Horoscop luna Iulie 2019 Taur: vești bune ce vizează cariera pentru următorii 29-30 de ani

Horoscop luna Iulie 2019 Taur: nativii Taur în luna Iulie 2019 vor avea două eclipse plasate pe case de discuții, examene, deplasări, acte, plecări în

străinătate. Astfel, încă din 2 Iulie, odată cu Eclipsa de Soare din Rac, o să primiți vești bune despre un demers legal ce vă vizează cariera pentru următorii 29-30 de ani.

Evident, pe parcursul anilor veți mai interveni asupra acestor decizii, numai că în această perioadă, 2-17 Iulie, veștile bune vin pentru voi în avalanșă. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acceptați tot ceea ce este nou, să vă detașați de acele idei fixe din ultimii 7 ani, doar așa o să lăsați Universul să acționeze în viața voastră.

Loading...

În altă ordine de idei, este necesar să învățați a cere, a lupta pentru drepturile voastre și totodată a ține orice plan în secret. Există predispoziția ca ideile voastre să fie folosite de prieteni, colegi de muncă etc., acestora totul să le iasă, iar vouă mai puțin.

Călătoriile alături de partener/rude sunt avantajate după 4 Iulie, întrucât Venus, guvernatoarea voastră, ajunge în casa deplasărilor, ea va sta aici 6 săptămâni, perioadă în care veți simți că sunteți apreciați (vi se fac complimente, aveți parte de gesturi romantice).

Taurii singuri după 4 Iulie se pot îndrăgosti pe internet, într-o deplasare, la un eveniment, totul va pleca de la o scurtă conversație în contradictoriu.

Dacă doriți să inițiați o afacere, să mutați sediul unei firme, să angajați personal, să mergeți la interviuri, până în 8 Iulie sunteți cei mai avantajați, urmând să se reia contextul bun după 1 August, odată cu revenirea lui Mercur la mers direct.

Dacă tot vorbim de retrogradarea planetei comunicării, între 8 Iulie-1 Augut 2019 astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce achiziționați, există riscul de a pierde bani, iar bunurile/serviciile achitate să nu se ridice la înălțimea așteptărilor.

Eclipsa de Lună din 17 Iulie este plasată pe casa discuțiilor, instituțiilor de stat, recomandărilor, deplasărilor, colaborării cu străinătatea, fraților. Prin urmare, se observă o tendință de nou, de detașare de trecut, prin inovare, veți simți să luați totul de la 0, posibil într-o altă țară, oraș etc.

Partenerul vă susține în toate demersurile inițiate, însă rudele mai puțin, posibil chiar să vă confruntați cu unele nemulțumiri venite din partea fraților, cel mai probabil de la bani, moșteniri, principii etc. 

Dacă ați dat curs invitației lansate de o persoană cunoscută de a părăsi țară, pentru a ocupa un loc de muncă prin intermedierea făcută de acesta, atunci predispoziția de a se rupe totul este extrem de mare, întrucât vouă vă merge bine, iar la mijloc se observă intrigă/invidie.

Luna Iulie 2019 are încărcătură karmică, deoarece Universul cere de la voi foarte multă răbdare, ordine, disciplină mentală, de aceea încercați să meditați mai mult, să vă rugați, să faceți sport, pentru a elimina astfel surplusul energetic.

Încercați să vă centrați mai mult pe voi, purtați un dialog cu sinele interior, profitați de acest influx astral pentru a vedea ce vă enervează la cei din jur, de ce încearcă toată lumea să profite de voi, unde ar trebui să mai schimbați câte ceva la dialogul manifestat față de ceilalți.

Taurilor care lucrează la finalizarea unei lucrări de cercetare, în media, în IT, astrologul ZODIACOOL le recomandă pe toată perioada lui Mercur retrorgad să verifice de 3 ori tot ceea ce scriu, întrucât pot introduce greșeli. Partea bună este că până la finele lui Iulie aveți șanse mari să finalizați un proiect la care lucrați poate de 2-3 ani, veți fi motivați de ideea de a face mai mulți bani.

Pe partea de sănătate, sunteți predispuși la alergii, probleme ale tiroidei, dezechilibre hormonale.

Legat de prieteni, există predispoziția după 23 Iulie să rupeți unele relații, totul va pleca de la unele reproșuri făcute în scop constructiv de către voi, care vor fi înțelese greșit de către cei din exterior.

Zile favorabile
4 Iulie este o zi favorabilă pentru a semna acte/a efectua deplasări
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a lua o decizie importantă cu privire la o investiție pe termen lung

Zile nefavorabile
17  Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu frații/rudele/vecinii
29  Iulie este o zi nefavorabilă pentru a lua decizii financiare

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.