Horoscop luna Iulie 2019 Săgetător: încercări financiare, șansa unui nou loc de muncă

Horoscop Iulie Săgetător: nativii Săgetător vor avea parte de o încercare pe partea financiară, între 8-23 Iulie. Totul se datorează Eclipselor de pe axa

banilor, ce au loc pe 2-17 Iulie, dublate de retrogradarea lui Mercur, între 8 Iulie-1 August. De fapt, toată energia acestei luni cere de la voi soluții de a depăși unele blocaje pe partea financiară.

Săgetătorii care se confruntă au acțiuni în instanță, pe seama unui contract de colaborare care a adus prejudicii în ultimii 2-3 ani, vor reuși să rezolve acea dilemă.

Influxul astral favorizează obținerea unui nou loc de muncă, achitarea de datorii, mobilizarea voastră în a ieși la suprafață cu servicii, produse noi, menite să vă asigure stabilitatea financiară în următorii 29-30 de ani.

De aceea, dragi Săgetători, încercați în această perioadă să fiți observatorii propriilor slăbiciuni, mai ales dacă tolerați prea mult de la ceilalți, ideal ar fi să învățați a spune nu.

Pe partea de iubire, se resimte tensiunea unor lipsuri, care, evident, au fost generate de voi. Această presiune asupra psihicului aduce tendința de a vă refugia în vicii.

Venus, planeta dragostei, din 4 Iulie și până la finele intervalului analizat, stă în casa a VIII-a, a relațiilor extraconjugale, a rupturilor, a secretelor etc. Însă pe cuadratura între Jupiter retrograd și Neptun retrograd, se pare că veți avea multe chestiuni de discutat cu partenerul referitor la o invetiție, la unele probleme ce s-au acumulat în familie de ceva timp.

Dacă aveți rude cu probleme de sănătate, după 17 Iulie există predispoziția de a merge cu acestea la medic, la spital, în stațiuni, pentru a remedia problema. După cum știți, dezechilibrul energetic favorizează pe cel fizic, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să observați ce trăsături de caracter au aceste persoane, care, evident, suferă.

O situație neașteptată între 25-29 Iulie poate totuși să vă determine să cheltuiți din rezervele familiei, aici putem include o deplasare în altă țară/oraș, pentru a face o investiție, pentru a achita o locuință/mașină etc.

Dacă sunteți implicați într-o relație complicată, atunci dorința de a începe o acțiune de divorț este enormă, plus că există predispoziția să mai apară persoane noi, care să vă motiveze în a lua aceste decizii. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă totuși să reveniți asupra ideii după 1 August, odată cu revenirea lui Mercur la mers direct.

Dacă veți concura pe un post, veți susține examene, ar fi ideal să vă ascultați intuiția în momentul în care veți fi alături de examinator, întrucât partea logică va fi dominată de emoții.
Dacă sunteți stăpâniți de o dependență, dorința de a renunța la acea practică este imensă.

Cei care au înclinații spre partea de spiritualitate, prestează terapii alternative, vor avea parte de revelații, informații noi, își vor șlefui talentul.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru întâlniri romantice
6 Iulie este o zi favorabilă pentru a face tranzacții financiare

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta chestiuni financiare cu șefii
28 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a pleca în călătorii

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.