Horoscop luna Iunie 2019 Vărsător: începutul verii debutează cu vești bune

Horoscop Iunie Vărsător: începutul verii debutează pentru nativii Vărsător cu Luna Nouă din 3 iunie 2019, pe casa iubirii, a flirtului, a copiilor, a creativității

prin urmare sunteți într-o formă de zile mari, aveți parte de inspirație, distracție, ieșiri alături de persoana dragă, posibil să sărbătoriți o avansare, finalizarea unui proiect etc. Dacă doriți să concepeți un copil, acum este momentul ideal pentru a trece la fapte.

Între 4-27 Iunie, Mercur se află alături de Nodul Nord, Marte, Venus, în casa muncii și a sănătății, oferindu-vă mai multă imaginație, vitalitate, încredere pentru a pune în practică un proiect.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, printr-o persoană apropiată/ prieten, între 17-21 Iunie o să reușiți să vă întâlniți cu persoane din același domeniu cu voi, care vor dori să munciți pentru ele.

Loading...

Faza de Lună Plină din 17 Iunie vă susține pentru a relua unele relații de prietenie sau vă ajută să ieșiți la suprafață prin intermediul internetului/ tehnologiei cu un talent.

Financiar, această lună am zice că nu aduce multe schimbări, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la cheltuieli, probabil vor fi multe evenimente, ieșiri, petreceri la care o să participați și veți intra în rezervele făcute de ceva timp, care de la o lună la alta pare că sunt tot mai mici. De aceea, dacă o să găsiți o nouă activitate profesională, care să fie prestată după serviciu, va fi un real succes pentru bugetul familiei.

Nu scăpați în această lună de scandaluri, care vă pot afecta imaginea în societate, ideal ar fi să nu dați curs acestor provocări.

Pe 21 Iunie, Neptun retrogradează în casa banilor, pentru următoarele 5-6 luni, ceea ce nu o să vă încânte, ba mai mult, o să facă să simțiți nevoile financiare la adevărata lor intensitate, iar dacă o să aveți nevoie de ajutor din partea prietenilor/ fraților/ colegilor de muncă, să știți că aceștia nu vor fi încântați să vă ajute cu bani, posibil să aveți parte de o dezamăgire.

Din 21 Iunie, Soarele poposește în Rac, acolo unde va aduce în Iulie, sub influența celor două eclipse, noi perspective asupra muncii și a sănătății.

Vărsătorii singuri au șanse mari să se îndrăgostească la prima vedere, posibil chiar voi să fiți curtați de persoane de sex opus, care doresc să construiască alături de voi o familie. Pentru moment, o să vă rezumatați doar la distracție, abia din toamnă o să luați totul în serios. 

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.