Horoscop luna Octombrie 2019 Pești: transformări majore pe plan profesional

Horoscop Octombrie Pești: pentru nativii zodiei Pești, intervalul 1-31 octombrie 2019 aduce foarte multe transformări pe plan profesional. De fapt, Jupiter,

guvernatorul vostru nocturn, formează pe parcursul lunii cuadratură cu Neptun și Lilith, ce vorbește de o relansare din punct de vedere profesional, social, financiar. Nemulțumirile sunt generate de ceva timp în viața voastră, cel mai probabil de prin aprilie-mai când este oarecare stabilitate.

Vă nemulțumește felul în care sunteți tratați de către șef, colegi, instituții ori eforturile voastre nu sunt luate în considerare cum ar trebui. Pe data de 3 octombrie, Mercur intră în casa studiilor, a psihicului, a legăturii cu divinitatea.

Veți lua în calcul până pe 31 octombrie, când va retrograda, ideea de a studia mai mult, de a vă înscrie la tot felul de cursuri, de a căuta noi strategii pentru a vă îmbunătăți capacitățile.

Mai mult decât atât, veți lua în calcul ideea de a vă muta din interes profesional, financiar, activitate pe care o veți presta fie în străinătate, fie luați în calcul ideea de a colabora cu firme ce au tangență cu străinătatea. De ce nu, poate vă veți reloca întru-un mediu ce este nou pentru momentul actual.

Pe 4 octombrie, Marte intră în casa a VIII-a, a banilor veniți de la alții, a secretelor, a amorului. De fapt, o mare parte a nativilor Pești vor fi predispuși în următoarele două luni, împreună cu guvernatorul acțiunii în acest sector astral, să dea curs unor provocări sentimentale, să se bucure mai mult de moment fără a lua în calcul ideea de ceva stabil, de oficializare.

Este posibil să intre în tot felul de idile, să afle tot felul de secrete sau chiar să simtă nevoia de a se destăinui unor prieteni și să devină vulnerabili prin acest mod. În data de 9 octombrie, Venus intră și ea în semnul Scorpion, un semn ce este în aspecte foarte favorabile pentru voi.

Mai mult decât atât, aceasta vă oferă încrederea că tot ceea ce gândiți este bun, profitabil și în avantajul vostru. Venus vorbește de iubire și îi predispune pe nativii Pești la a se îndrăgosti de persoane la distanță, fie prin intermediul tehnologiei, fie poate în urma unei deplasări, a participării la anumite cursuri și acolo să se lege ceva.

Pe 14 octombrie are loc faza de Lună plină pe segmentul financiar, nativii Pești pot intra în posesia unei sume de bani, pot să se împrumute cu o anumită sumă de bani de la un partener sau de la o persoană dragă, tocmai pentru a se reloca.

Veți face unele schimbări în domiciliu, mai achiziționați un lucru pe termen lung. Aici putem vorbi de o mașină, mobilă, de obținerea anumitor acte ce țin poate de o moștenire. Vin foarte multe schimbări pe segmentul de investiții, iar din 23 octombrie Soarele intră în Scorpion și vă binedispune pe tot ceea ce înseamnă capitolele spiritual, emoțional.

Nativii Pești vor fi mult mai vocali, deschiși către tot ceea ce înseamnă nou, susțin public anumite păreri, conferințe, opinii, se bucură de susținerea publicului și sunt apreciați. Vor fi nativi Pești care vor lua în calcul ideea de a deschide un canal de YouTube, de a deveni foarte vocali pe internet, de a-și exprima părerile și trăirile în mod public.

Din 28 octombrie faza de Lună nouă, care are loc pe segmentul Taur-Scorpion, vorbește atât de examene concrete, cât și mentale, ce sunt susținute de semnul Pești, dar sunt examene ce vor fi trecute.

Dacă vorbim de blocaje, acestea au loc pe partea sentimentală, întrucât Peștii simt că sunt stăpâni pe anumite situații, conjuncturi sociale sau sentimentale, în schimb ceva le scapă.

În această situație vorbim de controlul față de ceilalți. Încercați pe cât posibil să vă controlați pe voi, în niciun caz pe cei din jur, deoarece este o încercare eșuată și nu vă aduce niciun răspuns sau nicio bucurie în viața voastră.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Pești să se țină departe de problemele cu legea, întrucât Lilith predispune la tot felul de strategii ușoare de a obține succes sau de a ieși în evidență, numai că acestea din ianuarie-februarie 2020 vor cădea, se vor întoarce împotriva voastră, iar totul va ieși la suprafață, de aceea este bine să evitați astfel de situații.

Dacă vorbim de aflarea unor secrete sau de intrarea voastră în posesia unor documente oficiale, a unor informații vitale, atunci totul este în favoarea voastră, întrucât veți fi susținuți și veți face o impresie bună.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru deplasări: 2 octombrie, 10 octombrie, 14 octombrie, 27 octombrie.
  • Zile favorabile pentru intrarea în posesia unor sume de bani, vânzări: 14 octombrie, 20 octombrie, 28 octombrie.

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru examene: 1 octombrie, 9 octombrie, 31 octombrie.
  • Zile nefavorabile pentru intervenții medicale: 13 octombrie, 19 octombrie, 31 octombrie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!