Horoscop luna Iulie 2019 Scorpion: oportunități de moment, evoluție pe partea spirituală

Horoscop Iulie Scorpion: în luna Iulie 2019, nativii Scorpion se vor bucura de succes în partea de evoluție spirituală, alții vor călători sau vor

interacționa cu persoane din înalta societate, care, evident, le pot arăta o altă realitate. Începutul lunii este unul agitat, în scop benefic.

Intrarea lui Marte, guvernatorul vostru, din 2 Iulie, în casa carierei, dublat de Eclipsa de Soare din aceeași zi, ne vorbește de oportunități de moment, venite fie la un drum lung, fie prin persoane noi, examene etc. Cert este că până în 23 Iulie, o să fiți preocupați de studiu, de a obține informații cu privire la o documentație ce trebuie întocmită pentru a accesa o sumă de bani.

Dacă sunt Scorpioni ce doresc să plece în străinătate, atunci mijlocul verii aduce această șansă. Totuși, trebuie să vă avertizăm cu privire la cuadratura Jupiter retrograd-Neptun retrograd, ce poate aduce pierderi financiare majore, din cauza plăcerilor de moment. Posibil unii nativi să fie șantajați financiar de o persoană de sex opus, care undeva în trecut a asistat la unele conversații ce vă pot aduce probleme cu legea/partenerul.

Dacă aveți de susținut un examen/o teză/o conferință în perioada 2-8 Iulie, succesul este garantat, Universul vă ajută, însă astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți prudenți în ceea ce afirmați, după 8 Iulie și până pe 1 August, deoarece pe Mercur retrograd veți avea tendința să exagerați în privința unor detalii, care pentru voi, evident, sunt importante, însă pentru alții aduc o stare de oboseală psihică.

Agitația pe care o veți resimți între 17-23 Iulie se poate datora unei discuții tensionate cu un membru de familie, care în trecut v-a oferit bani, iar acum își dorește ceea ce îi aparține, în timp ce voi nu dețineți acele sume.
Astrologul ZODIACOOL vă recomandă între 23-27 Iulie să fiți atenți la trafic, șanse să fiți amendați sunt mari.

Pe partea sentimentală, eclipsele din 2, respectiv 17 Iulie, aduc stare de armonie, încredere, romantism, devotament, de aceea o să simțiți nevoia să treceți la un alt stadiu: oficializare, copil, mutat impreună etc. Numai că Uranus face sextil cu Lilith, ceea ce ne arată că tot ce se decide în această lună nu va avea finalitate, ba mai mult, vă va complica viața.

Dacă veți avea propuneri de a ocupa un post nou la locul de muncă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă după 1 August să încercați a oferi un răspuns.

Dacă sunteți născuți pe Mercur retrograd, atunci lucrurile se schimbă radical, deoarece luna Iulie este mediul propice pentru a face planuri de a părăsi țara, de a deschide o afacere în mediul online, de a vă face remarcați.

În ansamblu, încercați să fiți prudenți când afirmați ceva, deoarece pot să apară situații atipice, de pe urma cărora să pierdeți financiar, profesional.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a deschide o afacere
7 Iulie este o zi favorabilă pentru a avea întâlniri romantice/oficializări

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu rudele/ frații
26 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a începe un tratament (accidente la locul de muncă).

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.