Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Fecioara: este luna in care predomina sentimentul de nesiguranta

Horoscop Iunie Fecioara: nativii pot fi ceva mai emotivi, lucru benefic pentru relatiile sentimentale, dar si pentru domeniul in care activeaza

Nativii zodiei Fecioară caută ceva. Caută, și opinia astrologului zodiacool.ro este că nu au mari șanse să găsească în această perioadă sau cel puțin la începutul lunii Iunie, lucrurile sunt destul de încurcate, ascunse, ciudate.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Fecioară

Dar nu promit a fi grave, numai că le dau nativilor sentimentul de nesiguranță. Și nu îi ajută pe nativi nici rațiunea, punctul lor forte. Pentru că, până pe 23 Iunie, când Mercur își reia mersul direct, nativii sunt predispuși la încurcături mentale, de comunicare, de mișcare.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Iunie

Bineînțeles că îngrijorata Fecioară nu poate sta să aștepte să treacă această perioadă și face nefăcute. Acționează cu prietenii și prin prieteni pentru a-și debloca niște probleme de serviciu. Nu-i mai puțin adevărat că prietenii îi pot ajuta semnificativ.

Un ajutor semnificativ vine din 23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct. În problemele de serviciu, nativii redevin aceia ordonați pentru că în ultima vreme comunicarea și mișcarea au lăsat de dorit prin omisiuni și gafe.

Dragoste și relații Fecioară în Iunie

Dar mai este un aspect, acela al relațiilor conjugale care se arată a fi pe un trend ascendent! Interesul pentru profesie, plăcerea de a desluși probleme profesionale se transformă încet, încet în plăcerea de a petrece timp cu persoana iubită în mijlocul prietenilor.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 iunie aduce nativilor o stare emoțională deosebită care se poate transforma în ieșiri impulsive tocmai pentru că nativii simt energia interioară, simt emoția, nu pot însă acționa în plan fizic pe măsura energiei interioare acumulate.

În data de 20 Iunie planeta Jupiter intră în mers retrograd și nativii sunt lipsiți tocmai de efectele Marelui Benefic. Lipsiți! Este un fel de a spune, pentru că Marele Benefic le arată nativilor ce au de recapitulat în domeniul relațiilor, unde au greșit în ultima vreme sau cu cine au uitat să mențină legătura.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Pentru nativii Fecioară momentul reprezintă acea întoarcere către prieteni și un ajutor care vine din partea acestora în deslușirea unor enigme care preocupă nativii de ceva vreme. 

În data de 25 iunie planeta Neptun, planeta iubirii universale și a idealurilor intră în mers retrograd până pe 1 Decembrie când planeta își reaia mersul direct. Nativii Fecioară au o perioadă în care își pot folosi imaginația profund. Și se pot folosi mai ales de amintiri, de emoții trecute pentru a înțelege timpul prezent.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Fecioară

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către agravarea unor probleme legate de cord. Atunci când simțiți că energiile conduc către interior, lăsați lucrurile așa cum curg ele. Nu vă agitați!

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii pot simți o stare de devitalizare și aceasta pentru că energia fizică este transformată în energie subtilă, orientată către interiorizare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit