Horoscop luna Septembrie 2019 Săgetător: schimbări majore în carieră

Horoscop Septembrie Săgetător: prima lună a toamnei pentru nativii Săgetător aduce schimbări majore pe partea de carieră. Între 1-23 septembrie 2019, cât Soarele este

plasat în semnul Fecioară, acești nativi vor căuta tot felul de strategii, oportunități, situații favorabile care să îi ajute din punct de vedere profesional.

Cel mai probabil, veștile bune vor veni de la anumite persoane noi, ce se vor evidenția între 1-14 septembrie în anumite contexte atipice pentru Săgetători, cel mai probabil fie la o conferință, fie într-o deplasare, poate chiar în vacanță/ excursie, întrucât acești nativi vor fi expuși de Univers la tot felul de situații atipice.

Mai mult decât atât, dacă nativii Săgetător activează pe cont propriu sau dacă au restanțe legate de o afacere ce s-a dezvoltat în ultimii 3-4 ani, 5-6 ani, se pare că nativii Săgetător vor reuși să pună la punct un plan care să îi elibereze de acele probleme.

Problemele cu justiția iarăși pot să apară în viața lor, dar de astă dată acești nativi vedem să caute un nou avocat, să își ceară dreptate poate în cadrul unei alte instituții, să încerce pe cât posibil să aducă mai multe informații cu privire la acea situație. Totuși, până pe 31 octombrie, când Mercur va retrograda, situația lor problematică se poate rezolva.

Cuadratura Jupiter-Neptun retrograd se menține și în această săptămână, așa că Săgetătorii vor căuta noi modalități prin care să își schimbe obiceiurile, aici ne referim la frica de a-i confrunta pe părinți, la frica de a nu pierde pe cineva drag, la frica de a răspunde părinților (dacă sunt sunteți copii).

Așadar, vin foarte multe stări menite să vă demonstreze că modul în care abordați viața poate la un moment dat este eronat, tocmai de aceea veți schimba foaia.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru Săgetător, în luna septembrie, mai ales după 23 septembrie, este de a se axa pe studiu, pe călătorii, pe relaționarea cu cei din jur, pe reluarea unor contracte sau reluarea unor colaborări, întrucât partea socială atunci va fi foarte activă și nativii Săgetător vor reuși după foarte mult timp, după efectiv un an agitat, să se destreseze.

Faza de Lună plină, din 28 septembrie, activează casa iubirii, tocmai de aceea nativii ce sunt singuri pot să se îndrăgostească, pot să dea curs unei idile ce poate fi la distanță, dezvoltată în prima parte sau în prima perioadă a stadiului incipient, urmând ca după 21 noiembrie să se decidă dacă se ajunge la ceva mai serios sau nu.

Dacă sunteți în cupluri tinere, după 23 septembrie sunt șase de peste 90% să vă mutați împreună, să aduceți pe lume un copil, să deschideți poate o afacere sau să munciți alături de acel partener.

Cert este că tendințele acestei luni sunt de a rezolva în prima parte, până pe 23 septembrie, activități la locul de muncă, deschiderea unei activități poate profesionale sau poate puneți chiar voi bazele unei afaceri prin relocarea într-un alt oraș, într-o altă țară.

În partea a doua, după 23 septembrie, vă veți focusa pe iubire, pe prieteni, pe ieșiri, pe distracție, pe relaxare, ceea ce va fi foarte bine, întrucât vă va încuraja să manifestați aceste obiceiuri și anul viitor, când Jupiter va intra în casa banilor.

Important este să nu luați totul prea personal când vi se spune ceva, întrucât riscul de a suferi din punct de vedere medical, de pe urmă frustrărilor, furiilor, fricilor ce pot să apară acum este foarte mare și sistemul digestiv va fi cel afectat.

Nativii Săgetător care au probleme cu ficatul sau cu circulația sângelui în această lună pot să se confrunte iarăși cu probleme, mai ales în jur de 28-30 septembrie. Saturn, guvernatorul înțelepciunii, de pe 18 septembrie revine la mers direct în casa banilor, așadar acel blocaj pleacă de pe sectorul financiar.

În schimb, lucrurile favorabile se vor manifesta în viața voastră după 21 noiembrie, iar până atunci trebuie să vedeți unde ați greșit, ce vă ține în loc, ce pune piedici în calea succesului vostru.

Zile favorabile Săgetător

  • 1 Septembrie, 9 Septembrie, 14 Septembrie, 15 Septembrie, 23 Septembrie – zile favorabile pentru întâlniri de afaceri
  • 7 Septembrie, 12 Septembrie, 28 Septembrie – zile favorabile pentru a pleca în călătorii

Zile nefavorabile Săgetător

  • 4 Septembrie, 19 Septembrie, 21 Septembrie – zile nefavorabile pentru a da bani cu împrumut
  • 18 Septembrie, 24 Septembrie, 27 Septembrie – zile nefavorabile pentru a efectua intervenții chirurgicale

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!