Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Capricorn fie se indragostesc fie au o pasiune pentru care simt nevoia de o vacanta

Pentru nativii Capricorn, săptămâna 22-28 februarie este una în care primează viața personală. Nativii fie se îndrăgostesc, ca lumea, fie au o pasiune, un hobby pentru care simt nevoia de o vacanță.

Profesional de obicei sunteți foarte implicați. Ei bine, săptămâna aceasta nu vă prea arde! Nu-i un păcat, mergeți pe linia de plutire, principalul este să rezistați până vine iar cheful.

Vă preocupă banii mai mult ca oricând. Dar, coroborând cu alte aspecte tind să cred că este vorba de alte valori care vă preocupă: acele calități personale care constituie tezaurul vostru personal. Și căutați cu toată ființa să vi le etalați.

Viața romantică este într-o schimbare profundă. Ați suferit o criză care v-a adus în situația de a vă schimba cu totul atitudinea față de ceea ce se numește pasiune și dăruire. Ceva a dispărut din felul în care ați iubit, ceva nou a apărut.

Poate o persoană nouă care face ca anumite laturi ale personalității voastre să iasă la suprafață. Poate ceva în cadrul cuplului solid face ca lucrurile să ia o întorsătură. Dar și într-un caz și în altul, e de bine, după cum vede astrologul zodiacool.ro în horoscop.

Din punct de vedere al sănătății, tocmai ați scăpat de o problemă în zona brațelor sau a pieptului și umerilor.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!