Horoscop luna Septembrie 2019 Rac: multe schimbări și oportunități

Horoscop Septembrie Rac: începutul toamnei aduce nativilor Rac posibilitatea de a da examene, de a pleca în călătorii, de a semna contracte, de a deveni mai radicali

în discuții, în modul în care îi abordează pe cei din jur.

Marte, planeta acțiunea, a agresivității, în semnul Fecioară, predispune la disciplină, la rigoare, la a se ține de un plan. Această energie în surplus este suprapusă peste Soarele în tranzit, în Fecioară, și îi sprijină pe nativii Rac tocmai pe direcția reinventării.

La nivelul acestui capitol, Racii încă din martie 2019 tot lucrează, numai că în această lună vor cunoaște și rezultate.
Acestea pot veni prin stabilirea unor contracte cu oameni noi, prin obținerea unor diplome, prin deschiderea unei afaceri, de ce nu, pe cont propriu, reluarea unor colaborări din trecut care nu au fost profitabile, dar de astă dată nativii Rac vor ști cum să pună problema.

Loading...

Între 1-14 septembrie toate planetele vor fi exact în aceeași poziție ca după undeva 18 august, așa că aceștia vor căuta să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus, în special pe partea aceasta de studiu, de discuție.

Dacă nu ați fost încă într-o deplasare, într-o vacanță, undeva între 9-14 septembrie sunt șanse de peste 90% ca acest vis, această dorință să se materializeze, existând posibilitatea chiar de a părăsi țara fie la chemarea unei persoane din străinătate, fie prindeți un chilipir, o situație avantajoasă la un preț mai redus, care să vă ofere satisfacție.

După 14 septembrie, atât Venus, planeta dragostei, cât și Mercur, planeta comunicării, intră în Balanță, segment care pentru voi guvernează casa investiției, familiei, tot ceea ce înseamnă domiciliu.

Din această poziție cele două planete vor trezi dorința de a schimba ceva în cămine, de a renova, poate chiar de a dezbate o moștenire.

Dacă sunteți într-un proces ce implică un partaj, în perioada 14 septembrie-15 octombrie veți avea foarte multe lucruri de rezolvat, posibil să căutați ajutorul unui expert, să cereți o părere, să doriți să vindeți ceea ce este la comun, pentru a împărți munca voastră de peste ani.

Din 18 septembrie Saturn, guvernatorul înțelepciunii, revine la mers direct. Ați avut o perioadă între aprilie-septembrie în care ați văzut pe cine aveți alături, dacă relația în care vă aflați este stabilă, dacă sunt șanse să se treacă la un alt nivel. Dacă nu, cel mai probabil este posibil să dați curs unei relații ce a apărut începând cu luna iulie și până în momentul prezent.

Multe schimbări în viața nativilor se observă în această prima lună a toamnei. Din 23 septembrie, Soarele intră și el în semnul Balanță, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Rac să fie mai deschiși la oportunități, la tot ceea ce înseamnă investiții, întrucât este perioada lor favorabilă timp de patru săptămâni.

Dacă luați în calcul predispoziția de a vă muta domiciliul, de a vă reloca din țara în care vă aflați, undeva după 28 septembrie se va crea contextul favorabil.

Rudele apropiate în această lună pot să se confrunte cu probleme de sănătate, voi veți fi cei care vă veți ocupa de starea lor de bine, posibil chiar să fie nevoie să mergeți pe la spital cu acestea, să vă ocupați de procurarea tratamentului.

Acest lucru vă oferă satisfacție, numai că sunteți singuri, în condițiile în care poate mai aveți frați sau rude apropiate care au același interes ca voi ca această persoană dragă să fie sănătoasă, de aceea nativii Rac vor avea tendința să devină irascibili.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Rac este să nu mai sară la primul apel, să nu se mai arate chiar atât de dispuși, tocmai din dorința de a nu supăra pe cineva, să vindece sau să ajute, prea mult bun simț ați observat că v-a destabilizat din punct de vedere profesional, a adus această stare de nemulțumire în viața voastră, iar acum sunteți la o răscruce de drumuri.

Pe 28 septembrie este creat pe cer aspectul de Lună plină, la voi aspectează casa carierei, a profesiei, și tocmai de aceea la începutul lunii lucrați la un proiect, iar după 28 Septembrie se poate și materializa.

Ce vedem aici pentru nativii Rac în această lună? Oameni noi, oportunități noi, deschiderea către pasiuni, hobby-uri, călătorii unde puteți întâlni oameni noi, și, de ce nu voi, veți aborda o nouă perspectivă asupra vieții.

Pe plan sentimental, este o lună foarte tensionată, întrucât marea majoritate a planetelor sunt pe semne de pământ, pe tot ceea ce este stabil; pot să iasă la suprafață secrete, nemulțumiri, conflicte, amăgiri și nativii Rac vor fi destabilizați de aceste situații.

Dacă voi sunteți cei care ați profitat în ultima perioadă de încrederea, fidelitatea partenerului, atunci există șanse foarte mari ca după 23 septembrie să iasă totul la suprafață, poate chiar, de ce nu, să fiți amenințați cu despărțirea.

Se anunță însă o lună foarte bună pentru relațiile începute relativ recent, întrucât luați în calcul ideea de a investi la comun, de a oficializa o relație, de a concepe un copil (după 18 septembrie vă focusați mai mult).

Pe 30 septembrie, Pluton își pregătește mișcarea de revenire la mers direct (el se află în mișcare de staționare), așa că ultimele zile din această lună vor fi dedicate mai mult stării interioare, de a lucra cu voi, de a vă analiza propriile manifestări față de ceilalți și față de voi, ca persoană, tocmai pentru a știe în ce direcție să vă îndreptați.

Luna septembrie aduce multe schimbări în mod conștient, în mod practic, în viața nativilor Rac. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a acționa, de a nu lăsa aceste oportunități să treacă pe lângă voi.

Zile favorabile Rac

  • 9 Septembrie, 14 Septembrie, 18 Septembrie, 23 Septembrie – zile favorabile pentru întâlniri de afaceri, pentru a vinde un bun, pentru a dezbate o moștenire

Zile nefavorabile Rac

  • 11 Septembrie, 19 Septembrie, 30 Septembrie – zile nefavorabile pentru intervenții medicale
  • 7 Septembrie, 13 Septembrie, 29 Septembrie – zile nefavorabile pentru a împrumuta bani, pentru a face tranzacții

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.