Horoscop luna Iunie 2019 Capricorn: o lună de restart pe toate planurile

Horoscop Iunie Capricorn: nativii Capricorn între 3-21 Iunie 2019 vor fi centrați pe muncă, carieră, proiecte noi, dar și examene, schimbarea statutului profesional.

Poate fi pentru unii nativi o lună de restart la nivelul tuturor capitolelor de viață, o să mizați pe propria fericire, nu o să mai luați în calcul ceea ce vine din exterior.

Iubirea va favoriza aceste noi strategii de viață, ceea ce este un element bun, întrucât de mulți ani ați visat la aceste momente.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie aduce pentru mulți nativi un loc nou de muncă, o calificare, o avansare etc. Pentru Capricornii ce se află pe cont propriu începutul verii aduce contracte avantajoase cu persoane din stăinătate, clienți potenți financiar, ce vor conduce în curând la extinderea afacerii.

Mai mult decât atât, Capricornii vor fi preventivi și vor căuta chiar dacă le merge bine în ceea ce fac, să își găsească noi mijloace prin care să își rotunjească veniturile.

Se văd la orizont noi colaborări, recomandări, reușite etc., totul va depinde de voi, cât de mult sunteți predispuși să riscați, în condițiile unor rupturi cu vechii șefi/angajați/asociați.

Viața socială este activă sub influența lui Marte în casa căsătoriei, ce face opoziție la cei doi malefici din semnul vostru, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă dacă vă nemulțumește ceva, să comunicați totul pe un ton pașnic, în caz contrar se poate ajunge la violență.

Faza de Lună Plină din 17 Iunie își va pune amprenta asupra sănătății, vor reveni în actualitate unele probleme din trecut, vizate sunt sistemul osos/ nevos/ digestiv. Oboseala/ stresul/ supărarea încep să își pună amprenta asupra voastră, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să lăsați problemele celor din jur, să căutați mai mult de propria persoană, doar așa o să reușiți să ajutați.

Din 21 a lunii Iunie, Soarele intră în casa căsătoriei, unde va aduce schimbări majore în următoarele 4 săptămâni, mai ales că aici vor avea loc două eclipse. Se observă pentru Capricornii singuri șanse mari ca sub tranzitul lui Venus, Marte, Mercur, Soarelui prin Rac, alături de karmă, să vă îndrăgostiți pe neașteptate.

Iubirea vă va face viața mai frumoasă pentru următorii 29-30 de ani, de aceea tot ce se construiește acum poate rezista o viața, dacă este autentic, sincer și în adevăr.

Capricornii care sunt implicați în relații extrem de tensionate, marcate de momente de agresivitate, infidelitate, minciună, șantaj, manipulare pot spune stop acestor situații după 27 Iunie, când Mercur intră în Leu, pe casa divorțului.

În concluzie, prima lună de vară aduce Capricornilor stabilitate profesională, o sănătate mai bună, începrea unui regim de viață sănătos etc. Toate acestea sunt generate de faptul că sunteți împliniți pe plan sentimental. Cuplurile la început de drum pot oficializa relația, concepe copii, să se mute împreună etc., vor face pași mari pentru consolidarea familiei noi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.