Horoscop luna Martie 2021 Gemeni: este luna concentrarii profesionale

Horoscop Martie Gemeni: nativii au parte de o luna buna din punct de vedere profesional, primesc informatii

Luna Martie începe pentru nativii zodiei Gemeni cu preocupări ceva mai puțin concentrate. Dacă până acum o lună concentrarea era aproape exclusiv pe evoluție, pe pregătire intelectuală, acum preocupările sunt împărțite între evoluție intelectuală și/sau spirituală și pe partea profesională.

Previziuni luna Martie pentru zodia Gemeni

Pare că nativii Gemeni doresc, și chiar asta fac, să pună în practică ceea ce au studiat lunile care au trecut.

Folosesc cele învățate, mai ales cei pentru care lunile de evoluție au constat în cursuri și călătorii cu tematică interesantă (mai puțin probabil având în vedere situația actuală!).

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Martie

Nativii, așa cu îi vede astrologul zodiacool.ro, se informează, se străduiesc la modul foarte serios să dobândească în continuare cele trebuincioase pentru o bună imagine în societate. Și luna Martie le aduce acest lucru.

Soarele încălzește zona profesiei, Venus face ca atmosfera să fie una agreabilă, Mercur le aduce informația de care au nevoie. Și agreabilă nu este numai atmosfera, ci și responsabilitățile pe care le are de îndeplinit să meargă într-un ritm tocmai bun și mai ales care le place nativilor să le facă.

În 13 Martie, la momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, nativii zodiei Gemeni sunt dedicați total problemelor profesionale și unui început de proiect nou, de job nou, o poziție nouă cu noi responsabilități.

Aș putea spune că este ceva ce nativii au dorit de mult și acum parcă își văd visele devenind realitate.

Și starea de bine și de armonie deplină, cu poziția pe care o ocupă la locul de muncă, are un maxim în data de 14 Martie, când Venus face conjuncție la grad perfect cu Neptun și nativul simte că se poate abandona în muncă pentru că începe ceva ce îl captează cu totul.

În data de 16 martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine intuitivă. Este posibil să fie necesare mici deplasări în interes profesional.

Astrologul zodiacool.ro recomandă atenție în aceste deplasări pentru că există predispoziții la manifestări impulsive și poate chiar la mici accidente. Și nu în ultimul rând, aș recomanda atenție în comunicare!

Dragoste și relații Gemeni în Martie

Este posibil însă ca nativii Gemeni să se fi simțit puțin devitalizați în ultime vreme, dar din data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, nativii încep să simtă o revigorare. Pot deveni brusc mai impulsivi și sfatul astrologului zodiacool.ro este să își controleze manifestările.

În 20 Martie Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe  21 Martie intră în zodia Berbec. Se diminuează interesul pentru problemele profesionale. Sau mai bine zis dispare obsesia!

Nativii sunt atenționați de prieteni că s-au pierdut cu totul în profesie, că noua poziție le ocupă tot timpul și își reclamă dreptul de a petrece timp cu amicul lor nativ Gemeni.

Mai ales că au să îi propună acestuia o escapadă secretă. De fapt relațiile cu prietenii sunt un laitmotiv al primăverii 2021. Să nu uităm că ne aflăm la echinocțiu!

Stare de sănătate luna Martie pentru Gemeni

28 Martie, zi de Lună Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, este un moment de împlinire.

Nativii Gemeni iau atitudine. Fac ceva, cu mare curaj, vin cu propuneri interesante în grupul de prieteni sau într-o organizație la care s-au afiliat. Și fac aceste propuneri cu multă voință, nu acceptă refuzuri. Câștigă notorietate, dar și autoritate în grup.  

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de zona gâtului: răceli, probleme în zona cervicală, afecțiuni ale danturii pe maxilarul inferior.

Există în nativii Gemeni o discrepanță între credința intimă și dogmele religioase sau anumite studii pe care nativul le-a parcurs. Aceasta poate crea o stare de încordare care să cauzeze problemele la nivelul gâtului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!