Horoscop luna noiembrie 2019 Fecioară: e posibil să începeți o nouă relație

Horoscop Noiembrie pentru Fecioară: recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Fecioară, în luna noiembrie 2019 este să își păstreze calmul.

Mercur, guvernatorul vostru, între 1 și 20 noiembrie va fi plasat în mișcare de retrogradare pe segmentul rezervat discuțiilor, călătoriilor, contractelor, colaborărilor cu rudele.

De aceea, nativii Fecioară care au tolerat foarte multe de la șefi/rude/partener în această perioadă vor avea tendința de a izbucni, de a deveni conflictuali, foarte manipulatori, agresivi câteodată, tocmai pentru că li se încalcă liberul arbitru.

Până pe data de 19 noiembrie, Marte, planeta războiului, va fi plasat în casa banilor.

Problema cea mai marcantă în viața nativilor Fecioară este cea financiară, întrucât ați cheltuit prea mult în anumite condiții ce nu se vedeau a fi prea importante la un anumit moment, în septembrie-octombrie și tocmai de aceea, acum când este chiar necesar să aveți un surplus financiar nu aveți de unde lua sau rezervele sunt pe zero.

Nativii Fecioară vor lua în calcul ideea, în toată această lună, să își găsească un nou loc de muncă, să accepte oferta de a participa la un curs, de a se perfecționaliza, de a căuta alte oportunități financiare, profesionale.

Toate aceste modificări, în percepția voastră, din luna decembrie vor fi mai bine aspectate, vor trece la un alt nivel urmând ca din februarie-martie să se manifeste în plan concret și să vă aducă partea financiară pe care o doriți în momentul de față.

Pe partea sentimentală, este o săptămână, între 20-26 noiembrie, când Venus, planeta dragostei, se alătură lui Jupiter, planeta norocului, și vedem oportunități ce pot să apară fie prin participarea la un eveniment dacă sunteți singur și acolo vă puteți îndrăgosti, fie prin relațiile de familie vi se pot lega noi șanse de a intra în relație cu persoane noi.

Ești Fecioară și nu știi ce te așteaptă în 2020? Iată previziunile astrologului ZODIACOOL Fecioară 2020!!!

Dacă sunteți la începutul unei relații din septembrie –octombrie, atunci în această ultimă parte a lunii noiembrie veți lua în calcul ideea de a comuta împreună, de a duce relația la un alt nivel cu posibilitatea de oficializare. Pot să apară foarte multe schimbări în sfera sentimentală și chiar investiții la comun.

Vorbim de posibilitatea, în jurul datei de 26 noiembrie, de a achiziționa o casă, o mașină, multe schimbări în perspectivă alături de cineva nou. Mai avem un moment destul de delicat în data de 19 noiembrie când Marte, planeta războiului, intră în casa comunicării și până la sfârșitul lunii face aspecte foarte agresive cu Uranus.

Vorbim în mod clar de probleme financiare ce nu se pot soluționa cu una cu două și ele pot să conducă pe mulți nativi Fecioară chiar cu gândul de a se împrumuta, de a cere un ajutor din partea unor frați sau chiar de a lua în calcul ideea de a se muta în străinătate, în condițiile în care vedem și această nouă iubire sau acest nou început pe partea sentimentală.

Vedem să dați curs unor situații total neașteptate ce pot să se remarce în viața voastră după aceste limitări ce pot să apară până pe 28 noiembrie. De aceea, fiți atenți la oportunități, ascultați-vă intuiția, consultați-vă cu partenerul.

Din 28 noiembrie, Neptun intră în casa căsătoriei, își revine la mers direct pe tot ceea ce înseamnă legătură sentimentală și vă ajută, vă inspiră pe o nouă oportunitate în segmentul relațional. Sunteți pe cai mari doar dacă știți cum să vă gestionați această stare de irascibilitate din prima parte a lunii.

Dacă ați rupt în ultimele șase luni, legătura cu o rudă sau cu o persoană dragă, aceasta poate să revină în viața voastră în luna noiembrie, cu dorințe foarte profunde de a fi alături de voi, de a vă ajuta, de a începe poate o relație nouă dacă sunteți implicați din punct de vedere sentimental.

Pe partea de sănătate, luna noiembrie pentru nativii Fecioară aduce probleme ginecologice, accidente dacă vorbim de deplasări pe distanțe lungi, de aceea fiți atenți la acte, restricții, viteză, întrucât există posibilitatea de a pierde bani mulți, de a fi amendați decât de a fi implicați în accidente, însă există și oportunitatea asta, mai ales dacă cei din trafic vă implică în aceste situații.

Pe partea de sistem digestiv, în continuare se menține alerta, întrucât partea tranzitului este blocată de energiile generate de supărările acumulate în ultima perioadă.

Încercați să verbalizați, mai ales după 26 noiembrie, acele stări interioare și să vă faceți remarcați în cercul de prieteni prin felul vostru de a fi, nu trebuie doar să întruniți anumite caracteristici, ci mai degrabă să vă exprimați 100% așa cum sunteți voi și veți fi apreciați.

Venus intră în casa iubirii/copiilor, din 26 noiembrie, și va duce susținere, creativitate, imaginație, romantism, afecțiune, declarații de dragoste, multe lucruri bune în viața voastră, dar după mult efort ce va veni la începutul lunii.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru examene: 22 noiembrie, 6 noiembrie
  • Zile favorabile pentru oficializare de relație: 27 noiembrie, 30 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru deplasări: 3 noiembrie, 10 noiembrie, 19 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru împrumuturi, tranzacții financiare: 10 noiembrie, 20 noiembrie, 28 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!