Horoscop luna Iunie 2019 Leu: iubirea este pe primul plan în această lună

Horoscop Iunie Leu: iubirea este pe primul plan în viața Leilor în Iunie 2019. Faza de Lună Nouă din 3 Iunie aduce noi persoane în anturaj, predispoziția este să

legați aceste prietenii prin intermediul locului de muncă, a unei deplasări, a unor cursuri. Aceste persoane vă vor însoți mult timp de acum, poate și pentru că au o condiție socială bună, vă apreciază pe voi, ca persoane. Între aceste persoane, dacă sunteți singuri, aveți șanse mari să vă găsiți dragostea vieții, să faceți poate unele lucruri pe care le-ați fi judecat în urmă cu mult timp, important este să fiți voi împliniți cu ceea ce simțiți. 

Totuși, momentul principal al lunii pe segmentul iubirii îl reprezintă ziua de 17 Iunie, când are loc faza de Lună Plină în Săgetător. Acest surplus astral poate să aducă cuplurilor ce sunt la început de drum mutarea într-o altă locuință, vestea că vor deveni părinți, oficializare. Vor fi Lei ce vor fi căutați de parteneri din trecut, tentația va fi mare pentru a reveni în acele situații, însă nu veți da curs acestor provocări, întrucât o să aveți persoane noi în jurul vostru, care să vă sprijine să depășiți momentul.

Loading...

Iunie va aduce gelozie, irascibilitate, neîncredere în cuplurile ce nu mai sunt întreținute de sentimentul iubirii. Leii vor începe să ceară mai multă implicare din partea partenerului, nu vor mai tolera ca ei să ducă pe umeri toată responsabilitatea.

Probabil programul de la lucru extrem de încărcat o să-și pună amprenta asupra acestor ieșiri de comportament ce sunt normale, dar care trebuiau să fie stabilite în ultimii ani, nu acum, la nervi. Marte pe toată durata lunii se află în opoziție cu Saturn retrograd și Pluton retrograd, ceea ce va face ca energia voastră vitală să fie diminuată de unele conflicte ce vă macină din punct de vedere psihic. 

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să analizați tot ce s-a întâmplat din Ianuarie și până în prezent, pentru a vedea dacă vă face cu adevărat fericiți sau este doar o încercare a voastră de a fugi de voi.

Posibil la mijloc să fie o depresie ce a fost evitată prin a munci peste program. Lucrurile oricum vor ieși la suprafață după 21 Iunie, când Soarele va intra pe casa bolilor cronice/a psihicului, corelat totul cu retrogradarea lui Neptun, din casa a VIII-a.

După această dată o să începeți să primiți de la Univers unele semne cu privire la ceea ce este de schimbat în viața voastră. Dacă trăiți într-o minciună generată de cel drag/prieteni/voi înșivă, atunci evenimentele din Iunie vă vor pune în situația să îi confruntați pe cei care profită de voi.

Pe partea de sănătate pot să apară simptome noi, legate de o afecțiune ce vă aduce o stare de neliniște de 4-5 luni, aici vizate sunt sistemul osos și cel nervos.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți în partea a doua a lunii la accidentele ce pot să apară la locul de muncă, de aceea ideal ar fi să purtați protecție.

Activitățile ilegale vă pot da târcoale, va exista tentația să dați curs acestor provocări, ar fi bine să vă gândiți de 10 ori înainte de a accepta aceste tentații. Leii ce sunt stăpâniți de dependențe vor avea un moment între 9-21 Iunie când vor lua decizia de a pune stop. 

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.