Horoscop luna Septembrie 2019 Vărsător: o lună a conștientizărilor

Horoscop Septembrie Vărsător: toamna aduce nativilor Vărsător șanse foarte mari de a face rost de bani. Între 1-14 în septembrie, surplusul energetic generat de cele

patru planete (Mercur, Soare, Marte și Venus) în casa a VIII-a, a banilor veniți de la alții, aduce șanse foarte mari de a echilibra un deficit financiar ce a marcat viața nativilor Vărsător, cel mai probabil după lunile martie-aprilie 2019.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a căuta mijloace cât mai cinstite de a face rost de acești bani, întrucât nativii Vărsător vor avea șanse foarte mari de a ocoli legea, de a profita de un anumit context.

Evident, vor fi și nativi care vor accepta aceste oportunități, întrucât nu au ce face și dacă se vor retrage la timp, aici vorbim până undeva la finele lui octombrie 2019, șansele sunt ca ei să treacă neobservați.

Dacă după 31 octombrie și până în 21 noiembrie se continuă aceeași activitate pe care vedem acum să o puneți la cale, atunci există riscul de a se crea probleme majore cu legea.

Dacă ați prestat astfel de activități ilegale încă din aprilie și până în momentul de față, există posibilitatea ca în luna septembrie să iasă totul la suprafață sau să fiți prinși în flagrant sau să vi se facă o plângere pe numele vostru, întrucât există riscul și de pierderi în această perioadă.

Pierderi pot să vină și din punct de vedere medical, întrucât surplusul acesta energetic activează casa morții și a renașterii și există șanse mari de a fi surprinși în anumite evenimente nu tocmai plăcute la locul de muncă: accidentări în zona capului, picioarelor.

Este posibil de la stres să aveți parte de atacuri nervoase, căderi de calciu, așadar foarte multe dezechilibre pot să apară în această prima parte a lunii septembrie.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Vărsător este de a se îndrepta spre religie, suflet, terapii alternative, gândire pozitivă, științe de graniță ale creierului (astrologie, numerologie) întrucât acestea vor aduce o pată de culoare în viața voastră, vă vor da încrederea că totul va fi bine, ceea ce așa și va fi.

Cu toate acestea, acest bine se va înregistra de la finele lunii februarie, începutul lunii martie 2020, când guvernatorul vostru, Saturn, intră în domiciliu pentru o perioadă de câteva luni, până va reveni din retrogradare, în Capricorn.

Vă veți bucura de susținerea planetelor, veți conștientiza unde este problema în viața voastră, de fapt nemulțumirile nativilor Vărsător sunt generate de felul în care sunt tratați de către cei din jur.

Aveți foarte multe așteptări de la prieteni, de la rude, de la persoane apropiate, în condițiile în care vremurile s-au schimbat.

Încă din 2015 și până în momentul de față ați trecut prin foarte multe valuri de transformare și acum vă este foarte greu să vă adaptați la ceea ce este nou și la ceea ce vi se oferă.

Tocmai de aceea această luna septembrie este una a conștientizărilor, vă veți îndrepta spre o nouă paradigmă, tocmai pentru a vă găsi liniștea interioară.

Mai mult decât atât, din 18 septembrie Saturn revine la mers direct, în casa a XII-a, a psihicului, a problemelor cu legea și a legăturii cu lumea de dincolo. Așadar, veți fi eliberați de stres, posibil să vină și o veste bună sau să înceapă lucrurile să se aranjeze în viața voastră.

Este posibil, de asemenea, să treceți peste un blocaj, fie că este vorba de plecarea unei persoane dragi din viața voastră, fie că ne referim la o despărțire, pierderea unei case.

Toate lucrurile negative care s-au înregistrat între aprilie și 19 septembrie 2019 se pare că vor fi atenuate de noi evenimente ce vor veni în viața voastră până la sfârșitul lunii septembrie.

Din 23 septembrie Soarele intră în semnul Balanță, într-un semn de trigonocrație cu voi, pe casa psihicului, a călătoriilor, a ieșirii din zona de confort, așa că veți fi mult mai motivați să scoateți la suprafață o altă personalitate.

Pe data de 28 septembrie are loc faza de Lună plină pe casa studiilor, a examenelor, a deplasărilor. Cel mai probabil mulți Vărsători vor da un examen cu ei, întrucât vor fi puși în situații limită, poate chiar în anumite discuții cu oameni noi și acolo își vor da seama de nivelul lor intelectual/financiar.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Vărsător este să nu se judece prea mult și mai degrabă să fie toleranți cu ei, iar dacă își dau seama că sunt în urmă cu anumite informații sau că ar fi cazul să mai învețe ceva, să se înscrie la un curs, la un un program de studiu, atunci să dea curs celor provocări.

Dacă ați început sub îndrumarea părinților o facultate sau ați mers la un liceu sub această presiune, există șanse foarte mari după un 23 septembrie să vă răzgândiți, să îi confruntați pe cei dragi, tocmai pentru a le spune ceea ce nu vă convine.

Pe partea sentimentală, nativii Vărsător în luna septembrie vor avea parte de tentații, oportunități de a intra în relații extraconjugale, de a iubi pasional persoane cu diferență de vârstă.

Chiar dacă aceste secrete vă încântă în momentul de față, undeva după februarie 2020 sunt șanse foarte mari ca acestea să iasă la suprafață sau să se transforme în ceva mai serios.

Cert este că iubire va fi în această lună, vor fi și certuri (cel mai probabil între 11 și 14 septembrie) și veți conștientiza faptul că iubirea de multe ori nu rezolvă problemele financiare sau blocajele ce apar în viața noastră, tocmai pentru că noi ni le impunem.

Zile favorabile Vărsător

  • 19 Septembrie, 23 Septembrie, 29 Septembrie – zile favorabile pentru negocieri, semnare de contracte
  • 9 Septembrie, 17 Septembrie, 28 Septembrie – zile favorabile pentru călătorii

Zile nefavorabile Vărsător

  • 1 Septembrie, 7 Septembrie, 22 Septembrie – zile nefavorabile pentru investigații medicale
  • 23 Septembrie, 26 Septembrie – zile nefavorabile pentru achiziții, vânzări

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!