Horoscop luna Mai 2019 Rac: Mai 2019 reprezintă un nou început pentru acești nativi

Horoscop Mai Rac: ultima lună de primăvara aduce nativilor Rac multă distracție, deschidere spre activități ce vă oferă plăcere, domenii noi din punct de

vedere profesional (studii). Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce o nouă viziune asupra relațiilor sociale, asupra prieteniilor și a cunoașterii.

Mulți Raci ce au trecut prin momente tensionate pe sfera sentimentală vor începe să cunoască alte dimensiuni în dragoste, acceptând mai ușor indiferența celor din jur, tolerând faptul că ceilalți nu sunt obligați să ofere la fel ca voi.

Pe opoziția Marte-Jupiter retrograd de pe case de psihic/sănătate, nu vă va fi foarte ușor să acceptați aceste provocări ale Universului, însă nu veți avea cum să evitați nimic. Tot ce vă nemulțumește până pe 16 Mai vă demonstrează că acolo mai aveți de lucrat.

Loading...

După 16 Mai, zeul războiului intră în semnul vostru pentru următoarele 2 luni, ceea ce poate să complice pentru unii nativi raportul cu exteriorul, întrucât veți avea tăria de caracter pentru a-i înfrunta pe cei care vă aduc suferință, neplăceri, durere etc. În curând, Marte se va alătura Nodului Nord (karma pozitivă), ce îi provoacă pe cei doi malefici din Capricorn, fapt ce poate să reprezinte pentru unii nativi momentul culminant al vieții sentimentale.

Veți simți că trebuie să acționați, acum ori niciodată, de aceea vara lui 2019 va fi extrem de fierbinte pe plan afectiv. Dar până la acele momente de confruntare/ruptură, mai aveți de învățat în Mai 2019 ce vă este necesar ca să vă obțineți pacea interioară. Mercur din 21 Mai intră în casa psihicului, deschizând noi orizonturi pe partea de cunoaștere. Din 22 Mai și Soarele ajunge tot pe casa a XII-a, echilibrând balanța suferințelor, dezamăgirilor venite din exterior.

Profesional, Mai 2019 reprezintă un nou început, vă veți focusa pe alte domenii de activitate, care să vă aducă ceva timp în plus. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, după 20-22 Mai șansele de a fi angajați sunt de 90%. Dacă participați la licitații, concursuri, examene, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă ascultați mai mult intuiția, să lăsați acasă emoțiile, doar așa o să faceți o impresie bună.

Cuplurile la început de drum între 17-20 Mai pot să își conceapă planuri de viitor, să oficializeze relația, să conceapă copii. Cei care relativ recent au rupt relații sunt predispuși la a se îndrăgosti de persoane din cercul apropiat.

Zile bune: financiar (5, 12, 16, 30), sentimental (2, 5, 9, 19/20, 31), sănătate (7, 19, 24, 27)
Zile rele: financiar (11, 21, 27, 27/28), sentimental (1, 10, 24,  26, 29), sănătate ( 1/3, 7, 16, 19, 29, 30)

Sursă foto: 180biz.com

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.