Horoscop luna Iulie Fecioara 2020

Nativii zodiei Fecioara se orienteaza, in luna iulie, pe axa creativitatii si ingeniozitatii. Sunt creativi, dar au sentimentul ca totul este in zadar

Operele lor, creațiile pentru care pun pasiune nu sunt la înălțimea așteptărilor sau la înălțimea eforturilor pe care nativii le depun. Știu că s-au ocupat de copii, cu toată atenția, așa cum numai ei se pricep și au observat că rezultatele nu sunt simțite la nivelul la care era de așteptat. Pur și simplu parcă toate dau înapoi. Toate lucrurile în care pun suflet, cu care doresc să iasă în față, se dovedesc a fi sub așteptări.

Horoscop luna iulie Fecioară

Dar există grupuri care îi invită parcă pe nativi să vină, să li se alăture. Prietenii au un mare rol în toată această conjunctură și încearcă să scoată nativii din starea de nemulțumire în care se găsesc. În grupurile de prieteni au ocazia să se exprime, să fie ei înșiși, compensând într-un fel stagnările pe care le înregistrează în zona creativității. Nativii Fecioară, de obicei atât de disciplinați și de atenți la reguli, acum încearcă să aducă elemente noi, efectiv să revoluționeze atmosfera atunci când se întâlnesc cu grupuri de prieteni.

Aceia dintre nativi care fac parte din cluburi, partide politice, trupe artistice sau alte grupări cu care se identifică, fac revoluție acolo. Nu doresc să se supună niciunei reguli perimate. Propunerile acestor nativi sunt foarte concrete și țin mai mult de sectorul de distracții, călătorii, pentru activități de divertisment, în general. Dar pot fi și propuneri fundamentate solid de schimbare de strategie de acțiune, de replanificare a întregii gândiri de grup. Atenție, deci, la Fecioare, vă pot surprinde!

Astrologul ZODIACOOL asigură nativii zodiei Fecioară că această stare este trecătoare. Planetele din domeniul creativității sunt retrograde. Nativilor li se dă o a doua șansă: au uitat ceva, nu îi condamnă nimeni pentru asta, ci li se acordă răgazul de a remedia. Ce? Ceea ce au omis, ceea ce au uita, ceea ce nu este aproape de perfecțiune, așa cum își dorește un autentic nativ Fecioară.

Horoscop luna iulie Fecioară previziuni

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, nativii zodiei Fecioară au un semnal foarte clar asupra a ceea ce au de recuperat, remediat sau completat în zona creativității. Pentru unii dintre nativi este vorba despre inspirația de a crea, profesional, artistic, nativii făcând, pe poziția pe care se află în scara ierarhică, lucruri cu pasiune și inspirație. Pentru o altă parte a nativilor zodiei Fecioară, intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, în mișcare retrogradă, le aduce pe tavă acele elemente pe care le-au uitat, greșit, întârziat, față de persoana iubită.

Au ceva de recuperat într-o relație plină de pasiune care aparent merge înapoi, dar care are nevoie de ceva din partea nativilor pentru a reintra pe făgaș. Și încă o parte dintre nativii Fecioară au probleme legate de copii. Poate își doresc un copil și încă nu a venit momentul, spre dezamăgirea nativilor.

Saturn, în fiecare dintre situațiile menționate, scoate la suprafață ceva ascuns. Fiecare dintre nativi se va putea orienta și va identifica singur situația în care se găsește. Indiferent care este problema cu care se confruntă, este vorba numai și numai de întârzieri. Lucrurile se clarifică și mai bine pe 5 iulie, la Luna Plină din Capricorn, care atrage atenția nativilor în cazul în care nici sub influența lui Saturn nu au înțeles ce au de remediat.

Horoscop luna iulie Fecioară profesional

Nativii Fecioară sunt din ce în ce mai preocupați de propria afirmare. Poate că nativii au nevoie în jurul lor tocmai de oameni care să le confirme calitățile și realizările, sau măcar să ia act de acestea. Luna Plină are efect important asupra nativilor. Din grupul de prieteni este cineva care le atrage atenția asupra a ceea ce au de recuperat. Dar este la fel de posibil ca un prieten să le propună nativilor un program de divertirment, o vacanță, un joc care să îi mai distragă atenția de la tot ce îi preocupă, știindu-i de obicei implicați în tot felul de trebușoare.

Horoscop luna iulie Fecioară bani

Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Plină, din luna iunie. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie.Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali.

Nativii Fecioară în special, deoarece sunt guvernați de Mercur și toate năzbâtiile acestei planete îi afectează mai mult decât pe alți nativi. Dacă până acum mesajele pe care le primeau de la prietenii care doreau să le semnaleze anumite omisiuni erau respinse, acum nativilor li se relevă direct și înțeleg exact ce au de înțeles și unde să pedaleze. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Fecioară conștientizarea nevoii de prieteni și activități de grup.

Este, de asemenea, accentuarea unei sensibilități aparte, a unei dorințe intrinseci de a-i proteja pe ceilalți și a fi ptotejați la rândul lor. Nativii au la locul de muncă un flirt. Poate fi ceva serios, dar deocamdată nu se înțelege decât că activitatea profesională este mult, mult mai plăcută și mai atrăgătoare. Astrologul ZODIACOOL este convins că este vorba de o persoană care le place foarte mult, chiar exercită asupra nativilor un fel de atracție magică. Prietenii au îndoieli asupra unei eventuale relații.

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii devin ceva mai circumspecți și mai retrași. Fie este intervenția prietenilor care induc un fel de sentiment de îndoială și nativii Fecioară își pierd un pic încrederea. Și consideră că cel mai bine este să se retragă o vreme. Nu acționează, nu se arată decât atunci când este neapărat necesar. Aceia dintre nativi care încearcă acum să iasă în față, va simți ce înseamnă să lupți cu morile de vânt.

Este o perioadă de aproape o lună de zile de introspecție. Meditația, comunicarea cu Divinitatea, încercarea de a înțelege lucrurile care se află dincolo de partea văzută, aceasta este starea pe care astrologul ZODIACOOL o recomandă pentru perioada de după 22 iulie.

Horoscop luna iulie Fecioară sanatate

Din punct de vedere al sănătății, în luna iulie, nativii Fecioară pot avea probleme legate de inimă. Și aceasta în cazul în care nu înțeleg că nu este o perioadă bună pentru acțiune, comandă, inițiativă. Nu este o perioadă în care nativii să se aștepte la realizări materiale, poate cu excepția acelora îndelung aranjate și sigure. Nu este momentul pentru afaceri riscante. Efortul pe care nativii îl pot face în caz contrar, le poate afecta, cum am spus, inima. Pe lângă inimă, nativii mai riscă probleme cu stomacul. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!