Horoscop luna Iulie 2019 Leu: decizii radicale, mai ales pe partea sentimentală

Horoscop Iulie Leu: aceste previziuni sunt la modul general, prin urmare este posibil ca unii nativi Leu să nu se confrunte cu aceste situații menționate, să

fie vorba de un alt context în realitate, dar care are practic aceleași lecții de oferit acestor nativi.

În primul rând, astrologul ZODIACOOL vă avertizează de la început că vor avea loc în luna Iulie două eclipse, una pe 2 Iulie, de Soare, și una pe 17 Iulie, de Lună, pe axa sănătății, muncii, bolilor cronice, dușmanilor, problemelor cu legea, evenimentelor neașteptate ce vă pot testa rezistența la stres/durere/suferință.

Prin urmare, începutul lunii Iulie aduce în viața acestor nativi un surplus energetic, întrucât Marte, planeta acțiunii, intră în semnul vostru, oferindu-vă creativitate, simț practic, putere de decizie, focurare pentru a rezolva toate nemulțumirile aduse de luna Iunie. Partea bună este că planeta războiului vă va fi musafir toată luna, de aceea o să faceți față provocărilor ce vor veni pe partea psihică.

Pe 8 Iulie, Mercur își începe retrogradarea tot din semul vostru, ceea ce este o reactivare a problemelor ce nu s-au rezolvat din 2017, când a mai fost înregistrat același tranzit prin Leu. Astfel, acum o să ajungeți la capătul răbdării cu cei din jur, urmând să luați decizii radicale, mai ales pe partea sentimentală.

Tot pe sectorul afectiv va acționa toată luna și aspectul Jupiter retrograd, în cuadratură cu Neptun retrograd, urmând a scoate la suprafață secrete legate de partener (fie a cheltuit banii familiei fără să vă anunțe, fie chiar este implicat într-o relație paralelă, posibil chiar să conceapă un copil într-o relație pasageră etc.)

Cert este că apare ceartă, conflict neașteptat, dezamăgire, acțiuni în instanță pentru unii. Evident, nu toți nativii Leu vor trece prin aceleași ipostaze, de aceea am amintit perioada 2017-2018, întrucât fiecare știe ce a experimentat atunci, urmând ca acum să reia aceeași situație, însă pentru ultima oară.

Dacă sunteți singuri, după 4 Iulie șansele de a vă îndrăgosti de o persoană ce intră în contact cu voi la locul de muncă sunt mari, numai că o perioadă veți opta să țineți totul în ascuns, deoarece contextul este complicat.

Eclipsa de Lună din 17 Iulie aduce nemulțumiri pe partea de carieră, nu se mai respectă ceea ce vi s-a promis la începutul lunii Mai 2019, poate nici voi nu o să mai fiți doritori de a vă mai ține de promisiune, întrucât este nevoie să vă relocați în alt oraș, stat, loc de muncă etc.

Totul se va declanșa pe neașteptate, însă o să vă dezamăgească faptul că a fost premeditat din Iunie 2019.
Pe fond nervos, pot să apară probleme ale stomacului, dereglări ale tiroidei, atacuri de panică, accidente la locul de muncă etc.

Alți nativi Leu vor avea multe responsabilități de rezolvat, iar concediul vostru va suferi amânări.
Volumul de muncă va fi mai mare; dacă este în scop personal, atunce o să fiți motivați, însă dacă este pentru a-i ajuta pe ceilalți colegi, după 23 Iulie nu o să mai rezistați și o să le spuneți ceea ce aveți pe suflet.

Din ce se observă, vedem să faceți muncă de voluntariat pentru alții, care, evident, nu vă sunt recunoscători. Încercați să vă mai opriți din aceste gesturi de caritate care vin din bun simț, alții pentru voi nu ar face aceleași eforturi.
De aceea, dragi Lei, încercați să vă petreceți mai mult timp pentru a vă pune gândurile în ordine, focusați-vă pe sănătate.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această lună să fiți extrem de atenți la cea ce spuneți la nervi, cui spuneți sau ce semnați, totul se poate întoarce împotriva voastră, suferind probleme pe partea legală.

Dacă veți dori să vă faceți singuri dreptate, ar fi bine să vă gândiți de 2 ori înainte de a deveni violenți, întrucât libertatea voastră poate fi afectată de acele porniri instinctuale.

Zile favorabile
7 Iulie este o zi favorabilă pentru a căuta un loc de muncă
2 este o zi favorabilă pentru a lua o decizie importantă

Zile nefavorabile
17 este o zi nefavorabilă pentru a rupe o relație
23 este o zi nefavorabilă pentru semna acte/a oferi bani.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.