Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 1-7 iulie aduce în prima parte a săptămânii, chiar în ziua de luni, tot felul de vești legate de: rude, prieteni, deplasări,

toate acestea au în comun posibilitatea de a pleca de acasă în interes profesional în intervalul 2-4 iulie. La mijloc am spune că există și un interes financiar, întrucât Uranus, planeta ce se afla în casa banilor, face foarte bune aspecte cu Mercur și cu Marte, care intră în semnul Leu și potențează în special planurile mărețe.

Să nu uităm de influxul astral adus de eclipsa din data de 2 iulie, care va fi momentul principal al săptămânii, va acționa pe partea de carieră și îi va ajuta pe nativii Berbec să ceară mai mult de la ei, să ceară mai mult de la șefi, să meargă la un interviu, să iasă în evidență prin partea de profesionalism pe care au dezvoltat-o în ultimii doi-trei ani.

Așa că, dragi Berbeci, astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați pe cât posibil în această săptămână să dați ce-i mai bun din voi pe partea profesională, de carieră și la locul de muncă, deoarece de acolo vor veni recompensele până în luna Decembrie.

Pe partea sentimentală, în această săptămână Berbecii trăiesc momente importante. Posibil să se îndrăgostească dacă sunt singuri, mai cu seamă între 4 și 6 iulie.

Cei care sunt deja la începutul unei relații este posibil să își dorească să achiziționeze, alături de acea persoană, o locuință, să caute tot felul de soluții prin care să renoveze o locuință, de ce nu, poate chiar să ia în calcul ideea de a-și mări familia, întrucât Marte intră în casa iubirii. Marte este guvernatorul nativilor Berbec și activează casa dragostei, totodată și casa posibilității de a concepe copii.

Dacă aveți copii, în această săptămână s-ar putea să auziți nu tocmai vești bune despre ei, întrucât Marte va fi într-o conjuncție cu Mercur și va aduce tot felul de elemente, informații legate de aceștia, care pot să destabilizeze bugetul familiei, ceea ce nu e un element bun, dar s-ar putea ca în perspectivă să vă atragă atenția asupra unor lucruri pe care le-ați omis în ultimele două trei luni și chiar să interveniți activ în viața acestora.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă informează că este o săptămână bună, care vă potențează energia pentru a merge mai departe pe partea profesională. Dificultăți poți să apară doar pe sistemul digestiv sau pot să apară nemulțumiri și stări de revolte din cauza insomniei.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.