Horoscop luna Octombrie 2019 Capricorn: satisfacție, oficializări, reușite

Horoscop Octombrie Capricorn: nativii Capricorni în octombrie 2019 vor avea de susținut un examen greu cu privire la încrederea manifestată față de partenerul iubit.

Pentru ultima oară, Nodul Sud va face aspecte cu Saturn și vorbește de pedeapsă în viață, blocaje ce se țin de ani de zile, de intrarea în relații karmice ce încântă din punct de vedere mental, spiritual, energetic. În schimb, vă și dezavantajează, întrucât predispun la ruptură față de tot ceea ce este stabil în viața voastră.

Tranzitele planetare vorbesc numai de implicații pe carieră și pe mediul social, de fapt, tot ceea ce implică relaționarea va genera aceste transformări. Vedem în viața nativilor Capricorn, începând cu data de 3 octombrie, când Mercur intră în Scorpion, să stea să analizeze, să ceară sfaturi fie de la un prieten, fie de la un terapeut, fie de la un preot cu privire la ce ar trebui să facă.

De fapt, voi aveți aceaste răspunsuri, însă trebui să aveți mai mult curaj și încredere în ceea ce vă doriți să manifestați, deoarece lucrurile pot să aducă satisfacții sau succes în viața voastră.

Din 4 octombrie, Marte intră în casa carierei, veți fi mult mai hotărâți să vă manifestați abilitățile profesionale în condiții noi. Este posibil să luați în calcul ideea de a conduce o echipă, de a deveni manager, de a da unele examene între 4 și 28 octombrie, tocmai pentru a obține o poziție/ situație financiară mai bună.

Mai mult decât atât, pe 9 octombrie Venus intră și ea în casa socială, astfel apar susțineri din partea unor persoane dragi, a unor persoane de sex opus sau Universul favorizează anumite conjuncturi care să îi scoată pe Capricorni din anumite blocaje ce s-au dezvoltat în ultimii ani.

14 octombrie este o zi importantă, întrucât are loc faza de Lună plină pe segmentul locuință, familie. Mulți nativi Capricorni, în jurul acestei zile, fie iau în calcul ideea de a renova, fie doresc să se mute, fie posibil să apară probleme de sănătate în viața unei persoane dragi, cel mai probabil părinte sau persoană ce v-a crescut și simțiți că lucrurile pot scăpa de sub control.

Puteți pierde pe cineva drag sau doriți să vă rupeți de cineva care în ultimii 18-20 de ani a fost acolo, lângă sufletul vostru, dar acum nu mai manifestați sentimente sau trăiri față de această persoană.

Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion, veți fi mai deschiși la tot ceea ce înseamnă distracție, ieșiri, petreceri, o apropiere mai mare față de copii. Este posibil să luați în calcul ideea de a oficializa o relație, de a concepe un copil dacă sunteți la începutul unei relații.

Luna nouă din 28 octombrie este momentul de apogeu al acestei luni pentru voi, întrucât vorbește de o schimbare decisivă, radicală pe segmentul relație, căsătorie. Dacă sunteți implicați în relații de termen lung ce sunt ascunse sau vă blochează în anumite privințe, după 28 octombrie veți trece la un alt nivel.

Totul va ieși la suprafață, se vor materializa lucrurile mult mai ușor, întrucât intervine Universul în destinul vostru și favorizează aceste schimbări.

Din 31 octombrie și până pe 21 noiembrie, Mercur va retrograda pe aceast segment al relațiilor, deci tot ceea ce înseamnă prieteni, familie, mediu social se poate întoarce împotriva voastră în urma deciziilor luate în prima parte a acestei luni.

Important este să fiți vehemenți, corecți, rigizi și să vă țineți de ceea ce vă doriți, întrucât după 21 noiembrie veți trece cu adevărat într-o altă etapă a vieții voastre și vă veți detașa de aceste rupturi.

Pentru nativii Capricorn, astrologul ZODIACOOL recomandă mai multă apropiere de divinitate, altfel nu se vor înțelege de fapt care sunt etapele vieții. Semnul Capricornului vorbește de blocaje, întuneric, limitări. Doar cu exces de lumină, încredere și legătură cu divinitatea veți reuși să ieșiți din aceste situații complicate.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru investiții: 15 octombrie, 23 octombrie, 28 octombrie.
  • Zile favorabile pentru întâlniri de afaceri: 3 octombrie, 13 octombrie, 28 octombrie.
  • Zile favorabile pentru oficializare: 23 octombrie, 28 octombrie.

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 4 octombrie, 10 octombrie, 31 octombrie.
  • Zile nefavorabile pentru deplasări: 1 octombrie, 15 octombrie, 31 octombrie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!