Horoscop luna Noiembrie Varsator 2020

Nativii Varsator, in luna noiembrie, se simt extrem de bine acasa, sumele de bani de care au nevoie vin exact cand trebuie

Nativii zodiei Vărsător au o lună noiembrie în care încă mai savurează căldura căminului de care este din ce în ce mai legat. Nativii sunt retrași în sine și mai au de stat acolo până la sfârșitul lui decembrie.

Mesaje de animare a zonei de acțiune vin din partea unor persoane care constituie pentru nativi mentori.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Vărsător

Aceștia încearcă să îi scoată din „bârlog”, încearcă sa le deseneze niște strategii de viitor, dar nici vorbă! Nativii Vărsător încă mai au de adunat energie subtilă din meditații, din rugăciuni – aceia care practică așa ceva și nu aceia care se consumă în lamentări asupra izolării în care se găsește.

Pentru aceia care nu profită de momentele de singurătate, nu știu să fructifice energiile subtile, aceia nu au decât de pierdut. Și mai ales, o astfel de atitudine poate să le afecteze grav sănătatea.

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în Noiembrie

Nativii Vărsător se simt extrem de bine acasă! Și au de la Dumnezeu, de la Univers, sumele de bani de care au nevoie, care le vin exact când trebuie. Sunt avantajați aceia dintre nativi care lucrează acasă sau care au o afacere de familie.

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii reușesc, în sfârșit, să înțeleagă ce mentorul lor a vrut să le transmită.

Că ar fi bine să profite de starea de retragere, dar că aceasta ar trebui să se manifeste în sine, treburile cotidiene sunt de dorit a fi rezolvate la timp, cu o oarecare detașare, dar rezolvate. Că starea de bine este dată de trăirile interioare.

Ești izolat, citește, documentează-te, fă-ți strategii, imaginează-ți călătorii lungi, interesante și fă-ți itinerariul pentru când vei putea să realizezi o călătorie concret. 

Mentorul îi crează nativului Vărsător o stare de bine cu toate că îl ceartă!

Lucrurile nu se schimbă foarte mult în data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, poate chiar mesajele mentorului devin mai subtile și nativul începe să fie ceva mai disponibil pentru activitatea profesională.

Cu toate că este încă prins în propriile-i gânduri și emoții, cu detașare, nativul abordează chestiuni profesionale și începe prin a trimite mesaje către persoanele sau către entitățile pe care le-a neglijat și pe care crede că se poate baza.

Dar nu este încă dispus să își asume responsabilități importante. Poate o muncă care să presupună multă mișcare, scurte deplasări, fără prea mari bătăi de cap, i s-ar potrivi perfect.

Dar atenție până pe la jumătatea lunii, pentru că în comunicare, astrologul zodiacoo.ro constată că nativii pot deveni cam agresivi.

Chiar așa, din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și comunicarea și deplasările reintră în linie dreaptă.

Dispare agresivitatea și rămâne doar intenție, spiritul de inițiativă și energia fizică cu care nativii duc toate, câte li se cer. Nativul se află de partea cealaltă a barierei față de mentorul său.

Acesta din urmă încearcă să îl facă pe nativ să înțeleagă că lucrurile importante sunt acelea care te ajută să progresezi, nu acele informații facile, simpliste cu care se încarcă nativul acum.

Pe de altă parte, nativii Vărsător sunt din ce în ce mai preocupați de activitatea profesională, cu atât mai mult cu cât de acolo au început să vină banii.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Vărsători

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Vărsător propuneri de serviciu. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nativilor li se oferă un job pe care îl pot onora de acasă.

Dar acela care îi sfătuiește și îi susține moral și intelectual pe nativi nu sunt de acord cu aceasta. Sau, dacă sunt de acord, dacă munca nu este ceva care să îi tragă pe nativi înapoi, atunci le complică puțin existența cu tot felul de recomandări de studiu.

Nativii le acceptă! Mentorul nativului Vărsător mizează pe creativitatea acestuia, pe pasiunea cu care îl știe că a abordat odată, cândva profesia și este încredințat că acele vremuri vor reveni, de aceea nu îl slăbește deloc.

Cel mai bine ne vom da seama în data de 30 decembrie, la momentul de Lună Plină, când vom vedea ce s-a ales de acest job, de partea cui a fost dreptatea.

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii Vărsător sunt pur și simplu luați cu asalt de noul job sau de echipa cu care lucrează la un job mai vechi și vin pur și simplu să îl scoată pe nativ din vizuina sa.

Tot pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion, face ca acel ceva, profesional, acel ceva care îi cheamă cu atâta insistență pe nativi, să devină brusc foarte agreabil.

Nativului începe să îi placă ideea de a-și asuma responsabilități în cadrul societății, să se simtă cineva, să aibă oarecare autoritate. 

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, banii de care au nevoie nativii încep să vină, dar nu neapărat acolo de unde aceștia se așteaptă, nu de acolo unde au muncit intens, ci pot să vină din direcții sau din proiecte pentru care nativul nu s-a zbătut prea mult.

Dar aspectele pe care planetele le fac indică realizări indiscutabile profesionale care converg toate către detașarea de ce este în jur, de retragerea în sine, dar și de sacrificiu de sine.

Nativul are ceva de dat, de dat cu toată convingerea și cu toată dragostea: valori materiale, muncă, susținere morală și emoțională, îngrijire. 

În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător, o împlinire. Se pare că acel job pe care nativul îl poate onora de acasă a rămas în picioare!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!