Horoscop luna Septembrie 2019 Gemeni: o lună a renașterii, a schimbării

Horoscop Septembrie Gemeni: începutul toamnei aduce nativilor Gemeni mult entuziasm și când vorbim de această stare de bine ne referim chiar la reinventarea nativilor

Gemeni, în special pe partea profesională/financiară, cel mai probabil mulți nativi vor lua în calcul ideea de a deschide o afacere, de a achiziționa o locuință, de a-și muta sediul afacerii, de a dezbate o moștenire.

Tot ceea ce înseamnă bunuri, patrimoniu, afaceri la comun, bani veniți din mai multe surse, pe acești nativi acest interval 1-30 septembrie îi avantajează. Mai mult decât atât, între 1-14 septembrie toată atenția voastră este axată în special spre renovare, mutare, îmbunătățirea condițiilor în care vă desfășurați activitatea profesională sau activitatea de zi cu zi, acasă.

Dacă sunt unele probleme cu rudele plecate de la aceste probleme, de la unele investiții sau nemulțumiri din punct de vedere financiar sau chiar de la moștenire, această lună aduce șanse mari de a se pune capăt acestor stări de agitație psihică.

După 14 septembrie, Venus, planeta dragostei, intră în casa iubirii, iar Mercur, guvernatorul vostru, tot de pe 14 septembrie intră în același segment, ceea ce evidențiază predispoziția ca Gemenii să întâlnească persoane noi, să stabilească relații noi chiar din punct de vedere sentimental, mai mult decât pe partea socială.

Aceste relații sunt avantajate și de revenirea lui Jupiter după 12 august la mers direct, în casa căsătoriei. Așadar, Gemenii vor fi mai hotărâți ca niciodată să rupă relații, să înceapă relații, să lucreze cu propria persoană, să își dea seama unde greșesc, de ce tolerează chiar atât de mult niște aspecte venite de la ceilalți în viața lor.

Posibil chiar dacă sunt la începutul unei relații, aceștia să ia în calcul ideea de a concepe un copil, de a oficializa relația. Toate aceste planuri făcute după 14 septembrie și până în 23 septembrie vor fi la stadiul de idee, la stadiul psihic, după 23 septembrie, când Soarele intră în semnul Balanță, totul va deveni concret și se va trece la un alt stadiu.

Lucrurile însă nu sunt chiar atât de ușoare, întrucât din data de 18 septembrie, Saturn, guvernatorul înțelepciunii, al maturizării, revine la mers direct în casa a VIII-a, a pierderilor, a psihicului, a problemelor de sănătate.

Totuși, pe capitolul sănătate, Saturn nu va avea chiar așa de mari efecte, întrucât a supus la teste acest domeniu de viață încă din luna aprilie și i-a făcut pe nativii Gemeni să înțeleagă faptul că detașarea de propria ființă în detrimentul banilor nu este o soluție.

Tocmai de aceea trebuie să ia în calcul ideea de reinventare, de a face mai multe într-un timp mai scurt, aici vorbim chiar de locul de muncă și totodată să se asculte mai multe pe ei, să se centreze pe propria persoană, pe spiritualitate.

Ce aduce totuși acest Saturn care revine la mers direct pe 19 septembrie și până la sfârșitul lunii martie 2020 pentru nativii Gemeni?

De fapt acest surplus astral predispune la intrarea în relații foarte pasionale, la ruperea de relații ce s-au menținut ani de zile asemenea unei boli pe care nativi Gemeni nu au putut să o vindece. Cu ajutorul unor specialiști (aici vorbim chiar de terapeut, preot, astrologie, persoane înțelepte), acești nativi este posibil să treacă peste această încercare a vieții lor.

Prin intermediul unor persoane de sex opus, ce pot să apară fie la o petrecere, fie la locul de muncă, nativii Gemeni pot să își dea un restart vieții.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Gemeni să nu se abandoneze, să nu iasă din relații și să intre în altele, ci mai degrabă să aibă o perioadă de renaștere, de a-și asculta sufletul, de a petrece timp cu ei.

Pe partea de sănătate, această luna septembrie aduce nativilor Gemeni șansa să-și schimbe stilul alimentar, stilul poate de a acționa, de a merge mai mult la sală, de a face mai multe efort, deci este o lună care aduce multă renaștere în viața nativilor Gemeni.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Gemeni este de a nu mai pune la suflet tot ceea ce vine din exterior. Dacă se simt folosiți (ceea ce în proporție de 90% dintre cazuri este adevărat), să învețe să mai spună și lucrurilor pe nume și să prindă curajul necesar de a-și spune părerea.

Pe 28 septembrie are loc faza de Lună plină în casa iubirii, a relațiilor, așa că mulți nativi se vor simți fascinați de felul în care au evoluat, poate cei din jurul vor aprecia stare de bine a nativilor Gemeni și dacă au în plan un proiect creativ, un talent, o pasiune, după această dată nativii Gemeni vor lucra mai intens, pentru a-și îndeplini obiectivele.

Zile favorabile în luna septembrie:

  • 1 septembrie, 9 septembrie,14 septembrie: zile favorabile pentru achiziții
  • 19 Septembrie, 23 septembrie, 28 septembrie, 29 septembrie: zile favorabile pentru a semna contracte

Zile nefavorabile pentru luna septembrie:

  • 9 septembrie, 15 septembrie, 21 septembrie 30 septembrie: zile nefavorabile pentru a efectua intervenții medicale
  • 7 septembrie, 11 septembrie, 19 septembrie: zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.