Horoscop luna Iunie 2019: provocări, tentații de moment și multe conștientizări

Horoscop luna Iunie 2019: astrologic vorbind, luna Iunie 2019 nu prezintă evenimente majore, însă aspectele ce se construiesc între planete fac să ne schimbăm

părerea asupra celor din jur. Afirmam cu 2-3 luni în urmă faptul că odată cu intrarea lui Uranus în Taur s-a schimbat vibrația astrală pentru următorii 7 ani.

Se pare că această lună ne ajută să conștientizăm unde sunt blocajele interioare, ce avem de făcut pentru a ne exprima sentimentele așa cum ne dorim, ce ne împiedică să obținem fericirea etc.

Marte, planeta războiului, între 9-27 Iunie va provoca pe axa Rac-Capricorn, unde se află cei doi malefici, Saturn retrograd, Pluton retrograd, multe nemulțumiri, stări de irascibilitate, conflicte la nivel local sau internațional, revolte ale oamenilor, generate de dorința schimbărilor radicale.

Pe 21 Iunie, Neptun intră în mișcare de retrogradare, reluând astfel tensiunile între popoare, religii, înclinații amoroase etc. Din această poziție, planeta credințelor interioare ne va arăta în următoarele 6 luni o altă față a politicii, a economiei, a cercetării psihologice, a evoluției tehnologice.

În primă fază, Neptun retrograd se va afla în cuadratură cu Jupiter retrograd, ceea ce ar putea reprezenta o contradicție între tot ce a fost vechi/tradițional (social, cultură, legi, IT) și ceea ce este nou, menit să îmbunătățească ceea ce este creat în trecut.

Mercur între 4-27 Iunie se va afla în tranzit prin Rac, astfel mesagerul zeilor va oferi mijloace ingenioase prin care să ne exteriorizăm sentimentele față de cel drag, familie, copii. Mercur în Rac vorbește de supradimensionarea unor probleme emoționale, care, evident, vor fi activate de conjuncția Marte-Nodul Nord, în jurul datei de 9-10 Iunie 2019.

Luna Iunie ne pregătește pentru cele două eclipse din 2 și 17 Iulie, care ne vor pune în situații inedite, menite a ne transforma pe noi, ca oameni. Cei care mulți ani la rând au dat dovadă de mult bun simț și au tolerat prea mult din exterior vor avea oportunitatea în Iunie să pună punctul pe i.

Pe tot parcursul lunii sunt favorizate relațiile karmice, care par a fi interzise la prima vedere, însă în substrat aduc evoluție pentru fiecare nativ. Astfel, Unversul îi va ademeni în primă faza pe oameni cu iubire/gesturi tandre/declarații de dragoste, telepatie, urmând ca în Iulie să se constate cu adevărat ce este de învățat de pe urma acestor ipostaze.

Evident, energia cosmică va acționa pe vulnerabilitățile noastre, tocmai pentru a trece peste niște blocaje ce au fost realizate poate chiar din alte vieți sau pe linia neamului.

Venus intră în Gemeni pe 9 Iunie 2019, amplificând nevoia de cunoaștere, relaționare, comunicare eficientă, exprimarea creativă a trăirilor interioare, de aceea o să fim toți dornici de a încerca alte strategii în relațiile de suflet. De aceea, predispoziția de a da curs tentațiilor de moment este mare, urmând ca mai târziu, în Noiembrie-Decembrie, să luăm decizii în cazul acestor situații ce se creează acum.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.