Horoscop luna Martie 2021 Fecioara: este luna muncii de rutina

Horoscop Martie Fecioara: nativii au parte de contracte si parteneriate noi, iar aceasta munca va fi rasplatita

Pentru nativii Fecioară, luna Martie începe cu muncă multă, muncă de rutină, de analiză, nimic interesant, mai puțin faptul că această muncă este răsplătită. Și această muncă vă aduce recunoașterea în plan social.

Previziuni luna Martie pentru zodia Fecioară

Contracte noi, care vă preocupă, care au girul unei persoane extrem de instruite sunt un pas către viitor, vin și vă animă viața profesională. Pentru că aveți o perioadă ceva mai lungă decât aceasta analizată, în care ținta vă este profesia și afirmarea în plan social.

În perioada 20 și 21 Martie, Soarele intră în Berbec și face conjuncție cu Venus care și aceasta, imediat a doua zi, pe 21 Martie intră în zodia Berbec. Să nu uităm că perioada este aceea a echinocțiului și își pune amprenta pe întreaga primăvară.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Martie

Pentru nativii Fecioară se poate accentua apetitul pentru științe oculte. Nativii Fecioară sunteți firi pragmatice și raționale, dar acum realizați că în afară de materie, se pot ascunde lucruri pe care realitatea rațională nu le acceptă decât foarte greu.

De data aceasta există un spațiu material pe care aveți oportunitatea să îl descoperiți și să îl explorați.

28 martie, zi de Lună Plină în Balanță, cu Soarele în conjuncție, cu Venus în Berbec, este un moment de împlinire. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nu este exclus să aflați că intrați în posesia unei moșteniri.

Sau puneți la punct un demers financiar în care bani ai partenerilor, ai familiei, cu care ați făcut o afacere sau cu care ați înființat o companie să înceapă să dea roade și să vă aducă beneficii în contul personal.

Dragoste și relații Fecioară în Martie

Viața romantică este și aceasta unul dintre obiectivele preocupărilor voastre. Unii dintre nativi își asumă în aceste zile obligații parteneriale care se pot traduce mai simplu printr-o cerere în căsătorie sau prin acceptarea unei cereri, după caz.

În data 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, deveniți mai activi profesional. Și ideile noi pe care doriți să vi le impuneți sunt acelea care vă dau așa, un elan în a vă exprima. O parte dintre nativi fac chiar o pasiune pentru cineva pe care îl cunosc de la serviciu.

13 Martie, momentul de Lună Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, este unul foarte plăcut pentru că devine importantă și foarte armonioasă relaționarea.

Voi sunteți aceia care aveți primul cuvânt într-o relație, voi faceți primul pas și acest prim pas se bazează mult pe intuiție. Mai ales din 14 Martie, când Venus face conjuncție la grad perfect cu Neptun: empatia și atracția sufletească face comunicarea nativilor să fie una directă către aceia spre care sufletul îi îndreaptă.

În data de 16 Martie, Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine extrem de pătrunzătoare, dar și extrem de intuitivă. Totul se bazează în această perioadă pe simțire, după cum consideră astrologul zodiacool.ro.

Vă iubiți atât de mult partenerul de cuplu, încât această dragoste simțiți că vă înalță. Și chiar vă înalță! Sunt posibile mici deplasări cu persoana iubită. Pentru aceia care sunt departe de persoana iubită, luna lui mărțișor și distanța fac comunicarea extrem de duioasă.

Stare de sănătate luna Martie pentru Fecioară

Dacă ne gândim la interesul pentru științe oculte, nu este exclus ca unii dintre nativi să aveți o reușită în a face din acestea o profesie. 

Sănătatea poate fi marcată de probleme multe și mărunte. În primul rând, este vorba de o predispoziție la afecțiuni în zona gambelor și aceasta se poate întâmpla la un drum lung.

Științele oculte sau anumite secrete pe care doriți să le pătrundeți vă pot da dureri de cap. Statul prea mult la birou vă predispune la probleme legate de laba piciorului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!