Horoscop luna noiembrie 2019 Gemeni: apar noi persoane în viața voastră

Horoscop Noiembrie Gemeni: pentru nativii Gemeni, luna noiembrie 2019 aduce foarte multe conștientizări legate de modul în care sunt tratați cu adevărat în

colaborările pe care le-au dezvoltat la locul de muncă, dar și în modul în care sunt răsplătiți, în condițiile în care au o activitate pe cont propriu.

Mercur, guvernatorul vostru, în mișcarea de retrogradare, între 1 și 21 noiembrie va fi plasat în casa muncii și a sănătății. Veți constata că munca voastră nu este apreciată; este bună, de calitate în schimb, pe partea financiară eforturile voastre se pare că nu sunt răsplătite adecvat.

Mulți nativi Gemeni vor lua măsuri fie că vor, fie că nu vor. Dacă vor merge pe același principiu și vor lăsa ca lucrurile să vină de la sine, sănătatea va avea de suferit, întrucât trebuie să plătiți cu ceva pentru această stare de indiferență pe care o arătați față de voi.

Dacă sunteți cei care ați greșit la un moment dat, vedem anumite colaborări ce nu s-au mai dus la bun sfârșit sau voi nu ați făcut față anumitor termene și condiții. În această perioadă se vor spune foarte multe lucruri, se va pune totul cap la cap și se vor încheia acele colaborări.

De fapt, această lună reprezintă încheierea unui ciclu și deschiderea unuia nou în viața voastră.

Citește previziunile anului 2020!

A apărut Gemeni 2020!!!

Jupiter, planeta norocului din casa asocierilor și a colaborărilor, vorbește acum pe ultima sută de metri, înainte de a intra în Capricorn la începutul lunii decembrie 2019, de noi persoane ce pot apărea în viața voastră, dar aceste noi etape nu se vor dezvolta dacă voi nu le lăsați, dacă țineți de trecut și nu spuneți nu atunci când trebuie.

De aceea, zile ca 1 noiembrie și 12 noiembrie, când are loc faza de Lună plină pe casa psihicului, a nemulțumirilor, a problemelor de sănătate, intrarea lui Marte pe 19 noiembrie în casa muncii și a sănătății tot în semnul Scorpion, pot aduce atât blocaje la nivel de comunicare, cât și divergențe, certuri, posibil amenințări cu chemare în instanță în condițiile în care veți aborda o stare de indiferență și de nepăsare față de munca voastră.

Este o lună în care ideal ar fi să nu dați curs la noi oportunități până pe 21-22 noiembrie, când Mercur revine la mers direct. De asemenea, este o lună bună în care să faceți ordine în ceea ce ați dezvoltat în decursul anilor, din toamna anului trecut și până în momentul de față.

Pe partea sentimentală, este o lună bună în care să vă consultați cu partenerul ce este de făcut pe partea locului de muncă și pe partea financiară. Ideal ar fi să nu faceți investiții prea mari, întrucât veți avea timp de la începutul anului 2020 să-l implicați pe cel drag mai mult în activitățile casnice și să-l responsabilizați cu viața voastră și cu anumite obiceiuri noi. În caz contrar, veți simți că totul este dus în spate numai de voi și veți claca.

Există posibilitatea de a se ajunge într-un stadiu de depresie, de probleme pe partea ginecologică, digestivă sau nervoasă. Multe lucruri se pot complica pe partea de sănătate. Aceste probleme le pot avea și Gemenii care și-au pus viața la punct, numai că nu s-au ocupat de ei, de un antrenament corespunzător cu exerciții fizice, pe o alimentație echilibrată și atât ficatul, cât și rinichii pot fi cei ce suportă consecințele, întrucât acestea sunt sediile fricii, furiei, nemulțumirilor.

Este o lună în care dacă acționați, veți fi răsplătiți, iar dacă stați pe loc și sunteți spectatorii propriei vieți atunci va trebui, vreți nu vreți, să vă implicați în niște situații ce se vor dezvolta fără voia voastră și până la urmă tot se va ajunge la o indiferență și la o relansare din punct de vedere profesional.

Mai mult decât atât, pe data de 28 noiembrie, Neptun din casa carierei și a muncii, își revine la mers direct, face un trigon cu Mercur ce și-a revenit la mers direct din 21 noiembrie.

Abia între 28-30 noiembrie vedem să apară acele noi oportunități pe care vi le doriți încă din ianuarie - aprilie 2019 și respectiv iulie 2019, dar până nu sunteți conștienți de valoarea voastră, de modul în care ar trebui să fiți plătiți nu se vor manifesta lucrurile astea.

Încercați să vă uitați și în piață, ce face concurența, ce prețuri sunt, cum sunt alții plătiți, cum sunt respectați ceilalți angajați de lângă voi. În condițiile acestea veți vedea că undeva greșiți și faceți asta pentru că sunteți prea prietenoși, modești și buni cu cei din jur, de aceea s-a întins coarda și se profită în momentul de față.

Perioadă foarte foarte bună în această lună între 22-28 noiembrie, când Venus alături de Jupiter, se află în sectorul iubirii, iar cu ocazia Lunii noi din 26 noiembrie vedem în viața nativilor Gemeni să apară persoane noi dacă sunt singuri.

Aceste persoane pot să apară fie prin intermediul mediilor de socializare, fie pot reveni anumite iubiri din 2018 ce au fost trecute cu indiferență, poate v-a fost frică de astfel de relații care presupun multe eforturi din partea voastră.

Cert este că e o lună în care veți merge pe principiul „totul sau nimic” și veți ajunge la concluzia că nu se mai poate continua în această vibrație pe care o aveți în momentul de față.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru semnări de contracte, investiții: 26 noiembrie, 28 noiembrie
  • Zile favorabile pentru deplasări: 27 noiembrie, 30 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru încheiere de contracte: 1 noiembrie, 12 noiembrie, 19 noiembrie, 22 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 12 noiembrie, 19 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!