Horoscop luna Iunie 2019: provocări, tentații de moment și multe conștientizări

Horoscop luna Iunie 2019: astrologic vorbind, luna Iunie 2019 nu prezintă evenimente majore, însă aspectele ce se construiesc între planete fac să ne schimbăm

părerea asupra celor din jur. Afirmam cu 2-3 luni în urmă faptul că odată cu intrarea lui Uranus în Taur s-a schimbat vibrația astrală pentru următorii 7 ani.

Se pare că această lună ne ajută să conștientizăm unde sunt blocajele interioare, ce avem de făcut pentru a ne exprima sentimentele așa cum ne dorim, ce ne împiedică să obținem fericirea etc.

Marte, planeta războiului, între 9-27 Iunie va provoca pe axa Rac-Capricorn, unde se află cei doi malefici, Saturn retrograd, Pluton retrograd, multe nemulțumiri, stări de irascibilitate, conflicte la nivel local sau internațional, revolte ale oamenilor, generate de dorința schimbărilor radicale.

Loading...

Pe 21 Iunie, Neptun intră în mișcare de retrogradare, reluând astfel tensiunile între popoare, religii, înclinații sexuale etc. Din această poziție, planeta credințelor interioare ne va arăta în următoarele 6 luni o altă față a politicii, a economiei, a cercetării psihologice, a evoluției tehnologice.

În primă fază, Neptun retrograd se va afla în cuadratură cu Jupiter retrograd, ceea ce ar putea reprezenta o contradicție între tot ce a fost vechi/tradițional (social, cultură, legi, IT) și ceea ce este nou, menit să îmbunătățească ceea ce este creat în trecut.

Mercur între 4-27 Iunie se va afla în tranzit prin Rac, astfel mesagerul zeilor va oferi mijloace ingenioase prin care să ne exteriorizăm sentimentele față de cel drag, familie, copii. Mercur în Rac vorbește de supradimensionarea unor probleme emoționale, care, evident, vor fi activate de conjuncția Marte-Nodul Nord, în jurul datei de 9-10 Iunie 2019.

Luna Iunie ne pregătește pentru cele două eclipse din 2 și 17 Iulie, care ne vor pune în situații inedite, menite a ne transforma pe noi, ca oameni. Cei care mulți ani la rând au dat dovadă de mult bun simț și au tolerat prea mult din exterior vor avea oportunitatea în Iunie să pună punctul pe i.

Pe tot parcursul lunii sunt favorizate relațiile karmice, care par a fi interzise la prima vedere, însă în substrat aduc evoluție pentru fiecare nativ. Astfel, Unversul îi va ademeni în primă faza pe oameni cu iubire/gesturi tandre/declarații de dragoste, telepatie, urmând ca în Iulie să se constate cu adevărat ce este de învățat de pe urma acestor ipostaze.

Evident, energia cosmică va acționa pe vulnerabilitățile noastre, tocmai pentru a trece peste niște blocaje ce au fost realizate poate chiar din alte vieți sau pe linia neamului.

Venus intră în Gemeni pe 9 Iunie 2019, amplificând nevoia de cunoaștere, relaționare, comunicare eficientă, exprimarea creativă a trăirilor interioare, de aceea o să fim toți dornici de a încerca alte strategii în relațiile de suflet. De aceea, predispoziția de a da curs tentațiilor de moment este mare, urmând ca mai târziu, în Noiembrie-Decembrie, să luăm decizii în cazul acestor situații ce se creează acum.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.