Horoscop luna Iulie 2019 Taur: vești bune ce vizează cariera pentru următorii 29-30 de ani

Horoscop luna Iulie 2019 Taur: nativii Taur în luna Iulie 2019 vor avea două eclipse plasate pe case de discuții, examene, deplasări, acte, plecări în

străinătate. Astfel, încă din 2 Iulie, odată cu Eclipsa de Soare din Rac, o să primiți vești bune despre un demers legal ce vă vizează cariera pentru următorii 29-30 de ani.

Evident, pe parcursul anilor veți mai interveni asupra acestor decizii, numai că în această perioadă, 2-17 Iulie, veștile bune vin pentru voi în avalanșă. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acceptați tot ceea ce este nou, să vă detașați de acele idei fixe din ultimii 7 ani, doar așa o să lăsați Universul să acționeze în viața voastră.

În altă ordine de idei, este necesar să învățați a cere, a lupta pentru drepturile voastre și totodată a ține orice plan în secret. Există predispoziția ca ideile voastre să fie folosite de prieteni, colegi de muncă etc., acestora totul să le iasă, iar vouă mai puțin.

Călătoriile alături de partener/rude sunt avantajate după 4 Iulie, întrucât Venus, guvernatoarea voastră, ajunge în casa deplasărilor, ea va sta aici 6 săptămâni, perioadă în care veți simți că sunteți apreciați (vi se fac complimente, aveți parte de gesturi romantice).

Taurii singuri după 4 Iulie se pot îndrăgosti pe internet, într-o deplasare, la un eveniment, totul va pleca de la o scurtă conversație în contradictoriu.

Dacă doriți să inițiați o afacere, să mutați sediul unei firme, să angajați personal, să mergeți la interviuri, până în 8 Iulie sunteți cei mai avantajați, urmând să se reia contextul bun după 1 August, odată cu revenirea lui Mercur la mers direct.

Dacă tot vorbim de retrogradarea planetei comunicării, între 8 Iulie-1 Augut 2019 astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce achiziționați, există riscul de a pierde bani, iar bunurile/serviciile achitate să nu se ridice la înălțimea așteptărilor.

Eclipsa de Lună din 17 Iulie este plasată pe casa discuțiilor, instituțiilor de stat, recomandărilor, deplasărilor, colaborării cu străinătatea, fraților. Prin urmare, se observă o tendință de nou, de detașare de trecut, prin inovare, veți simți să luați totul de la 0, posibil într-o altă țară, oraș etc.

Partenerul vă susține în toate demersurile inițiate, însă rudele mai puțin, posibil chiar să vă confruntați cu unele nemulțumiri venite din partea fraților, cel mai probabil de la bani, moșteniri, principii etc.

Dacă ați dat curs invitației lansate de o persoană cunoscută de a părăsi țară, pentru a ocupa un loc de muncă prin intermedierea făcută de acesta, atunci predispoziția de a se rupe totul este extrem de mare, întrucât vouă vă merge bine, iar la mijloc se observă intrigă/invidie.

Luna Iulie 2019 are încărcătură karmică, deoarece Universul cere de la voi foarte multă răbdare, ordine, disciplină mentală, de aceea încercați să meditați mai mult, să vă rugați, să faceți sport, pentru a elimina astfel surplusul energetic.

Încercați să vă centrați mai mult pe voi, purtați un dialog cu sinele interior, profitați de acest influx astral pentru a vedea ce vă enervează la cei din jur, de ce încearcă toată lumea să profite de voi, unde ar trebui să mai schimbați câte ceva la dialogul manifestat față de ceilalți.

Taurilor care lucrează la finalizarea unei lucrări de cercetare, în media, în IT, astrologul ZODIACOOL le recomandă pe toată perioada lui Mercur retrorgad să verifice de 3 ori tot ceea ce scriu, întrucât pot introduce greșeli. Partea bună este că până la finele lui Iulie aveți șanse mari să finalizați un proiect la care lucrați poate de 2-3 ani, veți fi motivați de ideea de a face mai mulți bani.

Pe partea de sănătate, sunteți predispuși la alergii, probleme ale tiroidei, dezechilibre hormonale.

Legat de prieteni, există predispoziția după 23 Iulie să rupeți unele relații, totul va pleca de la unele reproșuri făcute în scop constructiv de către voi, care vor fi înțelese greșit de către cei din exterior.

Zile favorabile
4 Iulie este o zi favorabilă pentru a semna acte/a efectua deplasări
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a lua o decizie importantă cu privire la o investiție pe termen lung

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu frații/rudele/vecinii
29 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a lua decizii financiare

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.