Horoscop luna Martie Scorpion 2020: se anunta noi inceputuri in cariera

Sunt patru planete in zona comunicarii si miscarii! Este aspectul care a trasat principalele tendinte ale anului 2020 si care se mentine

O grupare de patru planete pe un anumit domeniu face ca acel domeniu să devină dominant în horoscop, fiind supraenergizat, și cum dezechilibrează energiile nativilor. Ca să echilibreze energiile, nativii trebuie să facă efortul de a orienta o parte din aceste energii excedentare către casa evoluției intelectuale și/sau spirituale. Tot acest iureș din jurul lor, informații care vin și pleacă, drumuri, tranzacții, trebuie să îi determine, mai bine zis să îi inspire pe nativi să tragă niște concluzii, să prelucreze toate informațiile care le-au parvenit, să nu le lase să trecă pe lângă ei fără să lase urme în evoluția lor.

Horoscop lunar Scorpion general

Soarele a intrat în domeniul pasiunii unde se află în compania lui Mercur și lui Neptun. Astrologul ZODIACOOL constată că și acesta este un domeniu de interes pentru nativii Scorpion. Adică, o mare parte dintre acești nativi sunt îndrăgostiți, pasionali! Și să ținem cont că Scorpionul ce face, duce la extrem.

Horoscop lunar Scorpion profesional

Profesional, nativii zodiei Scorpion sunt deranjați într-un anume fel de un contract, o înțelegere, o asociere care îi impune prin termenii conveniți niște obligații. Este o perioadă în care nativii Scorpion simt nevoia să se elibereze din orice parteneriat care le impune reguli. Și cum orice parteneriat impune reguli... oare să fie nativii Scorpion atât de nesăbuiți, încât să se elibereze de toate înțelegerile? Păi.. în jur, totul este bazat pe contract: contractul de servciu, contractul cu diferiți furnizori de servicii (telefonie, electricitate, apă etc.), ce fac nativii Scorpioni.

Horoscop lunar Scorpion bani

Banii pot veni cel mai sigur din tranzacții, din vânzări de bunuri. Pentru aceia dintre nativii care se ocupă de acest gen de afaceri este mai bine. Mai pot fi avantajați la bani aceia dintre nativii Scorpion care lucrează în media sau oriunde în comunicații. Și tot avantajați sunt nativii Scorpion care lucrează în transporturi. Este un aspect care astrologului ZODIACOOL îi inspiră un fel de asociere cu cineva în vederea unui câștig, și acest lucru se poate întâmpla la începutul lunii, 1-2 martie.

Asocierea poate fi una de afaceri sau pur și simplu nativii Scorpion, împreună cu cineva din familie, pun niște bani împreună și intreprind ceva sau o întreprindere de acest gen începe să dea roade. După data de 5 martie se poate încheia un nou contract sau o nouă alianță cu cineva cu care afacerile pot înflori. Aceia dintre nativii zodiei Scorpion care au o confruntare în justiție, pot să încheie conflictul cu succes, dar pe data de 24 martie.

Horoscop lunar Scorpion dragoste

Cu partenerul de viață comunicarea este mai dificilă ca de obicei. Fie că acesta nu se ridică la nivelul nativilor Scorpion, fie este superior intelectual și este puțin arogant. Sau pur și simplu nativii Scorpion se enervează că sunt puși câteodată la colț de partener, cu tot felul de argumente, unele solide ce-i drept, care pe ambițioșii nativi îi scot din pepeni.

Dar din data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul căsătoriei și lucrurile devin brusc mai armonioase. Partenerul pare mai atrăgător, mai simpatic. Nativii încearcă tot felul de artificii pentru a-i cuceri: ținute șic, un parfum nou, etc. Nebuniile pot avea un maxim în zilele de 8-9-10 martie, când Venus face conjuncție cu Uranus pe casa căsătoriei și orice este permis!

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în Fecioară, pe domeniul prietenilor și oamenilor cu care nativii Scorpion împărtășesc o preocupare comună, pasiune, activitate. Nativii sunt serviabili cu aceștia care la rândul lor sunt foarte atenți cu Scorpionii. Dar au de muncit împreună, poate de aceea sunt atât de ajutători unul cu celălalt! Fie că încep o activitate cu cineva din grupul de prieteni, fie cu colegi de partid, camarazi într-o echipă sportivă, într-o trupă artistică, în oricare dintre aceste ipostaze se găsesc nativii.

Muncesc, și încă mult. Și nu cine știe ce,  este munca de rutină, obolul pe care fiecare dintre noi trebuie să îl dăm, indiferent cine suntem și ce pregătire avem! Pe 22 martie, Saturn intră în Vărsător. Avem o legătură trecut-prezent-viitor ceva mai concretă. Lucrurile pentru care au muncit nativii, ceea ce au fundamentat corect, acelea se vor materializa și vor deveni vizibile acum. Realizările țin de cămin, cuib, părinți. De rădăcini... cum am spus: trecut-prezent-viitor.

Am învățat de la părinți și de la strămoși cum se clădește pe casă, cum se construiește cuibul, l-au construit și în el își cresc copii în viitor! 23-24-25 martie, îndrăgostiți în casă, de partenerul de viață. În afară de persoana iubită, parcă nimic nu mai contează! Pasiunea este exprimată deschis. Pe lângă dragostea pasională, nativii au deschidere către sentimente de iubire necondiționată. Sunt trăiri extrem de frumoase.

Luna Nouă în Berbec, pe 24 martie, poate însemna pentru nativii zodiei Scorpion un nou început în domeniul muncii. Astrologul ZODIACOOL e de părere că relațiile de muncă se pot schimba. Poate să existe paliere sau etape în aceste relații și în cadrul acestora, iar data de 24 martie să însemne un nou început. Este o zi în care lucrurile care țin de munca de zi cu zi se înnoiesc, prind alt aer, un fel de primenire în acele activități menite să vă plictisească și să vă pună răbdarea la încercare.

Data de 25 martie poate să însemne și o dezamăgire în ceea ce privește munca de zi cu zi. Nativii au atât de mult de lucru, încât nu se pot dedica unui studiu pe care doresc să îl dezvolte. Numulțumirea lor este justificată numai în mare parte. Au de rezolvat niște probleme plictisitoare, dar în același timp nemulțumirea este disproporționată de mare. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât le văd nativii acum.

Horoscop lunar Scorpion sanatate

Mai este un lucru de care nativii Scorpion trebuie să țină cont: sănătatea. Aceste ispite ale Lunii Negre se așează pe casa sănătății. Este posibil ca odată ajunși la un medic, acesta să nu își dea seama de prima dată de afecțiunea pe care o aveți. Prezintă lucrurile fie prea simplu, fie complică situația și face ca starea de sănătate să pară mult mai gravă decât este.

Așa cum este de părere astrologul ZODIACOOL, sănătatea nativilor Scorpion are ca puncte nevralgice generale, acele afecțiuni generale ale anului: articulațiile, în special genunchii, pielea, fierea. Pe lângă acestea, se poate adăuga o iritație a gâtului, în cazul în care nativii nu intră în armonie cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. 27-28-29- aceste afecțiuni la nivelul gâtului se accentueză. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.