Horoscop luna Iunie 2019 Pești: vara aduce doar vești bune

Horoscop Iunie Pești: vara aduce nativilor Pești iubire, pasiune, relații noi/ karmice, copii acolo unde se dorește, oficializare, mutare alături de partener, căsătorie etc.

Casa a V-a este tranzitată de Marte, Mercur, Venus, Nodul Nord, la care se alătură Soarele din 21 Iunie, ce va aduce confirmări și stabilitate. Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu mai tolerați orice din partea celor din jur, fiți voi cei care generează proiecte, situații, doar așa o să aveți sentimentul că totul este sub control.

Pe 3 Iunie, problemele rudelor/ familiei vin peste voi, posibil să vă întristați din cauza unei probleme de sănătate pe care o manifestă o persoană dragă, dar după 4 Iunie, totul revine la normal.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie poate să aducă o moștenire, o investiție neașteptată, rezolvarea unor probleme karmice de familie ce au persistat de cel puțin 2-3 generații, de aceea vă vedem mai apropiați de părinți, întrucât aceștia vor simți nevoia să vă îndrume, să se destăinuie vouă cu privire la o alegere făcută din anumite constrângeri ce se pare că urmează a o aplica și voi.

Luna Plină din 17 Iunie activează cariera, acest surplus astral aducându-vă noi șanse/ posibilități la locul de muncă: avansare, mărirea salariului, deplasări etc. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, în jurul lui 17 Iunie, prin intermediul unei persoanele noi, ce este în anturajul vostru de 2-3 luni, sunt șanse mari să fiți recomandați, să ocupați un job mai bine plătit.

Pe 21 Iunie, Neptun, guvernatorul vostru, intră iarăși în retrogradare pentru 5-6 luni, reactivând starea de instabilitate emoțională, depresiile, persoane din trecut pot reveni în viața voastră, însă de astă dată voi veți fi cei care le veți întoarce spatele, întrucât aveți lângă voi, pe partea sentimentală, pe cineva nou.

Dacă sunteți singuri, după 21 Iunie șansele de a vă îndrăgosti sunt de peste 70-80%, deoarece Soarele se va alătura planetelor din casa iubirii.

Ideile voastre despre iubire (aici mă refer la telepatie, încredere, devotament, romantism) vor cunoaște aplicabilitate, întrucât veți întâlni un partener care este pe aceeași lungime de undă cu voi. Există posibilitatea ca unii Pești care sunt deja implicați într-o relație de termen lung să testeze și ei aceste valuri noi, mai ales din 27 Iunie, când Mercur intră în casa a VIII-a, a secretelor, a amorului.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți sinceri în primul rând cu voi, apoi cu aceste persoane noi, ce vor veni în viața voastră, în caz contrar, Mercur retrograd din Iulie 2019 se pare că va spulbera toate planurile voastre.

În concluzie, Iunie aduce de toate, 50% din energie se va duce pe iubire, pentru rezolvarea unor probleme de cuplu, urmând ca 30% să se focuseze pe carieră, iar 20% pe sănătate și bani. Încercați să nu mai despicați firul în 10 părți, să nu mai așteptați salvare din partea unui partener, fericirea voastră depinde doar de ceea ce gândiți și faceți în fiecare zi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.