Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Octombrie 2019 Scorpion: apar posibile noi iubiri

Horoscop Octombrie Scorpion: pentru nativii din zodia Scorpion intervalul 1-31 octombrie 2019 are la bază trezirea la o altă realitate, cea spirituală.

Între 1 și 23 octombrie toate planetele vor fi plasate în sectorul rezervat casei a XII-a, o casă ce ține de legătura cu lumea de dincolo, spiritualitatea, problemele generate de lege, nemulțumiri venite din partea prietenilor, a colegilor, a șefilor.

De aceea, nativii Scorpion vor încerca să găsească soluții la problemele ce apar în această perioadă. Chiar dacă Mercur, guvernatorul comunicării, al comerțului, al interacțiunii cu ceilalți, din data de 3 octombrie va intra în sectorul vostru astral, rolul său va fi diminuat de faptul că celelalte planete sunt plasate pe acel sector ce lucrează cu divinitatea.

Rolul mesagerului zeilor va fi tocmai de a găsi noi mijloace prin care să obțineți pacea și liniștea interioară.

Mercur, în semnul vostru, din 31 octombrie va retrograda și va readuce în actualitate tot ceea ce ați încercat să depășiți în octombrie-noiembrie 2018 sau revin în actualitate acele probleme ce s-au manifestat în acea perioadă.

Cert este că va fi o lună cu multe transformări din punct de vedere energetic, psihic. Scorpionii vor avea parte de o cunoaștere mult mai dură a realității din viața lor.

Pe data de 4 octombrie, Marte, guvernatorul vostru nocturn, intră în Balanță. Pe acest segment astral poate să aducă unele confruntări cu colegii de la muncă, cu șefii, cu prietenii. De fapt, voi nu mai sunteți în momentul de față dornici să colaborați cu acele persoane, sunteți dezamăgiți.

Toate acestea pot pleca fie de la faptul că unele responsabilități pe care le-ați cerut sau vi s-au cerut și nu au fost duse la bun sfârșit, fie realizați că nu mai este rostul de a merge în acele conjuncturi.

Din 9 octombrie, Venus ajunge și ea în semnul vostru, va mai îmbunătăți stabilitatea emoțională, veți căuta mijloace simple, benefice, care să vă aducă o stare mai bună, să vă manifestați poate un talent, o pasiune, să căutați tot felul de activități care să vă încarce energetic și să vă aducă, pe moment, liniște.

Luna plină din 14 octombrie va fi plasată și ea pe sănătate, pe boli cronice. Tocmai de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Scorpion, în jurul acestei zile, să caute mai mult de suflet, sănătate, să încerce pe cât posibil să nu facă exces. La locul de muncă este recomandat să fie mai atenți, întrucât pot fi implicați în tot felul de accidente, complicații ce pot degenera și cu probleme pe partea legală.

Dacă sunt Scorpioni ce au fost implicați în ultimii doi-trei ani în tot felul de afaceri dubioase, începând cu 23 octombrie și până pe 28 octombrie pot să primească acasă tot felul de citații de la poliție sau să fie chemați în instanță, întrucât se întorc în defavoarea lor acele situații.

Faza de Lună plină din 28 octombrie pune accentul mai mult pe partea sentimentală. Aceasta vorbește de o transformare, de activarea unei relații karmice ce v-a bulversat începând cu 2013-2015 și până în momentul de față.

Dacă ați renunțat la o astfel de relație sau dacă aveți încă de atunci sechele și sunteți încă ancorați în astfel de relații sau în probleme ce nu-și găsesc explicația, din punct de vedere social, sentimental, după 28 octombrie sunt șanse foarte mari să elucidați misterul.

Nici pe segmentul deplasări, contracte, examene nu sunteți prea bine susținuți, chiar dacă Mercur este în semnul vostru și vă aduce foarte multă imaginație, opoziția între Nodul Nord și Saturn vorbește de unele piedici, lucruri sau situații pierdute pe ultima sută de metri.

Nu vă ies calculele, nu mai dorește Universul să vă susțină în ceea ce ați creat până în momentul de față și tocmai de aceea este vorba de o nouă strategie.

Totuși, octombrie 2019 pentru nativii Scorpion este o lună de repaus, axată pe detașarea de responsabilități, tocmai pentru a-și încărca bateriile, urmând ca după 21 noiembrie să revină cu forțe proaspete, după ce au încheiat anumite colaborări sau o au rupt alianțe care nu îi mai avantajează.

Pe partea financiară, Jupiter, chiar dacă este în mers direct și se află în casa banilor, în aspectele sale foarte stresante cu Lilith și Neptun vorbește de pierderi generate de partea sentimentală.

Fie ați creat la comun cu partenerul o afacere sau ați investit la comun într-o locuință, spațiu și această persoană dorește să se retragă, fie partenerul are prea multe cerințe din partea voastră.

Într-o relație ce părea la un moment dat a fi favorabilă acum lucrurile se pot schimba, transforma, tocmai pentru a vă determina să vă căutați alte mijloace prin care să vă reinventați.

Apar posibilități noi de a iubi, persoane noi, dragostea poate să apară la prima vedere, cel mai probabil fie în urma unei deplasări, fie la un eveniment, fie cu ocazia unui curs, a unor întâlniri sociale la nivel înalt. Scorpionii vor dori pe de o parte să intre în aceste alianțe, pe de o parte nu, întrucât nu se simt pregătiți.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru investiții: 5 octombrie, 13 octombrie, 14 octombrie, 28 octombrie.
  • Zile favorabile pentru achiziții: 1 octombrie, 23 octombrie, 28 octombrie.

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 3 octombrie, 9 octombrie, 31 octombrie.
  • Zile nefavorabile pentru a susține examene: 19 octombrie, 26 octombrie și 31 octombrie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit