Horoscop luna noiembrie 2019 Taur: descoperi esența iubirii

Horoscop luna Noiembrie 2019 Taur: atenționăm nativii Taur pentru acest interval astral în legătură cu faptul că vor fi dezamăgiți în mod clar de parteneri.

Posibil ca între 1 și 20 noiembrie, cât Mercur va fi în retrogradare, nativii Taur să afle anumite secrete despre cel drag.

Poate apărea și posibilitatea în care să descoperiți că acesta vă ascunde un lucru, fie că e vorba despre bani, fie că e vorba despre anumite probleme de la locul de muncă, fie poate își ajută familia și voi nu ați aflat/nu ați fost de acord cu el, fie acesta este implicat într-o relație extraconjugală.

Dacă sunteți cei care ați dat cursul unor astfel de tentații, atunci sunteți vizați să fiți descoperiți, cel mai probabil în jurul datei de 11-12 noiembrie, când va avea loc faza de Lună plină în semnul vostru astral, o Lună plină ce este suprapusă peste Uranus, schimbat la 180 de grade.

De aceea, tot ceea ce considerați voi stabil, dar totodată și greu de a aduce pe parte de suflet, în acest interval de timp poate să se întoarcă totul la 180 de grade, să plece și acea stabilitate din viața voastră și să vă treziți singuri împotriva tuturor, poate și judecați de cei din jur dacă la un moment dat, în trecut, ați profitat de prea multă putere, încredere și dragoste venită din partea celor dragi.

Pe data de 1 noiembrie, Venus, guvernatorul vostru, intră în Săgetător unde rămâne până pe 26 noiembrie, perioadă în care vă va ajuta să descoperiți esența iubirii. Venus, în casa a VIII-a, vorbește și despre investiții atât în aspectul fizic, vestimentații, cât și în spiritualitate.

Poate vă înscrieți la tot felul de cursuri care se pot desfășura în acest interval, cel mai probabil după 20 noiembrie și până pe 26 noiembrie.

Dacă veți călători în interes profesional în această perioadă, există posibilitatea de a vă îndrăgosti acolo de cineva nou. Pe data de 19 noiembrie, Marte, planeta acțiunii, intră în casa căsătoriei, asocierii. De aceea, suprapunerea aceasta între intrarea lui Marte în casa căsătoriei și venirea lui Mercur la mers direct pe 19-20 noiembrie este o perioadă conflictuală pentru nativii Taur.

Iată previziunile pentru anul 2020!

Click aici: Taur 2020

Le recomandăm să fie foarte atenți la ce și cum vor spune partenerului, persoanelor de lângă ei, colegilor de la locul de muncă, întrucât există riscul de a se ajunge la conflicte, posibil chiar la violență fizică în anumite cazuri.

Nu vor fi toți nativii Taur în aceste cazuri, însă se poate ajunge și la astfel de momente dacă nu veți trata totul cu diplomație.

Mercur vorbește de lucruri ce nu s-au spus, iar când Marte vine și amplifică, dă foc la acele stări de frustrare din interiorul vostru este clar că nu veți mai ține în voi și veți spune totul direct întru-un moment, posibil neplăcut și de acolo să se ajungă la mai multe nu este cale lungă.

Dacă vorbim de asocieri legate de locul de muncă, mulți nativi Taur vor fi dezamăgiți, întrucât ceea ce cer nu li se oferă sau li se oferă dar cu foarte multe sacrificii. În cazul în care iau în calcul ideea, în această perioadă, să își găsească un loc de muncă, ideal ar fi între 1 și 20 noiembrie doar să se intereseze, să nu accepte nimic.

Abia după 20 noiembrie, când Mercur vine la mers direct, să dea curs acestor oportunități, excepție fac nativii Taur care sunt născuți pe Mercur retrograd, doar dacă știu că sunt născuți în acest moment.

După 22 noiembrie vibrația astrală se schimbă. Soarele intră în Săgetător într-un element de foc, iar până pe 26 noiembrie, cât se află acolo și Venus, planeta dragostei, și Jupiter guvernatorul Săgetătorului, nativii Taur vor avea momente unice în viața lor.

Aceștia vor simți cu adevărat că renasc, posibil chiar în situații ce vorbesc de noi iubiri, pasiune, acceptarea sau validarea de către un public a calităților sau a talentelor pe care le-au dezvoltat în ultima perioadă.

Finalul lunii aduce pe Neptun, planeta iluziilor, revenit la mers în domiciliul semnului Pești, pe 28 noiembrie, acolo unde vorbim până anul viitor în luna mai, când va retrograda din nou, de noi alianțe, prietenii, dar totodată și de noi perspective asupra modului în care nativii Taur își doresc să mențină relații.

De aceea, până la sfârșitul lunii noiembrie veți face un bilanț asupra modului în care vă alegeți prieteni sau pot apărea certuri vehemente în raport cu aceștia.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru început de activități noi: 22 noiembrie, 26 noiembrie, 29 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavoarabile pentru semnarea de contracte: 1 noiembrie, 12 noiembrie, 19 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru investigații medicale, chirurgicale: 12 noiembrie, 19 noiembrie, 29 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru a da bani cu împrumut: 19 noiembrie, 22 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!