Horoscop luna Iulie 2019 Vărsător: o lună de neuitat pentru următorii 29-30 de ani

Horoscop Iulie Vărsător: nativii Vărsător doresc să fie mai eficienți la locul de muncă în prima parte a lunii Iulie 2019, plus că vă avantajează și

influxurile astrale generate de Eclipsele de Lună și de Soare din 2, respectiv 17 Iulie. Este adevărat, dorința aceasta de a fi independenți din punct de vedere financiar este de ceva timp.

Acum însă, doriți să nu mai depindeți de un șef, de un colectiv, de situații limitative, care vă îngrădesc. Aș zice că luna Iulie va fi pentru unii de neuitat pentru următorii 29-30 de ani, întrucât vorba românului, „ajunge cuțitul la os”. Astfel, o să vă căutați noi locuri de muncă, o să începeți afaceri, o să luați în calcul ideea de a pleca în străinătate.

Loading...

Totul în perspectivă se va realiza, numai că momentan nu dispuneți de resursele necesare și, evident, nimeni dintre persoanele apropiate nu vă ajută. În plus, toată luna are loc pe cer cuadratura Jupiter retrograd-Neptun retrograd, pe casa banilor, ceea ce îngreunează lucrurile, mai ales dacă aveți bani împrumutați.

Încercați să vă apropiați de Divinitate, doar așa o să reușiți să aduceți pacea în suflet. Din 2007 și până în prezent simțiți că umblați prin întunericul sufletului, căutând o variantă mai bună. Unii nativi s-au apropiat mai mult de dependențe, în încercarea de a-și îndulci viața, numai că omiteți faptul că Universul vă vrea implicați în aceste probleme, în scopul de a găsi rezolvări.

Eclipsa de Lună din 17 Iulie 2019 va activa unele probleme de sănătate, în special de stomac, ficat, sistem nervos, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să găsiți metode de a trece peste starea de stres ce vă macină.

Este posibil să fiți demiși dacă randamentul vostru pe fondul stărilor de oscilație din ultimul timp, din punct de vedere emoțional, s-au resimțit la serviciu.

Nici în relația sentimentală nu merge mai bine, retrogradarea lui Mercur între 8 Iulie-1 August 2019 reactivează unele tensiuni ce au fost înregistrate în August 2018, evident, totul pleacă de la bani și de la faptul că doriți să fiți originali într-o lume care merge pe ideea de consum.

Cert este că veți depăși această perioadă, care peste un an vă va părea asemenea unui coșmar, fiți deschiși la colaborări noi, chiar dacă fiecare urmărește ceva de la voi. Integritatea este punctul vostru forte, dar se pare că aveți multe lecții de învățat din încălcarea ei.  

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a merge la interviuri/ examene/ călătorii
7 Iulie este o zi favorabilă pentru a face investiții

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a pleca la drum lung/ operații/ semnare de acte
29 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a achiziționa un bun

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru zodia Bivol, 2020, domeniul financiar: în acest an norocul vostru ține de bani,
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.