Horoscop săptămânal 1-7 Iulie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, intervalul 1-7 iulie aduce în prima parte a săptămânii, chiar în ziua de luni, tot felul de vești legate de: rude, prieteni, deplasări,

toate acestea au în comun posibilitatea de a pleca de acasă în interes profesional în intervalul 2-4 iulie. La mijloc am spune că există și un interes financiar, întrucât Uranus, planeta ce se afla în casa banilor, face foarte bune aspecte cu Mercur și cu Marte, care intră în semnul Leu și potențează în special planurile mărețe.

Să nu uităm de influxul astral adus de eclipsa din data de 2 iulie, care va fi momentul principal al săptămânii, va acționa pe partea de carieră și îi va ajuta pe nativii Berbec să ceară mai mult de la ei, să ceară mai mult de la șefi, să meargă la un interviu, să iasă în evidență prin partea de profesionalism pe care au dezvoltat-o în ultimii doi-trei ani.

Loading...

Așa că, dragi Berbeci, astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați pe cât posibil în această săptămână să dați ce-i mai bun din voi pe partea profesională, de carieră și la locul de muncă, deoarece de acolo vor veni recompensele până în luna Decembrie.

Pe partea sentimentală, în această săptămână Berbecii trăiesc momente importante. Posibil să se îndrăgostească dacă sunt singuri, mai cu seamă între 4 și 6 iulie.

Cei care sunt deja la începutul unei relații este posibil să își dorească să achiziționeze, alături de acea persoană, o locuință, să caute tot felul de soluții prin care să renoveze o locuință, de ce nu, poate chiar să ia în calcul ideea de a-și mări familia, întrucât Marte intră în casa iubirii. Marte este guvernatorul nativilor Berbec și activează casa dragostei, totodată și casa posibilității de a concepe copii.

Dacă aveți copii, în această săptămână s-ar putea să auziți nu tocmai vești bune despre ei, întrucât Marte va fi într-o conjuncție cu Mercur și va aduce tot felul de elemente, informații legate de aceștia, care pot să destabilizeze bugetul familiei, ceea ce nu e un element bun, dar s-ar putea ca în perspectivă să vă atragă atenția asupra unor lucruri pe care le-ați omis în ultimele două trei luni și chiar să interveniți activ în viața acestora.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă informează că este o săptămână bună, care vă potențează energia pentru a merge mai departe pe partea profesională. Dificultăți poți să apară doar pe sistemul digestiv sau pot să apară nemulțumiri și stări de revolte din cauza insomniei.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.