Horoscop luna Noiembrie Scorpion 2020

Luna noiembrie, pentru nativii Scorpion este una tensioata, se misca foarte mult, analizeaza, munesc mai cu energie

Luna noiembrie este în cea mai mare parte luna nativilor Scorpion, au Soarele în zodia lor și asta le dă energie și o anume lumină care transpare din interior.

Nativii zodiei Scorpion încep luna noiembrie într-o dispoziție foarte antrenantă, plină de mișcare. Sunt într-o zonă a raționalului, vorba aceea „iute ca vântul și ca gândul”.

Cam aceasta ar fi deviza nativilor Scorpion în această lună. La început, în special, totul este mișcare, rațiune, muncă, analiză, dar toate acestea într-o tensiune maximă.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Scorpion

Nu le scapă nimic nativilor, nicio vorbuliță, niciun gest! Și în circumstanță riscă să devină cicălitori și plictisitori. Nu le este firea, dar e ceva ce trebuie să-și asume, cel puțin la începutul lunii noiembrie.

Gândurile nativilor Scorpion sunt foarte întortochiate și sunt destul de pesimiste.

Au sentimentul că fac parte dintr-un tot, că sunt niște mici piese în cadrul unui angrenaj uriaș numit omenire, față de care sunt datori cu loialitate dacă nu cu iubire necondiționată.

Rațiunea nu este foarte precisă, este o perioadă în care funcționează mai mult intuiția. E bine, Scorpionul este semn de apă și este compatibil cu o astfel de abordare.

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii devin ceva mai raționali și pe acest considerent, mai puțin agitați.

Dar gândurile sunt tot într-o zonă mai puțin activă, este o zonă a meditației. Dacă nativii doresc să facă ceva pentru care au înclinație în această perioadă, să se roage.

Au o deschidere mentală uriașă, cel puțin până în 10 noiembrie când, odată cu intrarea planetei Mercur în Scorpion, în domeniul personalității, aceștia reușesc să intre cu mentalul în profunzimi nebănuite după care să le împărtășească celorlalți.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Noiembrie

Dar 10 noiembrie este un punct pe horoscopul nativilor Scorpion în care aceștia beneficiază de o inspirație deosebită care, din nou, este exprimată cu ușurință în beneficiul cert al nativilor care se pot evidenția în acest fel.

Din 14 noiembrie, Marte își reia mișcarea directă și nativii devin mult mai activi la locul de muncă.

Și în activitățile curente, pe care până acum fie le-a neglijat, fie le-a făcut în grabă, fără nicio tragere de inimă. Acum are energie și se implică.

Relațiile cu colegii de muncă, până acum foarte tensionate, se relaxează. Să nu fim prea optimiști, nativul rămâne un impulsiv, dar nu se mai repede la ceilalți din senin, ci numai și numai cu motive bine întemeiate!

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii Scorpion sunt avantajați financiar. Se pare că pasiunea lor, creativitatea este apreciată și încep să aducă bani. Sau măcar să promită că va aduce bani.

Dar și nativii devin ceva mai pragmatici și își etalează calitățile de buni gospodari, de buni meșteșugari, de oameni cu picioarele pe pământ.

Acum au acele calități de care au nevoie ca să își pună în valoare ideile creative din prima parte a lunii. Și au și îndrumare, aceia care au nevoie și care apelează la un profesor, la un învățat, la un îndrumător în general.

Dragoste și relații Scorpion în Noiembrie

Cu persoana iubită este tot într-o contradicție totală, nu dorește deloc să ajungă la un numitor comun.

Sfatul astrologului zodiacool.ro ar fi acela de a face din aceste discuții contradictorii, prilejuri de a pune cap la cap ce dorește fiecare și de a încerca imposibilul!

Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie scoate din nativ tot ce poate da mai bun pentru a ieși în evidență.

Nativul se expune cu idei creative, cu realizări imprimate cu personalitatea nativului. Nu merge pe rutină, pune pasiune în ce face acum și are succes.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Scorpioni

Momentul de Lună Nouă constituie doar un început al cărui maxim se proiectează în perioada de Lună Plină, respectiv în 30 noiembrie.

Nativul nu se prea aruncă în chestiuni de profunzime, ci merge mai mult pe inspirația de moment, dar se pare că de aceasta are nevoie acum și tot aceasta îl ajută cel mai bine.

Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion unde guvernator este Marte.

Dar nativul Scorpion nu are numai energia solară, se mai umple și de farmecul venusian! Ultima parte a lunii noiembrie este cert în avantajul nativilor, cu toate că Soarele le părăsește zodia, dar intră în domeniul banilor așa că, e bine din toate părțile.

Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii devin creativi cu totul și este aproape imposibil ca cineva să le poată impune o activitate concretă, un program strict.

Nativul merge pe inspirație, este pasional și intuitiv, ca să nu spunem că mai este și cu capul în nori!

Este o perioadă extrem de productivă, cu condiția, este de părere astrologul zodiacool.ro, ca nativii să fie lăsați în pace, să face ce simt! Unde găsim așa ceva?

30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător care vine cu soluții financiare.

Nativii au o situație financiară bună, este o împlinire a ceea ce a început la momentul de Lună Nouă și acum nativii primesc răsplata bănească pentru inspirația și pasiunea cu care au ieșit în față.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!