Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Leu: este o luna in care nativii vor sa se impuna

Horoscop Mai Leu: in aceasta perioada relatiile de prietenie sunt ciudate, ba sunt certuri, ba impacari si nevoie de ajutor de la cei dragi

Începutul lunii Mai constituie pentru nativii Leu o concentrare pe problemele profesionale. Nu este un demers profesional sută la sută, este mai mult o problemă de autoritate și de recunoaștere a unei poziții importante.

Previziuni luna Mai pentru zodia Leu

Pe merit sau nu, nativul este obsedat de putere! Recomandarea astrologului zodiacool.ro: dedicați timp familiei, căminului, părinților ca să vă echilibrați această tendință. Aveți nevoie și de momente în care să vă refugiați undeva unde să vă simțiți relaxați și protejați.

Bani și carieră pentru nativii Leu în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii încep să se gândească la o schimbare în contractul pe care îl deține cu angajatorul.

Nu este oportună intervenția prietenilor pentru că pun cumva paie pe foc și nativii sunt predispuși să ia hotărâri la nervi, ceea ce nu este deloc indicat.

Odată cu Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, nativii Leu se simt restricționați. Poate fi chiar o retrogradare care îi afectează peste măsură. Să nu excludă în toate acestea „o vorbă bună” de la prieteni.

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter intră în zodia Pești, nativii intră și ei într-o zonă plină de magie și mister. Și pe de altă parte, sau poate tocmai din acest motiv, toate câte ar dori să le facă în activitatea profesională întâmpină piedici.

Dacă nu a reușit să ajungă pe poziția pe care a dorit-o, atunci tinde să se elibereze de toate obligațiile, numai că nu prea este posibil.

Dragoste și relații Leu în Mai

Odată cu 20 Mai, care reprezintă intrarea Soarelui în Gemeni, nativii vin la prieteni ca la o speranță de reconciliere. Contractul de serviciu poate fi influențat de aceștia. Dar se mai poate ca o parte dintre nativi să primească o propunere de afacere din partea prietenilor.

Pe 26 Mai Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, în sfârșit persoana iubită face un pas către nativ, poate chiar pune piciorul în prag și îi oferă nativului trăiri romantice pline de pasiune.

În acest fel, cu  intenție sau din pură întâmplare, cel mai probabil le distrage atenția de la problemele profesionale care nu merg foarte strălucit în luna Mai, după cum s-a văzut.

Stare de sănătate luna Mai pentru Leu

Atenție la atașamentele care vă pot predispune la probleme legate de circulație. Acestea afectează cel mai probabil gambele.   

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!