Horoscop luna Iunie 2019 Pești: vara aduce doar vești bune

Horoscop Iunie Pești: vara aduce nativilor Pești iubire, pasiune, relații noi/ karmice, copii acolo unde se dorește, oficializare, mutare alături de partener, căsătorie etc.

Casa a V-a este tranzitată de Marte, Mercur, Venus, Nodul Nord, la care se alătură Soarele din 21 Iunie, ce va aduce confirmări și stabilitate. Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu mai tolerați orice din partea celor din jur, fiți voi cei care generează proiecte, situații, doar așa o să aveți sentimentul că totul este sub control.

Pe 3 Iunie, problemele rudelor/ familiei vin peste voi, posibil să vă întristați din cauza unei probleme de sănătate pe care o manifestă o persoană dragă, dar după 4 Iunie, totul revine la normal.

Loading...

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie poate să aducă o moștenire, o investiție neașteptată, rezolvarea unor probleme karmice de familie ce au persistat de cel puțin 2-3 generații, de aceea vă vedem mai apropiați de părinți, întrucât aceștia vor simți nevoia să vă îndrume, să se destăinuie vouă cu privire la o alegere făcută din anumite constrângeri ce se pare că urmează a o aplica și voi.  

Luna Plină din 17 Iunie activează cariera, acest surplus astral aducându-vă noi șanse/ posibilități la locul de muncă: avansare, mărirea salariului, deplasări etc. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, în jurul lui 17 Iunie, prin intermediul unei persoanele noi, ce este în anturajul vostru de 2-3 luni, sunt șanse mari să fiți recomandați, să ocupați un job mai bine plătit.

Pe 21 Iunie, Neptun, guvernatorul vostru, intră iarăși în retrogradare pentru 5-6 luni, reactivând starea de instabilitate emoțională, depresiile, persoane din trecut pot reveni în viața voastră, însă de astă dată voi veți fi cei care le veți întoarce spatele, întrucât aveți lângă voi, pe partea sentimentală, pe cineva nou.

Dacă sunteți singuri, după 21 Iunie șansele de a vă îndrăgosti sunt de peste 70-80%, deoarece Soarele se va alătura planetelor din casa iubirii.

Ideile voastre despre iubire (aici mă refer la telepatie, încredere, devotament, romantism) vor cunoaște aplicabilitate, întrucât veți întâlni un partener care este pe aceeași lungime de undă cu voi. Există posibilitatea ca unii Pești care sunt deja implicați într-o relație de termen lung să testeze și ei aceste valuri noi, mai ales din 27 Iunie, când Mercur intră în casa a VIII-a, a secretelor, a sexualității.   

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți sinceri în primul rând cu voi, apoi cu aceste persoane noi, ce vor veni în viața voastră, în caz contrar, Mercur retrograd din Iulie 2019 se pare că va spulbera toate planurile voastre.  

În concluzie, Iunie aduce de toate, 50% din energie se va duce pe iubire, pentru rezolvarea unor probleme de cuplu, urmând ca 30% să se focuseze pe carieră, iar 20% pe sănătate și bani. Încercați să nu mai despicați firul în 10 părți, să nu mai așteptați salvare din partea unui partener, fericirea voastră depinde doar de ceea ce gândiți și faceți în fiecare zi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.