratați-vă corespunzător.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!