Horoscop luna Iulie 2019 Scorpion: oportunități de moment, evoluție pe partea spirituală

Horoscop Iulie Scorpion: în luna Iulie 2019, nativii Scorpion se vor bucura de succes în partea de evoluție spirituală, alții vor călători sau vor

interacționa cu persoane din înalta societate, care, evident, le pot arăta o altă realitate. Începutul lunii este unul agitat, în scop benefic.

Intrarea lui Marte, guvernatorul vostru, din 2 Iulie, în casa carierei, dublat de Eclipsa de Soare din aceeași zi, ne vorbește de oportunități de moment, venite fie la un drum lung, fie prin persoane noi, examene etc. Cert este că până în 23 Iulie, o să fiți preocupați de studiu, de a obține informații cu privire la o documentație ce trebuie întocmită pentru a accesa o sumă de bani.

Loading...

Dacă sunt Scorpioni ce doresc să plece în străinătate, atunci mijlocul verii aduce această șansă. Totuși, trebuie să vă avertizăm cu privire la cuadratura Jupiter retrograd-Neptun retrograd, ce poate aduce pierderi financiare majore, din cauza plăcerilor de moment. Posibil unii nativi să fie șantajați financiar de o persoană de sex opus, care undeva în trecut a asistat la unele conversații ce vă pot aduce probleme cu legea/partenerul.

Dacă aveți de susținut un examen/o teză/o conferință în perioada 2-8 Iulie, succesul este garantat, Universul vă ajută, însă astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți prudenți în ceea ce afirmați, după 8 Iulie și până pe 1 August, deoarece pe Mercur retrograd veți avea tendința să exagerați în privința unor detalii, care pentru voi, evident, sunt importante, însă pentru alții aduc o stare de oboseală psihică.

Agitația pe care o veți resimți între 17-23 Iulie se poate datora unei discuții tensionate cu un membru de familie, care în trecut v-a oferit bani, iar acum își dorește ceea ce îi aparține, în timp ce voi nu dețineți acele sume.
Astrologul ZODIACOOL vă recomandă între 23-27 Iulie să fiți atenți la trafic, șanse să fiți amendați sunt mari.

Pe partea sentimentală, eclipsele din 2, respectiv 17 Iulie, aduc stare de armonie, încredere, romantism, devotament, de aceea o să simțiți nevoia să treceți la un alt stadiu: oficializare, copil, mutat impreună etc. Numai că Uranus face sextil cu Lilith, ceea ce ne arată că tot ce se decide în această lună nu va avea finalitate, ba mai mult, vă va complica viața.

Dacă veți avea propuneri de a ocupa un post nou la locul de muncă, astrologul ZODIACOOL vă recomandă după 1 August să încercați a oferi un răspuns.

Dacă sunteți născuți pe Mercur retrograd, atunci lucrurile se schimbă radical, deoarece luna Iulie este mediul propice pentru a face planuri de a părăsi țara, de a deschide o afacere în mediul online, de a vă face remarcați.  

În ansamblu, încercați să fiți prudenți când afirmați ceva, deoarece pot să apară situații atipice, de pe urma cărora să pierdeți financiar, profesional.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a deschide o afacere
7 Iulie este o zi favorabilă pentru a avea întâlniri romantice/oficializări

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu rudele/ frații
26 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a începe un tratament (accidente la locul de muncă).

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.