Horoscop luna Martie 2021 Pesti: este luna implinirii financiare

Horoscop Martie Pesti: nativii se confrunta cu mici probleme legate de familie, casa ii cheama, lucru care ii nemultumeste

Nativii zodiei Pești înoată în apele lor inclusiv la începutul lunii lui Mărțișor. Dar nu mai sunt numai emoție și empatie, se mai întrevede și un pic, sau un pic mai mult de manifestare a personalității în plan fizic.

Previziuni luna Martie pentru zodia Pești

Sunteți plini de energie, aveți planeta Venus în zodia voastră, vă simțiți bine în propria piele. Poate că în perioada în care ați fost mai retrași și ați avut un dialog interior, ați realizat o introspecție, v-a plăcut ce ați găsit acolo.

Sau ați reușit să identificați ceva ce nu merge și sunteți mulțumiți că puteți repara. În orice caz vă aflați între două ipostaze: interiorul și exteriorul, deopotrivă activate.

Bani și carieră pentru nativii Pești în Martie

În perioada 20 și 21 Martie, Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe  21 Martie intră în zodia Berbec. Deveniți ceva mai pragmatici. Și aveți satisfacția că vin niște sume de bani care chiar vă fac bucurie.

Și aici, zice astrologul zodiacool.ro, sunt mai multe variante: fie un prieten vă înapoiază o sumă de bani cu care l-ați ajutat odată, fie o afacere pe care ați realizat-o împreună începe să dea roade.

Luna Plină în Balanță. cu Soarele în conjuncți.e cu Venus în Berbec din data de 28 Martie este un moment de împlinire chiar pe axa banilor. Afaceri în care ați contribuit cu sume de bani împreună cu parteneri de afaceri sau cu familia încep să aducă profit inclusiv în portmoneele voastre.

Dragoste și relații Pești în Martie

Astrologul zodiacool.ro constată că interiorul vă cheamă către casă, către familie. Sunt și energii care vă invită la acțiune. Acestea vă fac cumva nemulțumiți de chemarea familiei, a cuibului.

Cu jumătate din ființa voastră, cu sufletul sunteți acasă, cu trupul aveți alte activități, care nu vă displac, dar care vă îndepărtează de rădăcini și vă crează un soi de nemulțumire.

Din data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, sunteți aproape obligați să vă îndreptați către casă. Chemarea căminului este mai puternică. O altă ipoteză ar fi aceea că acolo este nevoie să luați o inițiativă și o și faceți.

În data de 14 Martie, un aspect de conjuncție dintre Venus și Neptun, la grad perfect, face ca sentimentele să fie orientate către prieteni cu care trăiți momente de comuniune spirituală.

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și nativii devin ceva mai plimbăreți. Se deschide necesitatea unor scurte deplasări pentru care majoritatea nativilor aveți unele rețineri din cauză că unele probleme vă țin încă legați de casă și de familie.

Stare de sănătate luna Martie pentru Pești

Odată cu Luna Nouă din 13 Martie, cădeți într-o stare de automulțumire de sine. Și vă bucurați, nu vă vine să credeți că ați trecut de starea de retragere. Chiar dacă acea stare v-a adus atât de mult beneficiu, acest beneficiu nu este sesizat imediat.

Nativii Pești poate își dau seama pentru că ei sunt aceia care simt cel mai bine energiile subtile. O parte dintre nativi simt percepțiile extrasenzoriale cum se manifestă și pot să profite din plin de intuiție și de deschiderea pe care le-o conferă acest aspect.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de zona șoldurilor, de gambe și de laba piciorului. Aveți nevoie să vă afirmați în lume și mai ales să vă bucurați de voi înșivă.

În acest fel vă bucurați de timpul care vine și evitați acest gen de afecțiuni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!