Horoscop luna Mai 2019 Taur: deschidere spre noi orizonturi, pe toate domeniile vieții

Horoscop luna Mai 2019 Taur: nativii Taur pe 5 Mai organizează o petrecere pentru revenirea lui Uranus în semnul vostru. Voia bună se pare că este întreruptă

de micile altercații ce se resimt din partea lui Marte la adresa lui Jupiter retrograd, care dorește siguranță, stabilitate, evoluție financiară, ceea ce în acest moment nu se regăsește în viața voastră.

Dacă la alții ideea de bani este mai mult psihică, la Tauri în luna Mai este o realitate, întrucât în proporții de 70% din timp veți avea de efectuat tranzacții, o să vă întâlniți cu persoane noi, care vedem să vă rămână alături în următorii 7 ani. Așadar, în Mai nu este bine de stat în casă, de amânat de pe o zi pe alta proiectele de viitor, ele trebuie demarate cât mai curând, dacă s-ar putea pe 5 Mai, astfel încât să aveți imortalizat momentul de Lună Nouă.

Din 6 Mai, Mercur vă devine aliat până pe 21 Mai, când intră pe casa banilor. Partea bună este că aceste 2 săptămâni în care îi sunteți gazdă vă ajută să puneți ordine în prioritățile vieții, urmând ca odată cu schimbarea vibrației astrale, după 21-22 Mai, să vă focusați mai mult pe ideea de a obține stabilitate financiară.

Practic, vă confruntați cu neînțelegeri, cu oameni care nu vă arată o viziune transparentă asupra viitorului, de aceea o să luați voi inițiativă pentru a schimba termenii ecuației.

Astfel, tot ce inițiați pe partea profesională/financiară până în Octombrie 2019 vedem să aducă succes. Aici putem să includem și participarea la un curs/examen ce vă schimbă poziția pe care o dețineți acum. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, între 17-19 Mai este perioada cea mai propice pentru a participa la interviuri.

Rămâne în această lună tensionată relația cu familia/frații, cel mai probabil de la bani, principii care pot să vină din partea voastră, întrucât veți avea un moment în care îi veți confrunta pe aceștia. Deplasările în alte orașe/țări aduc tot felul de informații noi ce pot să vă schimbe viziunea asupra a ceea ce considerați că este normal/tradițional.

Intrarea lui Lilith din 3 Mai pe casa a XI-a aduce multe semne de întrebare la adresa prietenilor, dacă sunt aceștia sinceri cu voi sau nu. Dacă veți auzi tot felul de secrete din partea anturajului, să știți că la mijloc este o capcană, cel mai probabil în încercarea de a vă testa loialitatea, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Sentimental, urmează o lună marcată de multe acțiuni petrecute împreună, totul începe să prindă contur, să vă motiveze după 7-13 Mai, când Venus se suprapune peste Uranus, de aceea vedem să vă luați unele angajamente față de voi în primul rând, urmând apoi față de cel drag, aici putem include oficializare, mutare într-o altă locuință, concepere de copil etc.

Mulți Tauri vor realiza că au rezistat cu greu unor ani dificili, de acolo se observă satisfacția voastră sentimentală. Vor fi și nativi care nu-l vor mai putea tolera pe partener, mai ales dacă relația nu aduce fericire, împlinire, iubire, urmând ca în final să puneți punct. Discuții importante pe plan afectiv se vor înregistra între 17-20 Mai, când va avea loc Faza de Lună Plină.

În concluzie, luna Mai 2019 aduce dinamism, planuri mărețe, focusare, deschidere spre noi orizonturi pe toate domeniile vieții, mai ales dacă sunteți susținuți afectiv.

Zile bune: financiar (7/8, 20/22, 31), sentimental (5/6, 13, 19, 31), sănătate (14, 20, 30)
Zile rele: financiar (10, 16, 27), sentimental (3, 10, 23, 27, 29 ), sănătate (11, 27, 31)

Sursă foto: sah.org.py

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.