Horoscop saptamanal 1 - 7 2021 Februarie pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 1-7 Februarie, nativii Gemeni viseaza la momente petrecute in cuplu, o calatorie cu persoana iubita, viata romantica este pasionala

Pentru nativii Gemeni este o perioadă de o săptămână dedicată filozofiei. Nativii își fac probleme, pun față în față filozofia religioasă cu adevărata credință. Este un fel de joc „a fi sau a nu fi” pe care îl joacă cu ei înșiși, retrași.

Profesional, nativii sunt destul de detașați având în vedere că nu toți sunt nici filozofi, nici lideri spirituali. Și atunci viața profesională, care de cele mai multe ori este profund materială, este plasată într-o zonă de „la ce bun toate acestea?”.

Și aceasta pentru că majoritatea nativilor au o bază materială serioasă. Au economii, au bani din rente, pensii sau îi susține familia. Și nativii Gemeni mai au o abilitate importantă: aceea de a înmulți banii pe care îi au prin tranzacții și investiții deștepte.

Viața romantică se manifestă printr-o pasiune și o emoție care ține nativul pe ace în prima jumătate a săptămânii. Nativii sunt amatori de o călătorie cu persoana iubită.

Sau, altă parte a nativilor gândesc o călătorie lungă, eventual o croazieră pe un vas de lux, unde să cunoască emoția unei aventuri de neuitat!

Sănătatea este predispusă la o cronicizare a unor afecțiuni care nu au fost tratate la timp. Pot fi tratate prin metode neconvenționale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!