Horoscop luna Noiembrie Pesti 2020

În luna noiembrie, nativii Pesti isi imbunatatesc relatia cu prietenii, avand o comunicare armonioasa si plina de intelegere reciproca

Nativul are foarte clar în față idealurile la care visează. În orice caz, nativii Pești înnoată în elementul lor, în apele lor de fapt.

Nativii au foarte clar în minte care le sunt idealurile și încearcă, pe cât posibil, să și le atingă. Soluția de moment sunt prietenii, cărora este sufucient să le sugereze ce doresc de fapt și aceștia știu exact ce au de făcut ca să le sară nativilor Pești în ajutor.

Previziuni luna Noiembrie pentru zodia Pești

Nu întâmplător nativii Pești au un Uranus în domeniul comunicării. Sunt capabili să folosească orice metodă de comunicare, oricât de neobișnuite ar fi.

Lucrurile devin și mai interesante în data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, dar în Casa a IX-a, domeniul evoluției, al științei, al marilor călătorii.

Este interesantă posibilitatea ca nativul să găsească o explicație rațională la unele chestiuni care se înscriu mai puțin în legile fizicii și pe care acesta le-a trăit în ultima vreme: vise premonitorii, presimțiri, comunicare telepatică etc.

Cu toate acestea, comunicarea rațională nu este la fel de pe placul prietenilor, ca aceea neconvențională!

Dragoste și relații Pești în Noiembrie

Nativii zodie Pești au cu prietenii o comunicare de suflet la suflet. Aproape că își pot atinge emoțiile unii altora. Empatizează cu prietenii. Și acestea au ca și cauză și ca și efecte o stare a nativilor de ieșire din realiate.

O stare de visare, de evadare din realiate. Folosirea intuiției transformă comunicarea cu prietenii în una plină de simțire și de emoții greu de stăpânit.

Și orice ar spune știința, nativul are curajul să gândească că ceva, undeva, în domeniul comunicării, este și mai departe decât nivelul la care s-a ajuns.

Bani și carieră pentru nativii Pești în Noiembrie

În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii reușesc cam ce și-au propus în domeniul comunicării.

În afară de metode mai puțin obișnuite care țin de noutate și de modernitate, există acele metode mai puțin obișnuite care țin de ocult.

Intuirea a ce dorește să spună intelocutorul și telepatia sunt doar două din multele metode prin care nativii Pești comunică.

Idealurile nativilor nu se potrivesc însă cu responsabilitățile profesionale pentru simplu motiv că nativii consideră că nu sunt plătiți la adevărata lor valoare.

Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și nativii Pești încep să se gândească mai bine înainte de a cheltui banii. Și mai ales se gândesc cum să îi câștige.

Pentru că în ultima perioadă au cam cheltuit fără măsură și acum, când încep să numere și să socotească, își dau seama care este realitatea.

Dar indiferent cât de tristă este realitatea, astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra riscurilor pe care nativii sunt dispuși să și le asume în afaceri și pentru care este bine să se gândească și să își măsoare bine forțele.

Predispoziții luna Noiembrie pentru Pești

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Pești un alt nivel de înțelegere, superior evident, a ceea ce intuiește. Reușește aces lucru, cel mai probabil într-un grup de studiu, într-un grup de analiză.

Nativii Pești caută să-și explice și să tragă niște concluzii asupra a ceva ce simte că există, că se întâmplă, a unui fenomen pe care până acum îl intuia, dar nu reușea să și-l explice.

Sau este posibil ca o parte dintre nativi să își fi dorit foarte mult să studieze un anumit domeniu și acum, în cadrul unui grup sau îndemnat de prieteni, să facă acest lucru.

Astrologul zodiacool.ro trebuie să menționeze ceva, valabil pentru o perioadă ceva mai lungă: nativii sunt extrem de sensibili și această deschidere emoțională este bună și mai puțin bună.

Natiivii au acces la o serie întreagă de informații pe care le pot acceasa pe cale intuitivă, dar există și emoțiile negative ale celor din jur sau chiar ale unor persoane care nu se află neapărat în proximitatea nativilor și care îi pot afecta.

Este recomadată realizarea unei protecții.

În data de 21 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător și nativilor Pești li se deschid oportunități profesionale deosebite.

Este o lună de zile în care au vizibilitate la serviciu și în cazul în care doresc să-și impună o idee, un proiect, acum este momentul să le prezinte.

Tot pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion îl ajută foarte mult pe nativ în a găsi explicațiile de care ar avea nevoie.

Mai este un aspect, acela al unor persoane influente, instruite, care le întind o mână de ajutor nativilor, o mână plină de bunăvoință!

Intrarea planetei Neptun în mișcare directă, în data de 29 noiembrie, este primită de nativii Pești ca o alinare, exact în plex. Impactul este uriaș, planeta fiind guvernatoarea nativilor, aflată în domiciliu, cu maxim de potență.

Nativilor li se așează cumva emoțiile pe o linie de plutire firească. Până acum nativii au avut accese emoționale destul de imprevizibile, de multe ori fără explicație sau fără a putea găsi nativul explicația.

În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, cu Soarele în Săgetător și pentru nativii Pești este împlinire în relația cu părinții sau într-un demers legat de propria locuință.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!