Horoscop luna Octombrie 2019 Balanță: sunteți apreciați la locul de muncă

Horoscop Octombrie Balanță: nativii Balanță în luna octombrie 2019 vor afișa o altfel de personalitate. De fapt, am putea spune că nativii Balanță vor trece printr-un

obstacol, peste un blocaj ce a apărut în viața lor încă din 2017 și până în 2020. Acum este momentul maxim de evoluție.

După luna septembrie, în care ați fost limitați din toate punctele de vedere, financiar, social și pe partea de sănătate, acum, chiar începând cu data de 3 octombrie, Mercur, planeta comunicării, a conversației, intră în casa banilor și vă aduce un discurs mai eficient, mai elevat pe tot ce implică resurse financiare și chiar veți obține bani, finanțare, veți comunica mult mai eficient.

Din 4 octombrie, Marte, planeta acțiunii, intră în semnul vostru și vă va face mai fâșneți, activi, descurcăreți, dornici de a pune la punct anumite probleme ce se țin de voi în ultimul timp.

Din 9 octombrie, Venus, planeta dragostei, intră și ea pe casa banilor, iar micul benefic ce se află în sectorul rezervat finanțelor este evident că va aduce noi resurse în viața voastră.

Combinată și cu Mercur, planetă de comunicare și comerț, vă îndemnă să cereți mai mult, să aveți mai multă încredere în resursele, eficiența și timpul vostru și de aceea multe Balanțe vor fi dornice de a renegocia un contract, de a obține o finanțare, de a se duce poate pe cont propriu.

Pe plan profesional, opoziția la grad perfect între Nodul Nord, karma pozitivă și Saturn vorbește de un nou început, cel mai probabil de la zero.

Fie vă duceți într-o firmă și deveniți liderul unei echipe care nu prea dă randament și până la sfârșitul anului obțineți rezultate, fie la locul de muncă nu sunteți apreciați pentru eforturile voastre și mergeți la șef pentru a vă cere drepturile sau pentru a-i spune că munciți și nu vă primiți răsplata, fie v-ați plictisit de tot ceea ce înseamnă birocrație și vreți să vă mutați intr-o altă țară, să începeți acolo o afacere.

Apar schimbări radicale, la 180 de grade, pe planurile profesional și financiar. De fapt, problemele și lipsurile financiare, datoriile acumulate în ultimii doi ani vă vor determina să luați decizii neașteptate.

Luna plină din 14 octombrie aduce oameni noi, susținerea unor persoane ce au apărut relativ recent în viața voastră, poate și, de ce nu, a partenerului, acesta se va implica financiar față de voi, vine să vă susțină dar totodată să vă spună și unde sunt problemele în viața voastră, să vă sancționeze acele nemulțumiri sau acele lucruri pe care le tolerați în ultimul timp.

Pe data de 23 octombrie Soarele intră în casa banilor pentru patru săptămâni, iar din această poziție vă va mobiliza pe tot ceea ce înseamnă contracte, bani, responsabilități. Vor circula foarte multe sume de bani în această perioadă, iar apogeul va avea loc pe data de 28 octombrie, când va avea loc faza de Lună nouă în casa financiară.

Totuși, 28 octombrie are și implicații spirituale, întrucât opoziția la grad perfect între Lună-Soare cu Uranus în retrogradare vorbește de moarte, renaștere, vise premonitorii, înțelesuri ascuns ale unor situații, iar dacă în ultimii ani ați apelat în condiții foarte dificile la anumite persoane, instituții sau v-ați împrumutat, de data aceasta nimeni nu o să vă mai ajute, nimeni nu o să sară în ajutorul vostru și tocmai de aceea o să luați pe pielea voastră toată această responsabilitate, încercând a vedea unde intervine pe parcurs problema.

De fapt, nemulțumirile vin de la faptul că lăsați totul pe mâine, nu acționați astăzi, nu sunteți disciplinați. De aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Balanță ca în luna octombrie să fie mai punctuali, să se țină de cuvânt, să nu își mai complice viața fără a fi necesar și să se limiteze doar la cât pot, fără a pierde timpul.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODAICOOL sugerează nativilor Balanță să fie mai atenți la tot ceea ce înseamnă lichide în organism, întrucât pot să apară probleme ale rinichilor sau ale sistemului digestiv.

Probleme pot să apară și cu rudele deoarece acestea în ultimii ani au avut tot felul de manifestări atipice cu starea de bine și va fi necesar ca unii nativi Balanță să meargă fie pe la spitale pentru a-și vedea rudele, fie pentru a avea grijă de părinți, întrucât există pericolul de a pierde pe cineva drag din viața voastră în următoarea perioadă.

Încercați să nu fiți prea îndrăzneți, irascibili, dornici de a rezolva totul acum, pe moment, întrucât Jupiter în mers direct are aspecte foarte tensionate cu Neptun și Lilith, poate vorbi de pierderi din cauza irascibilității, mai ales pe partea financiară.

Dacă sunteți neatenți în trafic, pot să apară, în partea a doua a lunii, după 23 octombrie, chiar și accidente sau să fiți amendați. Multă atenție la acțiunile voastre.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru întâlniri de afaceri: 14 octombrie, 23 octombrie, 28 octombrie
  • Zile favorabile pentru investiții: 7 octombrie, 18 octombrie, 30 octombrie

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale, consultații medicale: 8 octombrie, 13 octombrie, 31 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru a cere bani cu împrumut sau de a oferi un împrumut: 9 octombrie, 17 octombrie, 31 octombrie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!