Horoscop luna Iulie Varsator 2020

Pentru nativii zodiei Varsator, luna iulie constituie reintrarea in matca. Dar de data aceasta nu este un act voluntar, ci este mai degraba o nevoie

Lunile trecute, nativii Vărsător au avut de înfruntat consecințele propriilor acțiuni, atitudini, chiar și gânduri. Acum se întâmplă ceva similar, dar nativii nu se simt tocmai confortabili. Retragerea nativilor are, de data aceasta, două nivele de analiză, unul care ține de trecut, al doilea care ține de ceea ce a omis să analizeze în etapa precedentă. Poate astrologul ZODIACOOL nu a pus foarte clar în cuvinte ceea ce caracterizează starea nativilor Vărsător.

Horoscop luna iulie Vărsător

Cu alte cuvinte, plățile karmice vin din trecutul mai îndepărtat și apropiat, consecințele manifestându-se pe două paliere, una a reglării unor fapte trecute, altul al recapitulării a ceea ce a mai reglat o dată și a omis ceva. Este o situație cel puțin neplăcută. Atunci când ai de dat socoteală, de fapt atunci când ai să îți dai ție socoteală de ce ai făcut, când realizezi că anumite lucruri care ți se întâmplă au legătură cu propiile tale fapte, este o situație care poate să nu convină.

Convin acelora care au trecutul fără pată și acum primesc, de fapt, răsplata eforturilor pe care le-au făcut. Dar și unii, și ceilalți de data aceasta trebuie să recapituleze pentru că au ceva ce au uitat, au omis sau poate nu au avut puterea să își asume. Situația nu este însă foarte tragică. Nativii sunt relaxați. Au o relație directă cu Dumnezeu și aceasta le ușurează foarte mult sarcina. Primesc mesaje și știu să le descifreze. Se simt bine la ei în casă.

Nativii Vărsător au de obicei tendința să se arate lumii, să acționeze în slujba acesteia, să se implice. De data aceasta, le place acasă. Sunt bine așa! Se preocupă de problemele casei și poate că mulți dintre nativi exact de acest gen de ocupații au nevoie. Și sunt îndrăgostiți! Și primesc vești bune de la persoana iubită! Viața romantică a nativilor Vărsător traversează o perioadă bună.

Horoscop luna iulie Vărsător previziuni

3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul introspecției și relației cu Dumnezeu. Ceea ce am prezentat mai înainte, poate mai puțin concret, acum vine Saturn să clarifice. Planeta Saturn are darul de a ne arăta foarte explicit ceea ce avem de făcut și când este timpul potrivit pentru aceasta. Poate că Saturn intervine acum chiar cu niște termene, destul de stricte, care le pot aminti nativilor de termene pe care le-au pierdut în trecut, de întârzieri, dar mai ales de lipsa de asumare, responsabilitate.

Nativii tind să dea vina pe ceilalți pentru ceea ce li se întâmplă și semnalele lui Saturn pot arăta contrariul. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat. Luna Plină pune nativilor în față, le amintește că există niște treburi organizatorice, care țin de lumea reală.

Au de pus ordine în chitanțe și facturi mai ales, dar și în corespondență. Poate sunt de făcut mici deplasări, toate plictisitoare, toate sâcâitoare. Aceia dintre nativi care au angajați, nu au vești bune de la aceștia. Este posibil chiar să se nască un conflict. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă și nativii redevin comunicativi, și mai ales raționali. Fac ordine într-o dezordine de nedescris. Nativii încep să recepționeze altfel, poate de data aceasta corect, niște vești pe care le primesc. Până acum veștile sunau foarte agresiv.

Horoscop luna iulie Vărsător social

Acum se lămuresc și chiar dacă sunt la fel de impulsive și neplăcute, nativii măcar înțeleg sensul lor și le judecă ca atare. Dar mai ales, nativii au, cum s-ar spune, „cuvintele la ei”. Dau replica atunci când sunt luați la rost pe nedrept. Rațiunea este mai clară. Nativii fac ordine în acte, dar mai ales în gânduri. Au fost puțin cam confuzi în ultima vreme și acum se miră și cum mintea se limpezește și văd lucruri pe care le credeau foarte încurcate și se miră cât de simplu se pot rezolva.

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Vărsător începutul unei colaborări în muncă. Aceia dintre nativi care au o afacere, au nevoie de angajați. Este vorba de o afacere prosperă și este foarte posibil ca nativii să dorească să o extindă. Încep demersuri pentru angajări. În cazul în care colectivul este format deja, poate fi vorba de prime și stimulente pentru că, nativii au socotit și au ajuns la concluzia că pot acorda aceste premii sau măriri de salarii. Există și posibilitatatea ca aceste premii, recompense sau măriri de salarii să fie rezultatul unei cerințe destul de imperative din partea angajaților.

Horoscop luna iulie Vărsător profesional

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă de relații și parteneriate. Gândesc totul în doi. Au în minte noi contracte, noi posibilități de alianțe. Dar este bine ca în toate aceste negocieri, pentru că, nu-i așa, orice contract presupune o perioadă de negocieri, nativii să evite latura sentimentală. Aceasta le-ar putea aduce prejudicii. Să folosească rațiunea și atât.

Horoscop luna iulie Vărsător sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii sunt destul de expuși în această perioadă. Au de recapitulat, au de menținut o relație directă cu Dumnezeu. Trebuie să se retragă în sine, să socotească ce au avut de făcut, ce au uitat, ce au omis. Acesta este un foarte scurt rezulamt al lunii. De ce l-am realizat acum la capitolul sănătate?

Pentru că, în cazul în care nu fac aceste lucruri, și mai ales dacă nu își pun ordine, mai ales în gânduri, nativii trăiesc într-un permanent stres. Lipsa ordinii în gândire face ca lucrurile să pară mult mai complicate decât sunt. Și toate acestea la un  loc expun nativii la afecțiuni serioase. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.