Horoscop luna Mai 2019 Gemeni: vor veni în viața voastră persoane noi, ce vă vor pregăti psihicul pentru următorii 7 ani

Horoscop Mai Gemeni: luna Mai 2019 pentru nativii Gemeni aduce provocări pe sfera sănătății, se reactivează, începând cu faza de Lună Nouă din 5 Mai,

problemele ce v-au atras atenția de anul trecut. În fond, cauza energetică a acestor nemulțumiri este sectorul profesional/financiar, plus că Lilith din data de 3 Mai intră pentru 9 luni în casa carierei.

Lilith aduce la suprafață tot ceea ce intuiați de 2-3 ani cu privire la sistem, societate, șefi. Chiar dacă în Mai vedem ca efectele acestei tentații să fie inofensive, între Iulie-Septembrie veți avea multe elemente de rezolvat la nivelul acestui capitol. Partea bună este că vor veni în viața voastră persoane noi, preocupate de domeniul noului, ce vă vor pregăti psihicul pentru următorii 7 ani. Ideal ar fi să fiți extrem de suspicioși la cei care doresc fără niciun motiv să vă facă bine sau care sunt prea prietenoși, întrucât interesul este prea mare.

De fapt, Universul dorește încă o dată să vă provoace, să vă testeze partea de disciplină, focusarea și îndrăzneala de a fi voi, de a nu vă ascunde în spatele unor firme, organizații, persoane.

Multor Gemeni care își caută loc de muncă între 5-12 Mai, astrologul ZODIACOOL le recomandă să aibă răbdare, doar așa o să se așeze mai repede lucrurile, dacă veți dori să forțați nota, acest zbucium interior se va amplifica de la o zi la alta, conducând în final la amânări, fiți mai încrezători în voi.

Pe 6 Mai, Mercur intră în Taur, unde staționează până pe 21 Mai, perioadă în care vă oferă sprijinul de a finaliza tot ceea ce v-ați propus să schimbați în viața voastră: dietă, raportarea la bani, preocuparea de sănătate (controale medicale), mers la psiholog, pentru a înțelege unde vă sunt blocajele interioare etc.

Chiar dacă rezultatele nu vor apărea până pe 21-22 Mai, întrucât toată energia cosmică este drenată către psihic, după intrarea Soarelui în semnul vostru veți începe să vă bucurați de reușite. Faza de Lună Plină din 19 Mai reprezintă o furtună sufletească pentru voi, veți simți că nu mai puteți continua în ritmul creat în ultimii ani, de aceea o să luați măsuri, o să căutați specialiști care să vă îndrume, poate chiar voi să începeți să studiați.

Stresul adus de opoziția Marte-Jupiter retrograd în prima parte a lunii este greu de dus, întrucât o să aveți parte de confruntări, în special pe plan sentimental. O să aveți așteptări de la partener de a vă înțelege prin ce treceți, numai că acesta a auzit prea multe de la voi în ultimul timp, de aceea o să aibă o atitudine de indiferență. Gemenii vor fi predispuși până pe 16 Mai, când zeul războiului intră în Rac, la rupturi, despărțiri neașteptate, aflarea unor secrete.

În concluzie, luna Mai este una dintre cele mai provocatoare perioade ale lui 2019 pentru Gemeni, toate domeniile vieții vor fi activate, de aceea se impune să luați măsuri, să vă tratați pe voi cu mai mult respect, doar așa o să fiți mulțumiți de ceea ce se petrece în inima voastră.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă încă o dată atenție la sănătate, de acolo se vede această schimbare radicală de atitudine. Provocarea lunii este să înțelegeți elementul pământ, dacă veți accepta faptul că disciplina, energia, focusarea pe un scop măreț vă poate salva din labirintul sufletului, veți ieși la suprafață. Este ușor de zis, greu de făcut, mai cu seamă că voi sunteți element de aer.

Zile bune: financiar(9/10, 18/19, 27/28), sentimental (2, 7, 15, 20, 31), sănătate (5/6, 19, 23, 31)
Zile rele: financiar (14, 21, 27, 30), sentimental ( 10/11, 21, 24, 29), sănătate (1/3, 14, 21, 30)

Sursă foto: datingtalks.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.