Horoscop luna Octombrie 2019 Fecioară: schimbări pe plan material și social

Horoscop Octombrie pentru Fecioară: pentru nativii Fecioară intervalul 1-31 octombrie 2019 aduce foarte multe transformări atât pe partea financiară, cât și pe

partea socială. Aici ne referim mai exact la modul în care Fecioarele se vor manifesta verbal față de cei din jur.

Luna începe cu intrarea guvernatorului vostru, Mercur, în semnul Scorpion, pe casa tranzacțiilor, pe casa studiilor și a investițiilor. Mulți nativi Fecioară încă de la începutul acestei luni se vor focusa pe tot felul de strategii mentale care să îi determine să obțină resurse noi financiare.

Aici putem vorbi fie de anumite comisioane, fie de anumite intermedieri pentru rude, pentru persoane apropiate care să vă aducă și vouă un avantaj.

Toate aceste planuri pot fi spulberate după data de 4 octombrie, când Marte, planeta acțiunii, a războiului, va intra în casa banilor, moment în care nativii Fecioară vor conștientiza că tot ceea ce au planificat până în această perioadă nu are nicio bază solidă, ba mai mult decât atât, alții se folosesc de resursele și de timpul lor.

Tocmai de aceea undeva după 14 octombrie, când va avea loc faza de Lună plină pe casa financiară, nativii Fecioară vor rupe anumite alianțe, vor căuta alte posibilități de a-și vinde serviciile. Este o lună în care se vor focusa pe strategii noi și posibil pe ideea de a găsi un alt loc de muncă.

Când vorbim de relocarea locului de muncă, ne referim posibil chiar și la schimbarea domiciliului în acest scop, de aceea se observă în această perioadă șanse foarte mari fie ca Fecioarele să se multe într-un alt oraș, într-o altă țară, fie se revină de unde au plecat, dacă undeva la începutul lunii aprilie 2019 au făcut acest pas.

Mai mult decât atât, pe 9 octombrie Venus, planeta iubirii, intră și ea în Scorpion, astfel nativii Fecioară vor avea succes în tot ceea ce înseamnă examene, testări, deplasări, pot apărea câștiguri de imagine în aceste săptămâni. Vor fi și apreciați acolo unde vor ajunge, contextul este nou, întrucât vizează oameni cu deschidere spirituală, oameni ce au trecut prin problemele pe care acum nativii Fecioară le suportă și chiar vor fi ajutați.

Dacă vorbim despre blocaje, pentru nativii Fecioară opoziția dintre Saturn și Nodul Nord din această lună vorbește mai mult de partea sentimentală. De aceea, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Fecioară în octombrie 2019, dacă au ceva de zis sau unele nemulțumiri cu privire la partener sau la modul în care acesta se manifestă în relație, să comunice, să spună ceea ce simte, întrucât acum este ultimul moment.

După luna octombrie această poziționare a karmei peste cei doi malefici se va îndepărta și așa va rămâne pentru aproximativ 30 de ani.

Așadar, luna octombrie merge pe principiul „totul sau nimic în iubire”, mergeți pe instinct. Dacă simțiți că la mijloc este ceva ce vă poate depăși, este o legătură karmică din trecut, o situație care vă stresează zi de zi dar nu vă puteți rupe de acolo, ar trebui să căutați și unele răspunsuri.

De fapt, răspunsurile la aveți în sufletul vostru, întrucât ele vizează lipsa încrederii in voi, lipsa stimei de sine și lipsa acțiunii. Doriți ca la un loc cu partenerul, în momentul de față să ieșiți din această stare de plafonare, ceea ce este greșit, întrucât Universul vrea doar pe voi să vă implice, fiecare este cu destinul lui, iar voi nu puteți să salvați omenirea.

Mai mult decât atât, din 23 octombrie Soarele intră și el în Scorpion, veți fi mai mult plecați de acasă, vă veți documenta cu privire la tot felul de situații ce implică acte, conversații, întâlniri cu oameni noi, iar Luna plină din 28 octombrie vine să amplifice aceste idei și să vă motiveze să vă dezvoltați mai mult pe partea psihică, pentru a găsi rezolvări la problemele pe care le manifestați.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe partea de sănătate, în octombrie 2019, pentru nativii Fecioară este de a încerca să găsească echilibrul în toate, mai ales pe tot ceea ce implică alimentație nouă, dacă mergeți în vacanțe sau deplasări.

Încercați să consumați ceea ce știți că vă este prielnic, întrucât pot să apară tot felul de indigestii sau probleme pe sistemul alimentar. Nici sistemul osos nu este mai bine aspectat, mai ales dacă duceți după voi, din punct de vedere energetic, foarte multe responsabilități față de cei din jur.

Fiți mai direcți, tranșanți, lăsați-i și pe ceilalți să își ducă destinul, iar voi ar fi bine să vă axați mai mult pe sufletul, liniștea și pe partea voastră interioară.

În cazul în care simțiți că o situație vă depășește, încercați pe cât posibil să căutați răspunsurile, să vă apropiați mai mult de divinitate, întrucât această Lună plină din 28 octombrie vă aduce la cunoștință un alt nivel astral, cosmic, prin care puteți să urcați trepte în evoluția voastră.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru investiții: 1 octombrie, 8 octombrie, 18 octombrie, 28 octombrie
  • Zile favorabile pentru deplasări: 7 octombrie, 15 octombrie, 28 octombrie, 30 octombrie

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru semnarea de contracte: 4 octombrie, 11 octombrie, 17 octombrie, 31 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 2 octombrie, 16 octombrie, 30 octombrie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!