Horoscop luna noiembrie 2019 Scorpion: sunteți deschiși la idei noi

Horoscop Noiembrie Scorpion: ajungem la nativii Scorpion, care sunt vedetele acestui interval analizat.

Mercur, planeta comunicării, între 1 și 20 noiembrie 2019 se va afla în retrogradare în domiciliul Scorpionilor. Tocmai de aceea, tot ce ține de comunicare, de descifrare a semnalelor venite de la ceilalți, comerț, deplasări, poate să aducă probleme în viața nativilor Scorpion.

Partea bună este că tot ce ați acumulat la nivel mental încă din iulie-martie 2019 acum se poate rezolva, exterioriza, tocmai pentru a face curățenie generală în sufletul și mintea voastră.

Vor fi câteva momente mai stresante în această perioadă ce vor avea loc pe 1 noiembrie, când Venus intră în casa banilor și este clar că pot ieși la suprafață situații ce au fost trecute cu vederea din punct de vedere financiar, dar care conduc spre o criză monetară personală în această lună.

Faza de Lună plină din 12 noiembrie aduce un moment de suspans pe partea sentimentală, întrucât Mercur în retrogradare se va afla peste Soarele în tranzit de Scorpion.

Tot ce veți auzi în această perioadă este supradimensionat, vă dă de înțeles că munca voastră din ultimii doi-trei ani, din punct de vedere sentimental, nu își are rostul, că ar trebui să începeți ceva nou, să schimbați abordarea față de partener și aici sunt foarte multe decizii de luat la nivelul sentimentelor în jurul datei de 12 noiembrie.

Un alt moment important va avea loc pe data de 19 noiembrie, când Marte, al doilea guvernator al Scorpionului, intră în sediul lui și stă acolo până la finele lunii.

Suprapunerea din intrarea lui Marte în Scorpion și revenirea lui Mercur la mers direct poate să agite apele în viața nativilor Scorpion pe toate domeniile, plecând de la partea financiară și până la partea de timp petrecut alături de partener, infidelitate, discuții în contradictoriu cu copiii, părinții.

Posibil să aflați vești care să vă schimbe la 180 de grade, posibil un fost partener să vă caute, fie voi luați inițiativă să remediați o problemă ce s-a dezvoltat încă din toamna anului trecut.

Sunt multe lucruri ce ați vrea să le remediați.

Citește previziunile astrologului ZODIACOOL Scorpion 2020

Timpul nu se poate da înapoi, aici este de fapt și problema acestei perioade, întrucât timpul este iremediabil și tocmai de aceea după 28 noiembrie veți avea un gust amar, vă va încânta ceea ce ați făcut/ rezolvat, încotro v-ați îndreptat, numai că nu va mai fi aceea dorință de rezolvare, nu veți mai avea pentru ce să luptați.

După 20 noiembrie va trebui să vă adunați forțele, să vă centrați mai mult pe partea financiară, întrucât Soarele intră în casa banilor din 22 noiembrie și este implicat în faza de Lună nouă pe 26 noiembrie.

Zilele din apropierea lui 26 noiembrie sunt favorabile pentru a crea strategii financiare pentru următorul an în care nativii Scorpion trebuie să ceară mai mult de la ei.

La anul, din aprilie, se mută și karma în segmentul banilor. Ideile pe care le veți dezvolta în această perioadă și până în aprilie vor fi extraordinar de benefice și vor rezona cu partea de destin care vă este determinată de acel moment al nașterii, de astrograma natală.

Ultimul eveniment al lunii are loc pe 28 noiembrie, reprezintă revenirea lui Neptun la mers direct, în casa iubirii.

După o lună cu foarte multe momente tensionate, declarații în contradictoriu, ceartă, violență în unele cazuri, în jurul datei de 28 noiembrie vedem ca lucrurile să se aranjeze, să apară în viața nativului Scorpion singur, persoane noi, poate chiar să luați în calcul ideea de a trece relația la un alt nivel, poate de a oficializa, de a aduce pe lume un copil, de a face o achiziție la comun sau prin prisma locului de muncă să vină persoane noi care să vă atragă mai mult mental și să vă aducă acea stare de suspans pe care o doriți de un timp în viața voastră.

În concluzie, luna noiembrie aduce multe avertizări în viața nativilor Scorpion. Tocmai de aceea trebuie să fiți calmi, diplomați, foarte direcți acolo unde este cazul și să încercați pe cât posibil, până în 20 noiembrie, să fiți mai deschiși la idei noi, oportunități care să le pună în practică după 20 noiembrie.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru călătorii: 20 noiembrie, 26 noiembrie, 30 noiembrie
  • Zile favorabile pentru achiziții: 26 noiembrie, 28 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru semnare de contracte: 1 noiembrie, 13 noiembrie, 19 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru intervenții medicale: 3 noiembrie, 18 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!