Horoscop luna Septembrie 2019 Pești: toamna vă aduce multă iubire

Horoscop Septembrie Pești: toamna aduce nativilor pești multă iubire, înțelegere și planuri de viitor alături de partener. Dacă sunteți singuri, perioada 1-14 septembrie

2019 aduce șanse foarte mari de a intra în relații noi. Cele patru planete plasate în semnul Fecioară, pe casa iubirii, a căsătoriei, asocierilor, și anume, Mercur, Marte, Soarele și Venus, vă predispune să fiți mai îndrăzneți, mai comunicativi, mai fâșneți, tocmai pentru a-i impresiona pe cei din jur, pentru a vă relaxa, a vă distra.

Mai mult decât atât, Nodul Nord sau Karma pozitivă în aspectele sale de opoziție cu Saturn, ce revine la mers direct din 19 septembrie, aduce șanse mari de a primi ceea ce vă doriți de aproximativ 3-5 ani pe partea sentimentală.

Aici ne referim în special la o relaționare mai bună, o comunicare mai bună, chiar dacă între 8-14 septembrie pot să mai apară și conflicte cu partenerul de la mici probleme, poate de la faptul că nu vă implicați atât de mult în viața copilului sau nu aveți aceleași păreri despre educația acestuia, despre o activitate profesională, banii la comun.

Totuși, această lună în perspectivă predispune la înțelegere, la armonie, și, de ce nu, chiar la demararea unor activități la comun ce pot fi valabile pentru următorii cel puțin cam 7-8 ani de acum încolo.

Mai mult decât atât, Saturn revine la mers direct din data de 19 septembrie, de aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Pești este de a ieși din zona de monotonie, de confort.

Planetele aspectează în mod clar distracția, socializarea, activitățile la comun, reluarea unor colaborări cu foști prieteni, stabilirea de legături noi, poate chiar deschiderea voastră către studiu, către dezvoltarea unei pasiuni pe care ați manifestat-o în ultimii 3-4 ani, dar nu v-ați gândit că se putea să se ajungă și la o afacere din această perspectivă.

După 23 septembrie, Soarele intră în semnul Balanță pentru patru săptămâni, va fi și implicat în faza de Lună plină pe 28 septembrie, pe axa banilor la voi, așa că finele lunii Septembrie aduce predispoziția de a vă intra în cont niște sume de bani.

Oboseala se va resimți întrucât aveți foarte multe lucruri de făcut pentru a obține aceste resurse financiare poate, de ce nu, să reluați colaborări cu unele persoane, cu rude, cu frați, tocmai pentru a vă ajuta. Este nevoie și de muncă fizică, dar veți face fața acestui stres.

Prin urmare, pe sfera profesională-financiară, partea a doua a lunii septembrie este mai bine aspectată. Apar șanse mari de a vă schimba locul de muncă prin intermediul unor prieteni, puteți să fiți, cel mai probabil, recomandați.

Dacă vreți să dezvoltați o pasiune pe care o aveți, mai ales din punct de vedere creativ, această lună aduce oportunitatea de a ieși în evidență pe mediile de socializare și de acolo să aveți parte de comenzi, colaborări.

Pe partea de sănătate, este o lună ce nu aduce evenimente majore pentru cei care se bucură de sănătate, cei care se confruntă cu dependențe sau cu boli cronice, în jurul datei de 28 septembrie pot să apară complicații, întrucât această Lună plină va fi plasată pe casa VIII-a, a morții și a renașterii, și de aceea este posibil să se accentueze anumite simptome, să fie nevoie și de tratament.

Pe partea de investiții, este o lună în care mai așteptați obținerea unor sume de bani, mai mult sunteți aspectați benefic pe vânzări decât pe achiziții, depinde de la caz la caz, de la astrogramă la astrogramă.

În mod cert, nativii Pești își vor schimba percepția asupra vieții, întrucât cuadratura între Jupiter și Neptun, guvernatorul vostru, indică situații limită pe care voi va trebui să vă centrați, poate mai mult pe propria persoană.

Apar oportunități de a intra într-o relație extraconjugală, întrucât Lilith este acolo, în semnul vostru, și face aspecte favorabile cu Saturn, care revine la mers direct predispunând să intrați în astfel de conjuncturi, în sânul prietenilor, anturajului, așa că fiți cu multă atenție, întrucât lucrurile se pot complica în viața voastră, cel mai probabil de la începutul anului viitor. Pot să iasă secrete la suprafață în această perioadă, între februarie-martie 2020.

Zile favorabile Pești

  • 11 Septembrie, 23 Septembrie, 28 Septembrie – zile favorabile pentru investiții
  • 5 Septembrie, 11 Septembrie, 19 Septembrie – zile favorabile pentru dezbaterea unei moșteniri, pentru intervenții chirurgicale

Zile nefavorabile Pești

  • 3 Septembrie, 13 Septembrie, 21 Septembrie – zile nefavorabile pentru a da examene
  • 7 Septembrie, 13 Septembrie, 29 Septembrie – zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.