Horoscop luna Iulie 2019 Rac: tot ce veți experimenta în această luna vă poate schimba viața la 180 de grade

Horoscop Iulie Rac: nativii Rac sunt vedetele acestui an, deoarece au karma pozitivă în semnul lor. De aceea, tot ce veți experimenta în această luna vă poate

schimba viața la 180 de grade. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă ascultați intuiția când veți fi puși în situații inedite, care pot să apară de la o zi la alta.

Mai mult decât atât, Eclipsa de Soare, din 2 Iulie, cere de la voi rezolvarea unor conflicte interioare ce vizează partea sentimentală. În plus, din 4 Iulie Venus ajunge la voi în semn, oferindu-vă perspective noi asupra vieții conjugale. Se pot lua în calcul, în cuplurile formate recent, planuri de a oficializa relația, de a vă muta în altă țară, de a concepe copii, de a deschide o afacere etc.

Loading...

Cele mai afectate relații de influxurile astrale ale eclipselor ce vor avea loc pe 2-17 Iulie vor fi cele care merg din inerție, care au secrete ascunse. Dacă vă simțiți încorsetați de o anumită relație, doar de dragul copiilor, familiei, societății, prietenilor, carierei etc., acolo opoziția primită de la Pluton retrograd și Saturn retrograd va face ca totul să iasă la suprafață, prin diferite mijloace.

Cert este că Racii vor ține minte această lună în următorii 29-30 de ani, întrucât ea va reprezenta o cotitură în viața voastră. Ideal ar fi să faceți un bilanț interior, să observați cât de fericiți sunteți, ce ar trebui modificat în programul de zi cu zi, pentru a fi mai bucuroși de ceea ce dețineți.

Relațiile care nu mai merg, care au adus multă suferință în ultimii 2-3 ani, 4-5 ani, 8-9 ani, 12-13 ani, 18-19 ani, acum pot să ia sfârșit, iar Mercur retrograd vă va ajuta între 8 Iulie-1 August să spuneți tot ceea ce vă nemulțumește.

Un alt element surpriză îl constituie Lilith, ce se află din 3 Mai în casa a VIII-a, provocându-vă să încălcați anumite norme morale, cel mai probabil veți fi provocați să dați curs unor tentații extraconjugale, care pot să iasă la suprafață foarte repede, chiar dacă pentru voi acele momente pot fi de slăbiciune.

Mai trebuie reținut un aspect, acesta vizează predispoziția de a întâlni oameni karmici, care pot intermedia aceste modificări din viața voastră. Toate aceste legături sociale sunt menite să reziste în următorii cel puțin 7-9 ani. În același timp, o să simțiți nevoia de a vă îndepărta de prietenii, rudele care au profitat de voi, care vă rețin din evoluția voastră spirituală/profesională.

Racii, de fapt, vor avea un conflict cu propriile alegeri, ce au fost făcute în trecut din bun simț.

După 23 Iulie, o să vă focusați atenția pe bani, deoarece o să vă simțiți în pragul unei crize personale. Acest deficit se observă încă de la finele lui Noiembrie 2018, însă vă este de folos tocmai pentru a vă ajuta să vă reorganizați viața în situații de dificile.

Dacă vor veni propuneri de a colabora cu persoane din străinătate, de a deschide o afacere, de a pleca la un loc de muncă mai bine plătit, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să mai amânați luarea unei decizii după 1 August, deoarece Mercur retrograd vă poate întinde o capcană.

Zile favorabile (1-8 Iulie)
2 Iulie este o zi favorabilă pentru întâlniri sentimentale
4 Iulie este o zi favorabilă pentru a lua o decizie importantă cu privire la viitorul familiei (achiziții)

Zile nefavorabile (11-29 Iulie)
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu partenerul
27 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a merge la medic

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Aspecte pozitive: Prosperitate, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate; Sănătate:
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.