Horoscop luna Iunie 2019 Vărsător: începutul verii debutează cu vești bune

Horoscop Iunie Vărsător: începutul verii debutează pentru nativii Vărsător cu Luna Nouă din 3 iunie 2019, pe casa iubirii, a flirtului, a copiilor, a creativității

prin urmare sunteți într-o formă de zile mari, aveți parte de inspirație, distracție, ieșiri alături de persoana dragă, posibil să sărbătoriți o avansare, finalizarea unui proiect etc. Dacă doriți să concepeți un copil, acum este momentul ideal pentru a trece la fapte.

Între 4-27 Iunie, Mercur se află alături de Nodul Nord, Marte, Venus, în casa muncii și a sănătății, oferindu-vă mai multă imaginație, vitalitate, încredere pentru a pune în practică un proiect.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, printr-o persoană apropiată/ prieten, între 17-21 Iunie o să reușiți să vă întâlniți cu persoane din același domeniu cu voi, care vor dori să munciți pentru ele.

Faza de Lună Plină din 17 Iunie vă susține pentru a relua unele relații de prietenie sau vă ajută să ieșiți la suprafață prin intermediul internetului/ tehnologiei cu un talent.

Financiar, această lună am zice că nu aduce multe schimbări, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la cheltuieli, probabil vor fi multe evenimente, ieșiri, petreceri la care o să participați și veți intra în rezervele făcute de ceva timp, care de la o lună la alta pare că sunt tot mai mici. De aceea, dacă o să găsiți o nouă activitate profesională, care să fie prestată după serviciu, va fi un real succes pentru bugetul familiei.

Nu scăpați în această lună de scandaluri, care vă pot afecta imaginea în societate, ideal ar fi să nu dați curs acestor provocări.

Pe 21 Iunie, Neptun retrogradează în casa banilor, pentru următoarele 5-6 luni, ceea ce nu o să vă încânte, ba mai mult, o să facă să simțiți nevoile financiare la adevărata lor intensitate, iar dacă o să aveți nevoie de ajutor din partea prietenilor/ fraților/ colegilor de muncă, să știți că aceștia nu vor fi încântați să vă ajute cu bani, posibil să aveți parte de o dezamăgire.

Din 21 Iunie, Soarele poposește în Rac, acolo unde va aduce în Iulie, sub influența celor două eclipse, noi perspective asupra muncii și a sănătății.

Vărsătorii singuri au șanse mari să se îndrăgostească la prima vedere, posibil chiar voi să fiți curtați de persoane de sex opus, care doresc să construiască alături de voi o familie. Pentru moment, o să vă rezumatați doar la distracție, abia din toamnă o să luați totul în serios.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.